26 april 2008

Oranje aanbiedingen!

Doe allemaal jullie oranje kleren maar weer aan, want het is bijna zover! Op 30 april is het namelijk Koninginnedag! En Habbo doet dan natuurlijk weer volop mee, en heeft nieuwe Oranje aanbiedingen. De oranje zitbubbel kunnen we ook niet vergeten, want die staat samen met de oranje aanbiedingen op 25 april 15.00 uur tot en met 6 mei 9.00 uur in de shop.

20 april 2008

Userbars

Ik heb weer is nieuwe userbars gemaakt voor Habbospot! Zo kan jij op jouw favoriete fansite een van deze userbars zetten(of natuurlijk voor iets anders). Ik hoop dat ik ze vaak tegen kom op verschillende fansites. Dit zijn ze:

Wil jij deze userbars gebruiken? Sla ze dan op je computer op, en upload ze ergens waar je deze userbars wilt hebben.

04 april 2008

Sfeerverlichting hulp

Heb jij problemen met het Sfeerverlichter? Dan is dit de perfecte uitleg voor jou! Hier staat alles beschreven wat jij met de sfeerverlichter kan.

Setting 1, 2 en 3 zijn voor de lichtsterkte in de kamer. Setting 1 is het lichtst en 3 het donkerst. De kleuren spreken wel voor zich, maar misschien het balkje niet. Als je naar links gaat wordt de kleur steeds donkerder en als je naar rechts gaat steeds lichter. En alleen achtergrond staat voor dat alleen de muren en grond een andere kleur krijgen. Als je deze knop niet aanvinkt krijgt jouw Habbo ook een kleurtje.

Met dit kan je bijvoorbeeld een romantisch, eng of duistere sfeer maken. Dus schrik niet als je kamer opeens donkerder is geworden.

03 april 2008

cDc is back























De zogenaamde Corupted DEVILZ Crew (cDc) is de laatste tijd weer actief bezig met bijvoorbeeld hslive hacken. Ik weet niet wat ze nog meer doen, want daar wil ik me het liefst niet mee bemoeien. Maar ik kan je vertellen dat heel hslive vol staat/stond met cDc plaatjes, teksten en cDc habbo's genaamd X. Hierboven zie je een plaatje wat op de fansite stond.

01 april 2008

Nieuw Sfeerlicht

Ja, na een lange tijd in Habbo Engeland te koop te hebben gestaan, is het ook in Nederland aan gekomen; het sfeerlicht! Het is een apparaat waarmee je de lichtsterkte en kleur kunt aanpassen naar jouw wens. Hij is te koop voor 12 credits, en is te koop in de categorie Accessoires.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010