30 september 2008

Habbo versie 26

Jaja, het is eindelijk zover! Na een week te hebben getest op Habbo NL hebben ze het eindelijk online gezet: Versie 26! Je kunt hier kijken voor een overzicht van wat er allemaal nieuw is.

28 september 2008

Nieuwe Trax

Hoi Habbo's!
Er zijn nieuwe Trax machines ontdekt! Het zijn een soort trofee's en trax-machines in één! Je kan ze waarschijnlijk in versie 27 kopen of ze verschijnen bij een speciale competitie. Het is nog niet bekend of je ook een tekst op deze "Trax-trofee" kan zetten.

27 september 2008

Badges

Alle Habbo Nederlandse badges?Klik hier!
Hoi Habbo's!
Ik een nieuwsbrief van het Finse hotel kregen we een header (plaatje bovenin) meegestuurd van de nieuwe versie26 badges + 2 nieuwe badges! Het is nog niet bekend waarvoor de badges zijn en waardoor je ze kan krijgen.
Op donderdag 25 september en rond 21:00 uur en op vrijdag 26 september rond 14:00 verschenen plotseling de versie 26 HC badges al in Habbo NL terwijl versie 26 er nog niet is! Dat betekend dat in deze dagen versie26 in Nederland online zal gaan.

26 september 2008

Streets of Bobba!

Hoi Habbo's!
Streets of Bobba is weer terug in Habbo Nederland! Deze keer weer nieuwe leiders, badges en competities! Je kan je aansluiten bij de:
Nuttigh Divisie 3.14: Brotherhood of Business
De Yuccaza
De Habbo's van Tegenwoordig
Strategisch Waak en Uitvoerings Team... oftewel S.W.U.T.
Deze groepen gaan allemaal tegen elkaar strijden. Ze kunnen bij iedere opdracht punten behalen die tellen bij de eindscore. De groep met als laatste de meeste punten wint Streets of Bobba! Dus meld je nu aan bij een groep die jou leuk vind en waarvoor jij wilt gaan strijden!
Ook zijn er meubels bij gekomen! Ter eren van elke groep zijn er 3 meubels bij groep bijgekomen en de Streets of Bobba meubels die ik hier al eerder aankondigde. Deze zijn allemaal te vinden in de catalogus.

24 september 2008

Pestweb verslag

Hoi Habbo's!
Vanaf 13:26 uur was het al bijna vol het Theaterdome! Dat komt omdat Pestweb een speciaal evenement had georganiseerd met 2 bekende Nederlanders (hier kan je er meer over lezen). Ik heb er zoals gewoonlijk weer een screenshot verslag van gemaakt en dit is het geworden:



Weer weten over pesten? Ga dan naar www.Pestweb.nl

Habbowood stickers terug?

Hoi Habbo's!
De Habbowood stickers zijn weer terug in de Engelse home catalogus! Het is nog niet bekend of het een fout is dat ze in de home catalogus staan of dat Habbowood weer terug komt. Dus als je nog leuke Habbowood stickers wilt kopen op co.uk, koop ze dan nu nog!

23 september 2008

VIP Visit

Hoi Habbo's!
In Habbo NL is de week van de omstanders begonnen en daarom heeft Habbo Ewout (van TV programma Zoop) en Pepijn (van TV programma BZN Show) uitgenodigd. Aanstaande woensdag tussen 14:00 en 15:00 word er een speciaal evenement door Pestweb georganiseerd waarbij Ewout en Pepijn aanwezig zullen zijn.

Pestweb
Pestweb is een website met informatie, advies en tips over pesten voor kinderen, jongeren en hun ouders en leerkrachten. Bellen, mailen en chatten (www.pestweb.nl) met Pestweb kan elke schooldag van twee tot vijf uur. Kom in de ’Week van de Omstanders’ naar www.pestweb.nl voor speciale wedstrijden, stellingen, celebrity-visists en nog veel meer!

21 september 2008

Vredesmars verslag

Hoi Habbo's!
Vandaag kregen we bezoeken van kinderen uit Oeganda! Ter ere van dat liepen Crowley, Jet en Warchild-VIP een vredesmars door Habbo! Eerst verzamelden ze zich in het Theaterdome om wat te kletsen met elkaar en daarna liepen ze de vredesmars door de kamers van Crowley. Van alles heb ik screenshots gemaakt en dit zijn ze geworden:



Sorry voor het livescherm dat komt omdat ik iets te laat aanwezig was.

War child badge!

Hoi Habbo's!
Van 16 tot en met 20 september kon je een Vredespetitie tekenen. Als je die had getekend ontving je vandaag een War Child badge! Sinds vanochtend 9 uur heeft iedereen(die de petitie had getekend) hem dus gekregen . Je houd hem nog tot 22 september 09:00. Ook kan je een gratis sticker voor op je home kopen. Je kan hem kopen voor 0 credits bij de categorie "lief". Veel plezier ermee!
Bezoek ook een War Child.

20 september 2008

Disastermovie competitie winnaars!

De 20 winnaars van de Disastermovie zijn bekend! Dit zijn ze geworden:
!limo!
bollox
DJ.girlie
Marco.11
simpsondennis
xKetsJupFlesJ
:M:arloes:
JennoH
.triple.
Manson92
Jeffreydm
Dreceon
ruben-!!
Savour
Shadow-cool
:-.-:lex:-.-:
Schijnsel
Texos
Vip-Ruben-Nicolai
mikeloesje
Jaja je ziet het goed, ik zit er ook bij! Deze winnaars winnen allemaal een DVD box van Scary Movie. Jullie kunnen ook nog stemmen op jullie favoriet. De 10 Habbo's die de meeste stemmen krijgen winnen ook nog eens 2 kaarten voor de Disastermovie! Klik hier om te stemmen.

19 september 2008

Nieuw meubel!

Hoi Habbo's!
Met de komst van "Igor The Evil Scientist" in couk is er een nieuwe stoel ontdekt! Je kon hem al eerder vaag op de groepshome zien in een plaatje aan de linkerkant. Ik presenteer jullie met trots: de massage stoel! Ook in V26/27 zal er nieuw drinken bij komen! Het is een variant op een glas water. Het is nu meer een tropisch drankje geworden. Het is nog niet bekend uit welk meubel je hem kan krijgen.

15 september 2008

Habbo versie 26!

Een tijdje geleden kwam versie 25 naar Habbo toe, en nu is versie 26 alweer in Habbo geland! Nou hier even een overzichtje van de nieuwe dingen:

Badges
Er zijn allemaal nieuwe badges bij gekomen! Zoals je 3 nieuwe HC badges die ik in dit bericht al eerder aankondigde. Het info schermpje is verkleind en verdikt daardoor kan je nu in plaats van 2 badges 6 badges dragen! Leuk toch? Nu zal je wel denken, zoveel badges heb ik niet.. Geen nood, je kan namelijk zogenaamde "taken'' doen voor Habbo(klik hier voor een takenoverzicht) en daarmee kan je leuke nieuwe badges verdienen! Hier kan je ook het nieuwe Badges systeem bekijken.

Uiterlijk
Er zijn ook wat veranderingen in de accessoires. Zo kan je bijvoorbeeld nu een gekke bril met neus opdoen of een mondkapje. Ook een HC kapsel kan je nu zonder dat je HC lid bent gebruiken. Het is maar een kleine verbetering, maar toch een verbetering!

14 september 2008

Nieuwe HC badges!

Vond jij de oude HC badge's ookal zo saai worden? Dan heb je nou geluk! Want er komen nieuwe badges naar Habbo toe. Dit zijn ze:

Deze HC badge krijg je als je 3 jaar(36 maanden) HC bent geweest.


Deze HC badge krijg je als je 4 jaar(48 maanden) HC bent geweest.


Deze HC badge krijg je als je 5 jaar(60 maanden) HC bent geweest.


Waarschijnlijk verschijnen ze binnenkort met een HC actie in alle hotels.

13 september 2008

Redgie-rokket

Hoi Habbo's.
Het is al een paar maanden geleden dat Redgie-Rokket is overleden. Er zijn daarom ook vele filmpjes gemaakt voor der en ik heb e mooiste voor jullie uitgekozen. Het is zeker de moeite waard om dit filmpje te bekijken.

Er was ook een stille tocht voor Redgie-rokket georganiseerd en hier kan je een screenshot verslag bekijken. Verdere informatie vind je nog hier.

12 september 2008

Habbo goes British!

Hello Habbo's!
Er wordt deze week een Britse week in Habbo NL gehouden! Deze week zit vol met leuke activiteiten, competities en nog veel meer! Zo is er bijvoorbeeld een leuke pixel competitie waarbij je een legende of figuur moet maken die met Engeland te maken heeft. Je kan ook nieuwe meubels kopen! Zoals de Big Ben, posters, theehuisjes en nog veel meer(klik hier om ze te bekijken). Je kan ze nog tot en met 22 september 15:00 kopen. Ook deze week kan je elke dag van 16:00 tot 17:00 meedoen aan een High tea! Zo kan je lekker bijkletsen met Habbo staffleden en andere Habbo's. Het word gehouden in 'de Salon' en die is deze week ook toegankelijk voor non-Habboclub leden! Nou aardig toch? Meer informatie vind je hier.
Bye bye!

09 september 2008

Nieuw kleed

Hoi Habbo's!
Er is een nieuw kleed ontdekt! Het is een zwart kleed met een doodskop erop(hiernaast zie je het). Hij wordt waarschijnlijk gebruikt voor een nieuwe Streets Of Bobba competitie. Dus er komt waarschijnlijk binnenkort een Streets Of Bobba competitie naar ons toe!

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010