27 februari 2009

Officiële fansites veranderd!

Hoi Habbo's.
Er zijn vandaag veel fansites van de Officiële fansite pagina verwijderd! Dat komt omdat Crowley al een hele tijd geleden een mail had gestuurd naar de officiële fansites. Hij had een paar eisen die de fansites moesten voldoen. Sommige fansites hebben die regel ingevoerd, en hebben nu hun rang en badge nog. De andere fansites die dit niet hebben gedaan zijn (tijdelijk) verwijderd van de officiële fansite lijst. Ze krijgen 2 weken de tijd om dit nog te veranderen.
Dit zijn de fansites die (tijdelijk) zijn verwijderd:
- Habboweide.nl
- Habbo-fan.nl
- Habbo-friends.nl
- Habbospies.nl

Weer een bug

Hoi,


De bugs blijven binnen stromen. Als je een drankje pakt en je klikt heel vaak op de meubel waar het drinken uit komt, en je loopt naar een ander vakje zie je jezelf heel vaak drinken. Ook als je danst en dan drinken pakt zweeft je drinken.

Nieuwe Krab meubel!

Hoi Habbo's.
Ik had de nieuwe Lost City (Atlantis) meubels al in dit bericht aangekondigd, nu staat er 1 in de catalogus! Namelijk de krab, voor maar 3 credits! En ook nog een overlevingspakket die bestaat uit verschillende meubels en vele pakketten voor de helft van de prijs! Binnenkort zullen de andere meubels uit dit bericht ook verschijnen. Ik houd jullie op de hoogte.

26 februari 2009

Nieuwe wolf!

Hoi Habbo's.
Vanmiddag om 13:13 heeft Jet een bericht geschreven in het discussieforum van de Ontvangstcomité groep. Want namelijk een 2 weken geleden gaf @Bikkel@ aan dat hij zijn Wolf badge wilde inleveren. Jet heeft deze 2 weken naar een nieuwe goede Wolf gezocht, en dat is Lieserd geworden! Gefeliciteerd, namens het hele Habbospot team.

25 februari 2009

Nieuwe badge's

Er zijn nieuwe badge's gevonden.

We weten nog niet voor wat ze zullen gebruikt worden.

Dit is de nieuwe collectible en de badge's die je daar zal kunnen winnen.

24 februari 2009

Wat is er aan de hand?

Hoi Habbo's.
De laatste tijd heb je het kunnen merken: (MOD-)Newspaper is verbannen. Zijn beide account homepages zijn niet meer zichtbaar, en volgens vele Habbo's en enkele moderators blijkt hij ontslagen te zijn. Ook zijn er naar zijn 'verdwijning' vele hacks uitgevoerd. Zo zijn de fansites Habbos, HabboHut, WikiHabbo en Habbofeeling gehackt en ook veel verschillende Habbo's (zoals Vinny, bekend van zijn Box) zijn gehackt! Sommige Habbo's denken dat Newspaper dit heeft gedaan uit wraak, maar of dit waar is is niet bekend. Laten we dit even in een rijtje zetten:
16 februari: Er gaat een scammail rond.
17 februari: Newspaper als laatste keer ingelogt op zijn account.
18 februari: Zijn Staff badge is ontnomen en zijn Habbo home is niet beschikbaar. Het blijkt dat hij ontslagen is.
22 februari: Een paar fansites worden gehack, de wachtwoorden worden gestolen.
23 februari: Er worden vele Habbo's gehackt die hun Habbo wachtwoord op fansites hadden gebruikt.
Doordat de fansites die gehackt zijn kon(den) de hacker(s) de wachtwoorden van de geregistreerde Habbo's zien. Daardoor hebben ze vele Habbo's kunnen hacken. Verander daarom op elke Habbo fansite en op Habbo zelf regelmatig je wachtwoord!

23 februari 2009

Nieuwe Lost city meubels!

Hoi Habbo's.
Habbo is al een 2 maanden bezig met elke maand een nieuwe Lost city meubel (de verloren meubels). De eerste was de onbekende artefact, en de 2e was de Iku-turso. Binnenkort komen de andere meubels, en die heb ik gevonden! Dit zijn ze:

Waarschijnlijk heeft het te maken met Atlantis. En dit is nog een groepshome achtergrond die ik vond:

Versie 30 ook in Nederland!

Hoi Habbo's.
Versie 30 was al eerder in Habbo Engeland, maar is nu ook in Nederland aangekomen! Met totale veranderingen aan het ruilen, en een paar veranderingen in de karma badges. Klik hier voor een totaal overzicht.

Honden Hotel badges uitgedeeld!

Hoi Habbo's.
Vandaag zijn de nieuwe Honden Hotel badges uitgedeeld! Deze kon je winnen als je de quest had gedaan en het goede antwoord in het competitie formulier had ingevuld. Je kan hem zien in het plaatje hiernaast (linker badge). De rechter badge is de oude Honden badge.

22 februari 2009

Nieuw Habbo Fruit

Zin in een appel? Een peer? Een kaasje? Of een sinasappel? Binnenkort zal je dit kunnen eten in Habbo. Wanneer weten we niet. En ook meer weten we niet.

21 februari 2009

Nieuwe Idols meubels!

Hoi Habbo's.
Er zijn weer nieuwe Idols meubels gespot! Dit zijn ze:

De deuren worden waarschijnlijk als teleporters gebruikt.

Steun de slachtoffers in Australië!

Hallo,


Er zijn in Australië heel wat bosbranden. Helaas komen daar nu ook slachtoffers bij kijken. Als jij een speciale (deze zie je hier rechts) sticker koopt op Habbo.com.au steun jij de slachtoffers. 

Wat nog beter is, de opbrengst gaat naar het Rode kruis en zij zorgen ervoor dat de slachtoffers van de bosbranden er mee worden verzorgd.

Deze sticker kost maar 4 credits. Dus steun steun steun!

Enquete in AU!

Hallo,


Als je bent geregistreert op Habbo.com.au dan krijg je op de home zo'n klein dingetje waar er staat dat je een enquete kan invullen. In die enquete staan vragen over hoe oud je bent, weet je op voorhand al welke meubels dat er komen? enz..

Dus ga naar Habbo.com.au en vul deze enquete in!

18 februari 2009

Ruilen gaat veranderen!

Hoi Habbo's.
In Engeland is het er al, namelijk versie 30. Maar Habbo Nederland kondigt aan dat vanaf maandagmiddag het ruilen gaat veranderen! Dat betekend dat versie 30 maandagmiddag in Nederland verschijnt! Wil je weten wat er allemaal nieuw is? Klik dan hier voor een overzicht van versie 30.

17 februari 2009

Simpsons koopje!

Hoi Habbo's.
In Habbo Australië hebben ze een Simpsons koopje! De Simpsons heeft namelijk een make-over gehad! Nee, Maggie kan nog steeds niet lopen! En Homer is nog niet van zijn Donut verslaving af. Het voorfilmpje is namelijk veranderd (iets langer gemaakt). Dit is hem geworden:

HabWrecked 2009!

Hoi Habbo's.
In Habbo Engeland is er een groot evenement gaande over de Eenden vs Otters! Het is net zoiets als de Streets Of Bobba alleen dan heet het HabWrecked. Ook zul je de komende tijd aan veel competities mee kunnen doen. Bij dit evenement horen natuurlijk gratis stickers, en die zijn er ook! Namelijk 3 stickers en een gratis home achtergrond! Dit zijn ze:

15 februari 2009

Bollywood badge is besneden

Hoi Habbo's.
Ik kwam vandaag -IkWistOokGeenNaam- tegen, en die heeft de nieuwe Bollywood badge! Het bijzondere is dat de onderkant en rechterkant van de badge zijn afgesneden. Ik weet niet of Habbo dat gaat veranderen, maar ik hoop het wel. Want anders loop je met een besneden badge rond! ;-)

14 februari 2009

@Bikkel@ geen wolf meer!

Hey,


Helaas is @bikkel@ geen wolf meer. Een wolf was een Habbo eXpert en helpt iedereen bij het beantwoorden van vragen en dergelijke. Hij mocht daarom de groep 'Ontvangstcomité' beheren samen met de andere wolven.

Helaas heeft hij het te druk in zijn REAL leven, en levert hij zijn badge in. Jet zoekt nu weer naar een nieuwe wolf. Solliciteren kan niet, en slijmen in topics geeft bij hun een "foute" indruk. Jet zegt dat ze misschien een gewone Habbo gaat uitkiezen voor wolf te worden. Een Habbo X kan ook zegt ze.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010