25 maart 2008

Habbohotel heeft schulden


De geruchten gingen dat Habbo (Sulake) 7 miljard schulden zou hebben, en dat habbo volgende week dicht zou gaan! Ik hoorde dat van een vriend, en hij zij dat ik het maar aan een moderator moest vragen als ik het niet geloofde. Ik had als vraag gesteld of het waar was en wat er met mijn bestedingen ging gebeuren. Want anders ben ik al mijn meubels kwijt. Zo reageerde de moderator hier op: Het zijn allemaal geruchten, het is niet waar! Nou dat weten we dan ook weer ;)

21 maart 2008

Pasen

Ik wens jullie allemaal fijne paasdagen toe. Ik heb speciaal een paaskaart voor jullie gemaakt! ;-)

V21 meubels

Er zijn al vermoedens dat er dit weekend in Habbo NL V21 aan komt. Er zijn ook meubels gevonden in Duitsland, en die meubels heb ik dus in mijn bezit gekregen! Dit zijn de nieuwe Arabische Meubels:

18 maart 2008

Moderator stal veel super rare's

Hallo habbo's, groot nieuws. MOD-Pinguin is gehackt, en daardoor pakte de hacker die op dat account zat veel grasperkjes en super rare's van Habbo's af. Ik ben er nog niet achter wat hij ermee heeft gedaan. Het schijnt dat hij ze nog in zijn hand heeft. Ik denk dat hij ze heeft verwijderd.. Maar dat weet ik dus nog niet zeker! De informatie komt van een Moderator. De meeste Habbo's hebben hun super rare's alweer terug gekregen van de Habbo staff leden.

13 maart 2008

Wie is er aanwezig?

Wil je weten wie er aanwezig is in een openbareruimte? Houd dan shift ingedrukt en klik op een openbareruimte. Dan verschijnt er dit schermpje (hier links) met de mensen erop die aanwezig zijn in die ruimte. Handig niet!?

10 maart 2008

Alt code's

Iedereen kent ze wel, de Alt Code's. Alleen niemand kan onthouden hoe je welk plaatje je maakt met welke code. Daarom heb ik ze op een rijtje gezet voor jou! Zo kan je altijd kijken welke code dat hartje ook alweer had.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010