31 augustus 2008

Detective meubels

Er zijn nieuwe detective meubels gespot! Het is nog niet bekend waar ze mee te maken hebben en wanneer ze in de catalogus komen. Misschien komt Donnie Santini wel terug met een speciaal detective verhaal. Dit zijn de meubels:

30 augustus 2008

Winnaar zomer competitie

Een tijdje geleden kon je meedoen aan een zomer competitie. Er zijn veel inzendingen geweest en daar heb ik er een uitgekozen. De winnaar is.. DJ@Floris! Gefeliciteerd, jij wint een HC bank en een Habbo trofee! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Habbo in 3D

Hoi Habbo's!
Habbo is met een geheim project bezig om Habbo in 3D te zetten! Mij lijkt het zelf niet zo'n groot succes maar we moeten er mee leven. Het project zal in februari 2009 verschijnen. Hieronder zie je een paar filmpjes die laten zien hoe Habbo er misschien uit komt te zien.




Grapje, dit zijn filmpjes gemaakt door Habbo's en niet door Habbo's zelf.

Interview Met Mod-witchie

Hoelang Ben je al moderator?
Vanaf 21 maart 2007 dus bijna 1,5 jaar.

Wat is het leuke van moderator zijn?
Habbo's helpen en ze gerust stellen als ze zich ergens zorgen over maken.

Geeft het een fijn gevoel om kinderen in nood te helpen?
Ja, vooral als ze daarna weer helemaal opgelucht en blij zijn

Hoe vind je het dat er een echte fanclub van jou is gemaakt?
Heel erg leuk :)

Ik neem aan dat soms nog weleens mensen misbruik maken van de noodoproep voor een gezellige babbel, wat vind je daarvan?
Als het heel erg druk is, is dat best irritant. Het houdt je op terwijl je juist mensen in nood moet helpen.

Omdat een MOD zijn veel werk is stop ik met het interview,heb je misschien nog wel wat tegen de Habbospotters te zeggen?
Happy Habboing en lees Habbo Veiligheid zodat Habbo ook echt Happy blijft :)

29 augustus 2008

Diner Stickers

Hoi Habbo's!
Habbo Nederland heeft de Diner stickers in de home catalogus gezet! Ik had het al eerder aangekondigd in dit vorige bericht, maar nu zijn ze er dus! De auto's, benzinepompen, letters stickers! Tegerlijker tijd heeft Habbo ook nog de rode, blauwe en zwarte diner (alleen voor HC) langer in de catalogus te zetten tot 15 setptember 15:00.

HC meubels

Er zijn nieuwe HC (HabboClub) meubels opgedoken. Het is nog niet zeker of je ze bij het kopen van één of meerdere maanden HC krijgt. Waarschijnlijk moet je dus iets speciaals hebben of gedaan hebben. Ze komen waarschijnlijk in versie 26 omdat versie 25 al is verschenen in co.uk zonder deze meubels.

28 augustus 2008

Versie 25!

Hoi Habbo's!
Ik ben weer terug van vakantie en ik ga opnieuw beginnen met berichten schrijven. Ik begin met een bericht over Habbo versie 25! Habbo versie 25 is namelijk op 19 augustus in Engeland verschenen! Waarschijnlijk zal Habbo Nederland volgende week versie 25 krijgen, het is alleen nog niet bekend op welke dag. Er is veel veranderd in versie 25, daarom heb ik er een samenvatting van gemaakt.

Ramen
Het uitzicht van de ramen is veranderd zoals ik al eerder aankondigde! Je kunt nu uit verschillende uitzichten kiezen, en dit zijn ze:
Stad - 5 Credits
Kust - 5 Credits
Bergen - 5 Credits
Bos - 5 Credits
Wolken - 4 Credits
Storm - 4 Credits
Industrie - 5 Credits
Maan kraters - 5 Credits
Je kan ze kopen en ophangen in je kamer. Dan veranderen de ramen die je er al hebt hangen in een andere omgeving. Er is zelfs ook nog een nieuw raam bij gekomen (de Pan-o-raam) die tegelijkertijd ook in de aanbieding staat. Je kan de Pan-o-raam voor maar 4 credits per stuk kopen, 5 voor maar 12 credits en 10 voor 20 credits! Je kunt ook 5 raamtegels kopen voor maar 3 credits! Koopje toch?

Console
Na het verdwijnen van de oude console in versie 22 kon je niet meer in de console zoeken naar Habbo's. Je moest vanaf die tijd op de homepage gaan zoeken, maar vanaf nu gaat het anders! Ze hebben de oude truc weer opgepakt om via de console Habbo's te kunnen vinden. Je hoeft dus niet meer naar de homepage te surfen. Hier links zie je er een voorbeeld van.

Widget
Er is ook een nieuwe badge widget bij gekomen! Ik heb er zelf al lang op gewacht, maar vanaf 19 augustus kun je eindelijk je eigen badges laten zien op je Habbo home! Handig toch?

16 augustus 2008

Vakantie

Hoi Habbo's!
Slecht nieuws. Ik ben vanaf vandaag (zaterdag 16 augustus) tot en met 28 augustus op vakantie. Nou voor mij is dat goed nieuws, maar voor jullie niet. Het slechte nieuws is dat ik dan weinig of geen berichten kan posten de volgende 2 weken. Als ik internet heb zal ik af en toe vanuit het regenachtige land Zweden iets proberen te posten. Maar kom op, ik ben na die 2 weken weer volop aan het posten! Veel plezier allemaal.

Top 5 kamers

Hoi Habbo's! Voordat ik op vakantie ga post ik nog even een top 5 van mijn favoriete Habbolympische thema kamers! En dit is het rijtje van nummer 1 tot en met 5:


Bezoek ze maar is in ons eigen Nederlandse Habbo hotel!

13 augustus 2008

Nieuwsbrief artikel

Hoi Habbo's!
Na 4 jaar bijna 2 keer per maand te hebben mee gedaan aan de nieuwsbrief heb ik eindelijk een Gouden Beker artikel gewonnen! Ik heb een pixel-art gemaakt die je hier en hier kan bekijken! Dat betekent dat ik een super rare heb :D! Nou, op naar de volgende!

De geruchten zouden gaan dat ik deze pixelart geript zou hebben, dat is niet waar en daarom heb ik de waarheid opgezocht. De upload site die mijn pixelart had geupload heeft het plaatje vandaag geupload (zie screenshot links). Dat klopt dus niet en ik had hem al eerder op Habbers en Habbospot zelf gezet.

Hackers in Habbo!

Let goed op, er zijn de laatste tijd veel krakers en hackers in Habbo. Zo had je een paar dagen geleden een keer dat heel veel Habbo's tegelijk een tekst in het Theater rond blèrden (klik op het plaatje hiernaast om het te vergroten). Daarom ging Habbo ook 2 keer offline om dit recht te zetten. En alsof het nog niet genoeg is, het registreer systeem is ook al gekraakt door hackers. Bij Habbo Finland en Engeland is het al opgelost, nu alleen nog bij Nederland!

12 augustus 2008

Eretrofee's niet te ruil!

Hoi Habbo's!
Vervelend nieuws, je kan de nieuwe Eretrofee's van de Olympische spelen meubel serie niet ruilen. Je kan ze ook niet aan iemand geven door de trofee in zijn kamer te zetten. Habbo heeft dat niet aangekondigd en daardoor zijn er al veel credits verspild.

11 augustus 2008

Gratis sticker!

Ook het Finse hotel heeft zich laten meeslepen met de Olympische Spelen 2008. Zo krijg je namelijk een gratis overwinnings krans voor op je Habbo home! En of dat nog niet genoeg is staat de Finse vlag voor maar 1 credit in de catalogus! Nou is dat niet super?

Win een Habbo Skateboard!

Hoi Habbo's! Deze week gaat Habbo weer volop verder met de Habbolympische spelen, dus weer met spectaculaire competities en prijzen! Je kan een Habbo Skateboard winnen! Niet op Habbo, maar in het echte leven. Je kan aan twee competities meedoen, de eerste is een pixel competitie en de tweede een themalied competitie. Bij de pixel competitie moet je voor je team de kleding en je team vlag bedenken. Bij de tweede competitie moet jij een themalied maken. Je kent het vast wel, het officiële lied van de Olympische Spelen. Maar wat zeggen ze in het liedje? Jij moet daar een leuke tekst bij bedenken. Bij de twee competities kan je een Eretrofee gesigneerd door de Habbo Staff winnen, een maand HC en misschien wel één van de 10 Habbo skateboards! Meer informatie vind je hier.

09 augustus 2008

Vliegtuig pixelart

Hoi Habbo's!
Dit is hem dan, waar ik lange tijd aan heb gewerkt. Mijn vliegtuig! Wat vind je ervan?


Deze pixelart is gemaakt door Marco.11 en heeft een Gouden beker artikel in de Nieuwsbrief gewonnen!

Filmpje

Ook de Engelse Habbo's houden van de Habbolympische spelen en daarom maakten ze een nieuwsprogamma over de Habbolympische spelen!



Tijdens de Olympische Spelen in Beijing zal er ook wel eens iets fout gaan, hopelijk niet zoals dit!


Dit is een heel mooi filmpje van Ridder7 vanuit Noorwegen



Competitie

Hoi Habbo's! Ik heb lang nagedacht of ik een leuke prijsvraag kon bedenken voor jullie, en het is me gelukt! De winnaar wint ook nog eens een mooie HC bank, plastic tafeltje en rode tv! Dan kan je lekker genieten in je Habbo kamertje door te kijken naar de Olympische Spelen! Nu de prijsvraag:
Welke Habbo staff heeft er in zijn tags een sport die wordt uitgevoerd op de Olympische Spelen in Beijing?
Stuur het antwoord op naar Marco.11(at)Habbospot.nl. De winnaar wordt op vrijdag augustus 15 bekend gemaakt.

Moppen

Zal deze Habbo ooit in Beijing aankomen?

Nederland heeft er een nieuwe hardloopster bij, wist je dat?! Het is Erica Terpstra! Ze is altijd als eerste bij het buffet!


Pff, hopelijk gebeurt dit niet bij de Nederlanders. (special thanks to Duiveltjuuh)
Dit is nou is een blooper van mij.



08 augustus 2008

Habbolympische spelen zijn geopend!

Habbo verklaart officieel dat de Habbolympische spelen zijn geopend! Ze brengen 2 nieuwe competities en de nieuwe Griekse meubels met zich mee! De competities zijn gemaakt voor de teams die meedoen aan de Habbolympische teamspelen. De eerste wedstrijd is een hardloop wedstrijd en de tweede een battlebal en snowstorm wedstrijd. Je kan nu ook alle Griekse meubels kopen. Dit zijn de prijzen: Eretrofee goud 12 Credits, Eretrofee zilver 10 Credits, Eretrofee brons 8 Credits, Habbolympische zuil 3 Credits, Habbolympische tempelpoort 6 Credits, Habbolympische muur 3 Credits, 10 Habbolympische zetels 6 Credits, Habbolympische zetel 1 Credit, Marmeren tegel 1 Credit, Terra tegel 1 Credit.
De Griekste meubels vind je hier.

Habbolympische meubels

Ik had al eerder een bericht over de Habbolympische meubels, maar er is nu weer eén meubel bij gekomen! Op een achtergrond van Habbo, is te zien dat er een langblok steen staat. Deze was tot vandaag nog niet bekend en nu is hij toch eindelijk aan gekomen. Deze meubel is helaas niet in Habbo NL te koop. Hier is die:

07 augustus 2008

Spiderwick meubels

Een designer kwam de DVD "Die Geheimnisse der Spiderwicks" tegen een paar dagen voordat de film uitkwam. Daarom besloot hij er meubels van te maken. Daarom kan je sinds een paar dagen de speciale "Spiderwick" meubels in het Duitse Hotel kopen! De koffer kost 5 credits, het bureau 10 credits, de gat in de muur 3 credits, de vogel 25 credits, het schilderij 3 credits en de zwaarden ook 3 credits. Hier zie je de trailer van Spiderwick!

06 augustus 2008

De Habbolympische Spelen

De Olympische spelen komen er weer aan en daarom organiseert Habbo de Habbolympische Spelen! Ze hebben leuke competities en wedstrijden geregeld. Zo kunnen bijvoorbeeld alle Fansites (officieel en niet officieel) meedoen aan de "Maak een Habbolympische themapagina" competitie. Je moet een themapagina over de Habbolympische spelen maken. Wat je erop zet mag je zelf weten, bijvoorbeeld een leuke pixelart, filmpjes, gedichten of moppen enzovoorts. Vrijdag 15 augustus zoekt Habbo een paar themapagina's uit en die zetten hun in een nieuws artikel op de site. Habbospot doet natuurlijk mee, de themapagina zul je nog wel zien verschijnen op de homepage. Habbo heeft ook nog een nieuwe groepscompetitie gemaakt! Je kan met 5 personen een groep vormen. Tussen 11 en 25 augustus organiseert Habbo iedere dag, tussen 15.30 en 16.30, een activiteit in het hotel. Je kan daarmee met je groep 10, 20 of 30 punten winnen. Wie aan het eind de meeste punten heeft aan het eind van de strijd wint een gouden sticker en een gouden badge! Zo heb je ook de zilveren sticker en badge en de bronzen sticker en badge.

04 augustus 2008

De Habbo wolfen

Met de komst van versie 24 zijn er 4 wolfen geselecteerd door de Habbo staff. De wolfen zijn ervaren helpers die nieuwe Habbo's helpen. Het is een onderdeel van versie 24. De wolfen zijn geselecteerd uit de Ex HabboX'en. En dit zijn ze geworden: Ziffy, Denneappel, @bikkel@, Justinos en Maar88. Ze hebben vandaag alle 4 een wolf badge ontvangen. De wolf badge staat voor: de ervaren Habbogids die je de weg kan wijzen.

Habbo versie 24!

In Habbo Nederland is het zover! Versie 24 is in Habbo geland. Net zoals ik al had voorspeld in dit bericht.

Ontvangstcomité
Het ontvangstcomité is flink vernieuwd! Als je lid word krijg je een button (hieronder zie je de button) linksboven in je Habbo scherm te zien. Als je deze button nog niet ziet, log dan even opnieuw in. Als je op het button klikt krijg je deze vraag te zien: Wil je uitnodigingen van nieuwe Habbo's ontvangen? Als je op "ja" klikt gaat Habbo zoeken naar een uitnodiging van een nieuwe Habbo. Als hij er één heeft gevonden kan je op "ja" klikken en dan ga je naar die Habbo toe. Als je daar bent, zit die Habbo al automatisch in je vriendenlijst. Je moet de Habbo dan welkom heten en er een gesprek mee starten. Als de Habbo iets niet snapt moet jij zijn of haar vragen beantwoorden. Na zoveel tijd verdien jij een Ontvangstcomité badge! Je kan in totaal 11 badge's verdienen. De eerste badge die je verdiend is de Haas badge.

Games
Battlebal, snowstorm en wiebel giebel zijn nu allemaal GRATIS! Je kan het zo vaak als je wilt spelen, zonder dat je er iets voor hoeft te geven. Vanaf nu telt Habbo in ervaringpunten ofterwijl XP (XP, afgekort van Experience points). Dat zijn de gezamenlijke punten van BB, SS en WG. De top 25 van alle games krijgen een Hall of fame badge. Deze zullen ze voor altijd houden. Om een game te starten klik je op een game console icoontje onderin je balk. Als je nu een game start komt er automatisch een wolkje boven je te staan. Dat wolkje kunnen andere mensen op klikken en zo komen meer mensen in je game.

Game wolkje
Toen ik binnen kwam zag ik ze meteen al, de game wolkjes. Als je een game start, dan verschijnt er een wolkje boven je en dan kan iedereen mee doen. Als je op zo'n wolkje klikt, dan verschijnt er een schermpje waarop je kan antwoorden of je wel of niet meedoet met de game. Je kan overal een game starten, dus ook in jou eigen kamer! Als je dus een game start in jouw kamer, verschijnt er ook een wolkje boven je!

Portemonnee
Misschien had je het al gezien, de portemonnee is weg! De portemonnee is verplaatst naar de Catalogus. Als je op de catalogus klikt zie je hem op de begin pagina onderaan staan. Hiernaast zie je er een plaatje van.

Habbo home widget
Er is een nieuwe Habbo home widget! De "Mijn Game-ervaring". Met deze widget kan iedereen zien hoeveel XP punten je hebt. Deze widget heeft iedereen gratis gekregen en daar hoef je geen HC voor te zijn.

Haar
Zoals ik al eerder in een bericht aankondigde is er nieuw haar in Habbo gearriveerd. Je kan ze in alle kleuren krijgen. Voor al het nieuwe haar hoef je geen HC te zijn! Dit zijn de nieuwe Haar soorten:

Habbo is offline

Vandaag, maandag 4 augustus, is Habbo NL om half 10 's ochtends offline gegaan. Betekent dit dat versie 24 komt? Ik houd jou op de hoogte! Als versie24 online komt maak ik er voor jou een samenvatting van!

03 augustus 2008

Interview met Slimmeke1

Hoe ben je naar Habbo hotel gekomen?
In 2001 stond er in een pc magazine waar ik maandelijks een abonnement op had dat er een nieuwe 3D chat uit was. Een Hotel waar je een eigen kamer kon "kopen". Dat leek me wel leuk. Zelf had ik natuurlijk een hotel voor ogen. Toen ik erop kwam was dit anders, maar vond het wel helemaal geweldig. De sfeer was er leuk, en het was ook de eerste 3D chat waar ik op zat. Hiervoor zat ik namelijk zelden op forums en/of chats.

Hoe ben je erop gekomen om je eigen Habbo Bar te beginnen?
Nou, rond 2003 registreerde ik opnieuw een account, omdat ik van het eerste mijn password was kwijt geraakt was na een lange break en toen ben ik meubels gaan kopen. Nog geen 3 maanden later in november 2003 opende ik dan mijn eerste Habbo bar op UK. In april 2004 kwam ik naar NL en begon ik hier aankopen te doen en zo opende ik op 6 januari 2005 ook in NL een Habbo bar!

Welke Habbo wedstrijden heb je allemaal gewonnen?
Ik heb Habbowoord 2006 category beste HabboX film gewonnen, de Habbo 3 jaar competitie heb ik gewonnen nu vorige week. De Habbolympics competitie voor de beste gebeurtenis uit de Habbolympische Spelen.

En welke badges heb je daarmee verdiend?
Alleen mijn Habbowood badge. Mijn andere badges heb ik op een andere manier verdiend. Ex HabboX badge doordat ik tot het einde van het project HabboX was, dan de Gouden HC badge omdat ik Habboclub aankoop. Dan de badges van het ontvangstcomité, dan de kerst badge die iedereen kreeg tijdens kerst 2006 en dan de Keep it real badge omdat ik toen al een officiële fansite was, en als eigenaar omdat ik een steentje bijdraadge aan dat project. Ook nog de Badge perm cadeau van Habbo.

Wanneer werd je aangenomen als HabboX?

Ik werd aangenomen als HabboX op 18 september 2006.

Vind je het jammer dat het HabboX project is gestopt?
Ik vind het vrij jammer ja, ik had een geweldige tijd :). Ik probeer nu maar meer mijn tijd in Sulake te steken en aan mijn eigen fansite Habbofever.

Wat vond je van de Habbofever awards van (11-08-08)?

Ik vond het weer een super jaar, volgend jaar zeker weer!

Wie vond je dat de award het meest verdiende?

Nou ze verdiende het allemaal wel.. Uiteindelijk hebben we aan 14 personen awards(Gouden Trofees) gegeven. En dat waren de personen die de meeste stemmen kregen van de stemmers :).

Jouw site Habbofever bestaat al sinds 16 april 2004, vind je het nu nog steeds leuk om aan je site te werken?

Dat klopt, dat weet je goed :) Ik vind het nog steeds leuk om er aan te werken ja.. En 1 van de dagen/weken komt Habbofever versie 7 uit, wat zeker veel bezoekers zal lokken! Omdat wij nu informatie van Sulake krijgen worden wij ni meer een opzoek fansite en zoeken alle Habbo secrets uit.

Dit was het interview, bedankt Slimmeke1!

02 augustus 2008

Interview met Maar88

Dit is een interview met Maar88 01-08-08.

Wanneer werd je aangenomen als HabboX?
Bij de allereerste ronde op 7 december 2005 :o. Bij de eerste 10 X'en :P

Wat was het eerste wat je ging doen toen je je X badge kreeg?
Haha, ik ging springen in real life! :P Daarna ging ik naar m'n kamer die ik had gemaakt 'voor het geval dat' ik het zou worden. Daar heb ik ongeveer een uur gezeten, daarna ging ik naar de Ontvangstruimte.

Wie was jou favoriete HabboX maatje?
Lol die is gemeen! :P Ik kan het met allemaal goed vinden maar waar ik het meeste mee omga zijn Justinos en Woestijnvosje.

Hoe lang stond of zat je per dag gemiddeld in de Ontvangstruimte?
Haha :P Laatste tijd vanwege de vakantie denk ik ongeveer een uur per dag, maar als ik het wat drukker heb ben ik vaak een aantal dagen niet online. Maarja, als ik er dan wel ben maak ik het weer goed door er 2 uur te staan ofzo ;)

Dat is eigenlijk best wel lang.
Ja maarja ik vind het ook leuk om te doen en d'r zijn veel bekenden van me daar dus dan gaat de tijd snel :P.
Wat was het leukste moment dat je ooit hebt meegemaakt in Habbo?
Nou denk ik toch wel dat ik HabboX werd.. Dat was echt gekkenhuis en toen was ik ook héél blij! :P

Dat snap ik wel!
Ja het was toen de 1ste ronde dus alles was nieuw voor ons. Echt heel veel aandacht. Pfoeh, wel wennen hoor.

Hield je niet van aandacht?
Nou het was wel leuk maar ook wennen :P. Ineens zoveel mensen om je heen vanwege een badge en niet alle aandacht was positief dus dat was ook nieuw voor me.

Je was samen met nog een paar X'en het langste HabboX, hoe voelde dat?
Ja ben er wel trots op eigenlijk :P. Toch alles van begin tot eind meegemaakt. Dus daardoor ehm, tsjaa :P, voel je je er toch wel 100% bij betrokken. Ook doordat ik nog wat extra dingen mocht doen binnen het team was dat wel fijn voor de ervaring.
Dat was zeker wel leuk, wat mocht je dan voor extra's doen?
Ik was Tribeleader van habboX en Infobusser :P Dan mag ik in de bus veiligheidsessies geven aan Habbo's en ja, Xen konden bij mij terecht met problemen. Ook had ik veel contact met Jet inver band met dingen organiseren of helpen enz.

Denk je dat je deze band gaat houden met Jet?
Denk het niet. Zij heeft het erg druk met alles dus dan houdt het al snel op. Misschien vraagt ze nog wel eens om hulp bij iets. Of kan ik haar op ideeën brengen, je weet maar nooit. Maar het gaat sowieso minder worden.

Vind je dat jammer?
Ja :P. Maarja hoort erbij he, het is afgelopen.

Wat voelde je toen je hoorde dat het X project was afgelopen?
Eerst dacht ik dat het weer een roddel was, maar toen bleek dat het echt zo was. Ik baalde echt. Want ja na 2,5 jaar stoppen is niet niks. Maar goed, later raakte ik aan het idee gewend en toen ging het wel. Het was dus even wennen.
Wat vond je van het afscheids "feest" van gisteren (31 juli 2008)?
Echt super! :P Ik had niet verwacht dat er zoveel zouden komen. Heel veel mensen waren er, en ook superveel lieve reacties. En op het eind nog met alle X'en en Jet gezeten als afsluiting. Dus was mooi :D
Hoe ging die afsluiting dan :P?
Nog even met z'n allen in Jet der kamer gezeten en nagepraat over die dag en over de afgelopen jaren. Dat was gewoon fijn.

En ga je in de toekomst zonder je X badge nog mensen helpen?
Ik heb er in principe nog 1 haha :D En ik blijf helpen ja. Ik vind het toch heel leuk om te dit te doen, daarom ben ik ook X geworden.

Bedankt voor dit interview :D

Voordat ik met dit interview begon kreeg ze een cadeautje van Jet! En daar zat een orginele vriendschap's trofee in met deze tekst erop:

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010