30 juni 2008

Habbo zomercompetitie!

De zomervakantie komt eraan, en voor sommige is deze al begonnen. En daarom houd ik een pixel-art competitie! Nou, wat moet je doen? Maak een zo mooi mogelijke pixel-art over de zomervakantie bijvoorbeeld waar je op vakantie gaat, wat je gaat doen in de vakantie enzovoorts. Stuur hem voor 30 augustus in, en wie-weet win jij dan wel een Habbo trofee en een Habbo club sofa!
Stuur jouw inzending naar Marco.11(at)Habbospot.nl

27 juni 2008

Nieuw haar!

In elke nieuwe versie van Habbo bijvoorbeeld in v23(versie23) verschenen er weer leuke kleding stukken en accessoires. De Habbo haar stijlen komen niet zo vaak meer voor. Maar deze keer doet Habbo het anders! Ze hebben geen kleding gemaakt, maar 3 nieuwe haar stijlen! Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe haar stijlen komen, waarschijnlijk komen ze pas in v24 (versie 24). Hiernaast zie je ze. Deze haar stijlen zullen waarschijnlijk ik meerdere kleuren beschikbaar zijn.

26 juni 2008

Tikitoa meubels

Jaja, ik had gelijk, want de Tiki(toa) meubels komen in de catalogus! Vanaf vrijdag 27 juni 15:00 zijn ze verkrijgbaar in de catalogus. Deze keer zit er maar één koopje bij, maar wel weer speciale meubels voor Habbo club-leden. De prijzen zijn allemaal verschillend, daarom heb ik ze voor jou op een rijtje gezet! Hier komen ze:

1 Tiki klimplant, 3 Credits
5 Tiki klimplanten, 10 Credits
1 Jungleperkje, 15 Credits
5 Jungleperkjes, 35 Credits
1 keer Gewoon... Zand, 10 Credits
5 keer Gewoon... Zand, 25 Credits
Tiki Totem, 8 Credits
2 Tiki Totems, 12 Credits
Tiki toorts, 5 Credits
Tiki waterval, 10 Credits
Toekan uit Tikitoa, 8 Credits
De vlinders van Tikitoa, 5 Credits
Tiki Surfboard, 3 Credits
Schaal, 1 Credit
Tiki junglefruit, 2 Credits
Tiki fruitschaal, 2 Credits
Tiki Parasol, 5 Credits
Tiki Hoekstuk, 3 Credits
Tiki bar, 3 Credits
Tiki stoel, 3 Credits
Tiki bar-koopje, 10 Credits
(Bestaat uit 4 barren en 1 hoekstuk)
Trax

Tiki Sounds Vol.1, 3 Credits
Tiki Sounds Vol.2, 3 Credits
Tiki Sounds Vol.3, 3 Credits
Alleen voor Habbo Club-leden
Tiki vleesje, 3 Credits
Tiki visje, 3 Credits

Versie 23

In een paar landen bijvoorbeeld in Habbo Finland hadden ze al versie 23, maar nu is deze versie eindelijk ook aangekomen in Habbo NL! Nou, wat is er nieuw?

Laadscherm
Er is vanaf nu een Habbo laadscherm bijgekomen. Als je Habbo opstart, dan krijg je dit laadscherm automatisch te zien. Het is niet echt handig, maar het is toch iets anders dan als naar een zwart scherm te moeten kijken.Nieuwe accessoires
Er zijn nieuwe accessoires bij gekomen, die te maken hebben met de nieuwe Tiki meubels. Deze weken zullen veel met die meubels te maken hebben. Er is nou al een nieuws bericht gekomen over een gevonden schatkaart. De nieuwe accessoires zijn een tiki masker en een roze tiki ketting.

Ramen
Je kan vanaf nu alle ramen die je in je kamers had hangen opakken en op een andere plaats ophangen. Je kan ook andere ramen kopen in de Catalogus van prijzen van 2 tot 5 credits. Elke lege kamer die je had zijn weg gehaald omdat iedereen extra kamers had aangemaakt zodat ze meer ramen kregen. Dat is wel slim bedacht van de Habbo staffs.

Nieuwe koopjes
Er zijn nieuwe starters koopjes bij gekomen. Het is het setje meubels die je bij een starters kamer krijgt, alleen dan allemaal bij elkaar voor 5 credtis. Nu kan je zelf bepalen welke kleur meubels je wilt bijvoorbeeld: donker blauw, bruin, licht blauw, roze of geel.

25 juni 2008

Virtuele stille tocht

Woensdag 25 juli (19:00) hielden Dropje6 en, Martijnvitesse en jeffreyboy12345 een virtuele stille tocht speciaal voor Isabelle. Deze avond begonnen we in de kamer van Dr.Anneloes, en eindigden we in de kamer van Isabelle zelf. Hier komen wat screenshots van alle kamers waar we zijn geweest.

Hier begonnen we.


Hier hielden we 2 minuten stilte.


Een mooi gedicht van Dropje6



Hier vertelde iedereen in 1 woord wat haar karakter was.



Hier eindigden we.

Isabelle is een week geleden op vrijdag 20 juni overleden. We zullen haar altijd blijven herdenken.

Klik hier voor een ander bericht over Isabelle.

20 juni 2008

Redgie-rokket, we zullen je missen...

Hallo Habbo's,
Ik moet jullie helaas mededelen dat Redgie-Rokket vanochtend is overleden.. Ze hebben haar vanochtend in haar huis dood aangetroffen. Het zou waarschijnlijk gaan om een gaslek. Haar moeder die ook in haar huis aanwezig was, is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en is ook opgepakt wegens moord. Redgie-rokket was bekend als een aardige, lieve en een goede DJ van Habbo. We zullen haar heel erg missen. Bedankt dat jullie uit respect zwaaiden, en 2 minuten stilte hielden (screenshot hiernaast).
Isabelle (Redgie-rokket) was blijkt heel erg actief te zijn geweest op Youtube. Ze was heel goed in zingen en liedjes verzinnen. Ze maakte regelmatig met andere Habbo's (zoals met Dr.Anneloes) liedjes over Habbo's en over andere liedjes.



Een reactie van: Anoniem
Reactie: Ik heb de tip. Kan ik dit ergens melden. Ik ben een vriendin geweest van Isa. Meer meld ik niet. Wat tess vertelde is waar. Ik heb een Smsje van haar binnen gekregen dat ze vast zat. en bang was De deur was afgesloten stuurde ze. Ik weet bijna zeker dat haar moeder het heeft gedaan. Deze vrouw was altijd al raar. Althans, Wel aardig. Maar ze had vaak ruzie met Isa over te verslaafd achter de Comp zitten. Dit 14 jarige meisje was dan ook vaak aan het zingen. En draaide ook op: 'Habbohut' volgens vele gebruikte ze dit als afleiding, Verder was ze altijd vrolijk maar toch, Leek het alsof ze iets verbergde, Dit is geen bewijs. Maar het verteld wel wat over wie ze was. En als ze echt opgesloten zal zitten in haar kamer. Zal haar moeder dit toch hebben moeten merken?
Dit stuurde een vriend naar me, zou dit waar zijn?

Klik hier voor haar condoleance pagina.

Haar huis was al sinds die vrijdag (20-06-08) afgesloten. Hieronder zie je een plaatje van haar huisdeur met bloemen (klik op het plaatje)

Voetbal trax

Jaja, de Hup Habbo hup groep: de Cheerleaders nemen deze week 4 nieuwe trax meubels mee. Het zijn de groene traxmachine en de 3 nieuwe trax-sounds genaamd Supporters Sounds, Aanvalluh! en het Habbo Volkslied! Ze staan allemaal voor 3 credits in de catalogus, en er is natuurlijk ook een EK koopje met een groene traxmachine, en alle 3 de trax cd's erin! Ze staan allemaal vanaf vandaag 15:00 in de catalogus.

17 juni 2008

Restaurant meubels

Je hebt vast wel een keer een restaurant proberen te maken, maar dat bleek heel moeilijk te zijn omdat we geen meubels ervoor hadden. Nu is de tijd aangebroken waarbij die meubels zijn ontdekt!
De meubels lijken een beetje op van die wegrestaurant meubels. Dit is de eetbank, die je los per stoel kan krijgen. Hiernaast zie je nog een restaurant vloer. Deze meubels en nog alle anderen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
De volgende meubel is voor de iets kleineren Habbo's, want het is namelijk een kauwgombal automaat!
Habbo heeft ook kassa's ontworpen met Sulake, maar daar zit misschien nog iets achter. Want met een kassa betaal je met contant geld, en laat Habbo dat nou net niet hebben. Ik denk dat Sulake nog aan het overleggen is met Habbo over wat ze daarmee gaan doen. Ik denk zelf dat ze iets met Wisselkoers gaan doen en dat je dat in de kassa kan stoppen om het veilig te kunnen bewaren.
Om het echt af te maken moet je natuurlijk eten en drinken hebben in je restaurant. Daarom heeft Habbo allerlei soorten eten bedacht en een bewegende milkshake maker. Het kan zijn dat je de milkshake los kan halen, maar dat lijkt me niet.

Elk lang heeft zijn eigen herinnering, zoals Nederland zijn klompen, kaas, molens en nog veel meer. Daarom heeft Habbo waarschijnlijk home stickers (of meubels) gemaakt voor een paar landen. Ik vind ze zelf heel goed bedacht en gemaakt. Hopelijk komen er nog meer landen! Nou hier komen ze:






Duitsland






Nederland









Italië










Australië











Groot Brittanië

16 juni 2008

Habbo's a la Playa week

Het is al weer de 2e week dat Habbo de a la Playa week houd, en deze keer organiseren ze weer leuke activiteiten. Want er is genoeg te doen in de zon!
Habbo vind het tijd voor wat zon, zee en strand en daarom zoekt Habbo jouw strandkamer! Heb jij er dus één? Geef je dan snel op, en wie weet kom je bij de 10 kamers in de speciale Playa de Luxe-etage en word je bezocht door Nimiq en Crowley op jou strandkamer!
Het strand zou geen strand zijn als we geen Beach party´s hadden! Dus vraagt Habbo jouw leuke, gezellige en sportieve activiteit. Vijftien Habbo´s worden uitgekozen om hun feest te geven, en tegelijkertijd krijg jij een plaatsje in de weekagenda en win jij een Gouden BBQ!

13 juni 2008

Zandkastelen

Habbo laat weer eens de zon schijnen, en blinkt nu uit met de nieuwste Zandkastelen! Het is na gemaakt van de vorige ijskastelen, dus nu zijn ze van zand en schelpen gemaakt. Ze staan vanaf vandaag al in de Club-shop maar alleen voor mensen die Habbo Club lid zijn.
De Blauwe, Rode en Groene BBQ, het Blauwe, Rode en Groene Opblaasbadje en de Roze, Beige en Blauwe Zonnestoel staan vanaf vandaag ook weer in de catalogus. En nu denk je misschien waarom, want het is toch nog geen zomer? Nou vanaf maandag 16 juni start Habbo weer met een "a la Playa week". En in die week zal een goudkleurig meubelstuk dat sommigen zich misschien nog wel zullen kunnen herinneren, die word weer als prijs weg gegeven. Ik denk dat het de Gouden BBQ is, maar dat horen we dan nog wel ;-)

12 juni 2008

Gratis credits!

Jaja je hoort het goed, gratis credits. Niet hier, maar op Habbo! Habbo heeft vanwege het EK iedereen 5 credits cadeau gegeven! Nou is dat niet leuk? ;-) Veel plezier ermee, en denk erom: er zijn weer leuke EK koopjes om te kopen!

10 juni 2008

Nieuwe commando's!

In Versie 22 zijn er ongemerkt nog een paar commando's bij gekomen!
Hier komen ze:

:events - Deze commando opent het event venster op je Habbo scherm.
:im [Habbonaam] - Deze commando opent het chat venster waar het tabblad op staat.
voorbeeld: :im Marco.11. Nu opent die het chat venster aan Marco.11
:im [Habbonaam] [en dan je bericht] - Deze commando opent het chat venster met de Habbo die jij wilt, en hij zegt gelijk wat jij in het gesprek wilt zeggen.
voorbeeld: :im Marco.11 Heey hallo :D Alles goed met jou? Deze tekst zegt die dan automatisch tegen Marco.11

09 juni 2008

Habbo ramen

Ik heb er lang op moeten wachten, tot vandaag mijn droom is uit gekomen. Er zijn nu eindelijk Habbo ramen in Habbo co.uk! Deze ramen kan je kopen in de catalogus en ophangen waar jij maar wilt. De prijzen zijn verschillend, namelijk van 2 credits tot 5 credits. Deze ramen zullen nog altijd in de catalogus blijven. Het is helaas nog niet bekend of ze ook in Habbo NL komen.

05 juni 2008

Nieuwe Zomer Meubels!

Deze zomer wordt het heel spectaculair, want ik heb nieuwe zomer meubels gevonden! Het is niet bekend of ze echt komen, en/of het slechts een vervalsing is (dat Habbo ze zelf niet heeft gemaakt). Het zou gaan over 13 nieuwe zomer meubels, die te maken hebben met het strand. Nu ben jij zeker benieuwd welke het zijn he? Nou hier komen ze!







Het gelijkaardige

standbeeld van Tiki






Het staafelement
van het bastweefsel









De staafhoek
van het bastweefsel





De staafkruk
van het bastweefsel








Fakkel












Het scherm
van het bastweefsel






Het zandstrand









Waterval









Beklimming







Surf bord








De wildernis grond







Toekan








Vlinders





Lekkernijen van de wildernis






En bij elke nieuwe meubel set hoor een Trax setje!






En waarschijnlijk zullen er ook competities volgen, en daarmee kan je deze Badge's winnen!







Er is ook een Ketting en een tiki masker bij gekomen.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010