30 maart 2009

Jouw eigen Habbo badge!

Hoi Habbo's.
Heb je altijd al je eigen Habbo badge willen hebben? Dat kan! Je hoeft alleen onderaan je Habbo naam in te vullen op deze pagina. De badge verschijnt vanzelf op woensdag 1 april om 10.00 uur. Let op: je kan je alleen vandaag en morgen aanmelden!

En psst, zou het een 1 april grap zijn? Kijk de reacties van dit bericht maar is!

Groen als gras!

Hoi Habbo's.
Afgelopen zaterdag kon je meedoen aan het Earth Hour actie. Vele Habbo's deden mee en daarom wilt Habbo Nederland ons belonen! Namelijk met een volle catalogus groene meubels die bestaat uit mode, area en iced! Deze zijn nog verkrijgbaar tot en met 20 april 10.00 uur.

28 maart 2009

Habbo goes twitter!

Hoi Habbo's.
Nadat Habbospot Twitter aanmaakte, gingen steeds meer Habbo's Twitter gebruiken! Niet alleen Habbo's, maar ook heel veel verschillende fansites. Deze kwamen ook nog eens uit allemaal verschillende landen! Zo kwam bijvoorbeeld de fansite Habbies uit Nederland ook op Twitter (dankzij mij) en ging iBobba uit Brazilië/Portugal ook tweeten! En om het nog gekker te maken hadden we het ook op school over Twitter! Twitter wordt dus de komende tijd ook voor Habbo's een flink succes.

Wil je ons ook volgen op Twitter? Wordt dan hier lid en volg ons via de Habbospot Twitter!

Habbo Mall meubels!

Hoi Habbo's.
Een tijd geleden had ik een bericht geschreven over het nieuwe Habbo advertentie project, genaamd Habbo mall. Voor dit project zijn al allerlei meubels gemaakt, en dit zijn ze:

Het zijn allemaal ramen die je kan ophangen in je kamer.

27 maart 2009

Virtueel knuffelrecord gevestigd

Hi Habbo's,
Afgelopen woensdag werd het eerste virtuele knuffelrecord gehouden in verschillende openbare ruimtes. De aantal *knuffel*'s zijn geteld en het zijn er 120.998! Een record dus (meestal als je de eerste bent die een poging doet, but whatever..) Volgend jaar weer? Ik heb er zin in! *knuffel*

Uitreiking Earth Hour Badge

Hi Habbo's,
Heb jij mee gedaan aan de Earth Hour competitie en had je alle antwoorden goed? Dan ben je nu de trotse bezitter van een unieke Earth Hour Badge. Hiermee kan je aan iedereen laten zien dat jij op 28 maart mee doet en een uur lang het licht uit doet! De badge is permanent dus je kan er je hele leven nog van genieten :)

25 maart 2009

Virtueel knuffelrecord verslag

Vandaag ging Habbo een virtueel knuffelrecord aan! Dit record begon precies om 16:00 en eindigde om 17:00 uur. In de tussen tijd (tussen 16:00 en 17:00) is er zo vaak *knuffel* geroepen dat Habbo er helemaal sloom van werd! Ook stond in veel openbareruimtes een Habbo staffleden of moderators klaar om volop mee te knuffelen.

Natuurlijk werd er ook weer geklaagd, zoals gewoonlijk:

En zelfs in de normale kamers van Habbo was het druk. Vele Habbo's zaten namelijk in speciale knuffel-kamers ook *knuffel* te roepen!

En precies om 17:00 uur kreeg iedereen een melding dat Habbo te stemmen aan het tellen is! Nu maar wachten op de uitslag.. *wordt ongeduldig*

Gratis American Idols stickers!

Hoi Habbo's.
In Habbo Amerika geven ze gratis Idols stickers weg! Namelijk de 3 finalisten, een logo van Upper deck en de 3 winnaars van de pixelart sticker competitie! Dit zijn de stickers die je gratis kan ophalen:

Waar is de Rooftop Rumble?!

Hi Habbo's
Normaal gesproken staan er in de navigator bij de zwembaden 4 openbare ruimtes: 2x Habbo Lido en 2x Rooftop Rumble. Tot mijn grote verbazing zijn de Rooftop Rumbles (tijdelijk) weg. Ik ging verhaal halen bij één van de MOD's en dit was het antwoord:
Even afwachten dus...

24 maart 2009

Nieuwe Executive meubels!

Hoi Habbo's.
In dit bericht van Habbo Engeland staan nieuwe Executive meubels! Naast het bericht, zie je een plaatje staan met de nieuwe meubels. Waarschijnlijk komen ze deze maand ook in Nederland. Dit zijn ze:

De wereldkaart hoort zonder lamp ervoor, maar deze is nog niet vrij gegeven. Ik houd jullie op de hoogte!

23 maart 2009

Habbo circus!

Hoi Habbo's.
In Habbo Singapore is het circus! Met grappige clowns, leuke competities en meubels! Je kan namelijk meedoen aan een circus competitie. Om deze competitie te winnen, moet je een circus bouwen in jouw kamer(max. 25 Habbo's in je kamer). Morgen tussen 9:30 en 10:00 uur zullen alle kamers bekeken worden, en zullen ze ook beoordeeld worden. De 10 leukste circussen winnen een Ballon badge, 100 pixels en 5 Habbo punten. Ook staan het Rad van Habbo, 4 verschillende kleuren Eenrichtingsdeuren en 23 verschillende Plastic koopjes in de catalogus!

Earth Hour

Hi Habbo's
Eerder in dit bericht kondigde ik al aan dat op 28 maart Earth Hour zal plaats vinden. De tijd gaat snel en inmiddels is het nog maar 5 nachtjes slapen. Om jullie weer te herinneren aan dit speciale project heeft Habbo in samen werking met het Wereld Natuur Fonds voor een aantal acties gezorgd:


Gratis sticker:
In de homecatalogus vind je nu een sticker bij Earth Hour 2009 voor een vriendenprijsje van 0 credits! Leuk voor bij je sticker verzameling :)

Aanbieding sf
eerverlichter:
Een sfeerverlichter tijdens Earth Hour is natuurlijk onmismaar en daarom wordt ie vanaf donderdag 26 maar a.s. om 10:00 in de pixelshop geplaatst voor slecht 9 cr + 135 pixels i.p.v. 12 cr!

E
arth Hour Badge:
Door de vragen op deze pagina goed te beantwoorden ontvang je op vrijdag 27 maart a.s. een permanente Earth Hour Badge. De antwoorden kun je op deze pagina opzoeken.

Dus Habbo's, zaterdag aanstaande een uurtje het licht uit voor een beter klimaat!

20 maart 2009

Nieuwe Bensalem collectible!

Hoi Habbo's.
Er zijn weer 2 nieuwe meubels gevonden! Namelijk de nieuwe collectible en een cactus! Dit is de collectible:
En dit is de nieuwe cactus:
Deze cactus zal waarschijnlijk voor een promotie in Spanje gebruikt worden, en zal niet in andere landen verschijnen. En de collectible zal in de maand april verschijnen, misschien zelfs eerder na 23 maart. Deze meubel is bekend gemaakt door Habbo als de Totem van bensalem!

De ruïnes van Patriarch!

Hoi Habbo's.
Op de boden van Bensalem is alweer iets nieuws gevonden! Namelijk de ruïnes van de Patriarch. Deze Patriarch bleek uit onderzoek een oud lijder te zijn van vele rare onderwater wezens. Maar na het plotselinge zinken van Bensalem is hij echter spoorloos verdwenen.. Ergens vond Gottfried een eeuwenoude tekst die leidt naar een hele oude ruïne met een speciale schat! Het is aan jou om deze schat te vinden. Je kan meedoen door de kamers af te gaan in de Patriarch ruïnes af te gaan en het antwoord via deze pagina op te sturen. Uit alle goede inzendingen kiest Habbo 10 Habbo's, die winnen een Krab badge en die speciale schat!

Don't worry, be Habbo

Hi Habbo's
Na een spannend avontuur in de gezonken stad Bensalem, is het nu tijd voor wat anders. Vandaag is het lente geworden en dat wordt gevierd met free hugs. Jullie kennen dit thema vast nog wel van vorig jaar maar dit jaar wordt het nog spectaculairder!

Virtueel knuffelrecord
Woensdag 25 maart a.s. wordt er een poging gedaan het virtuele knuffelrecord te vestigen. In verschillende openbare ruimtes zullen tussen 16:00 en 17:00 staff leden aanwezig zijn die bij zullen houden hoevaak het woord *knuffel* getikt wordt. Welke openbare ruimtes dat zijn krijgen we woensdag te horen.

Aanpassing bobba-filter en knuffels ipv respect
Vanaf vandaag wordt het geven van respect veranderd in het geven van knuffels. In plaatst van dat er komt te staan 'Respect voor *naam habbo*' bij het geven van respect aan iemand komt er 'Knuffel voor *naam habbo*' te staan. Dit belooft één groot knuffelfeest te worden :). Ook wordt de bobba filter aangepast. Bij een scheldwoord komt normaal bobba te staan, vanaf maandag wordt dat (tijdelijk) veranderd in 'knuffel'.



Knuffelbadge:

Op het competititeformulier op deze pagina kan je de naam van een habbo invullen die het volgens jou echt verdiend om in het zonnetje gezet te worden. De 5 met de beste reden plus degene die is opgegeven worden beloond met een hippe hugbadge!

Lente meubels:
Onder de naam Lente meubi zijn de zwembadjes (6 cr), bbq's (6 cr), de standstoelen (6 cr) en de vlinders van Tikitoa (5 cr) in de catalogus geplaatst.
Hierbij maken de zwarte, groene en marine blauwe standstoel hun primeur. Leuk om bij je verzameling toe te voegen!

Wil je ook nog weten wat de Habbo staffs de komende week organiseren? Kijk dan hier voor het weekoverzicht.

19 maart 2009

Met blote voeten door het hotel!

Hi Habbo's
Het zat er aan te komen en ze zijn er weer: bugs door de nieuwe versie. Afgelopen dinsdag arriveerde V31 in Nederland/België en bracht daarbij de automobiles mee. Als je nu een pixelvoertuig uit de pixelshop koopt zoals een ufo of een autootje (1cr + 139 pixels) en je drukt vervolgens op jezelf, zie je dat je schoenen verdwenen zijn! Lekker zomers :)PS: Heb jij ook een bug gespot? Stuur hem naar mij op: Vogelpoep(at)habbospot.nl

Monsters vs Aliens

Hi Habbo's
De makers van Madagascar en Shrek komen met een nieuwe film die vanaf 1 april (nee, het is geen grap) te zien is in de bioscoop. Monsters vs Aliens is de naam van de film, je zult de naam vast wel ergens eerder hebt gehoord. Op de site van Habbo kun je nu aan een competitie deelnemen waarmee je een skippybal, een set plunche sloffen én een set buttons kan winnen. De antwoorden op de vragen kun je vinden op de Monsters vs Aliens website. Verder is er ook een Monsters vs Aliens groep gestart waar je leuke weetjes, downloads en een trailer kan vinden en is de bibliotheek veranderd in het Monsters vs Aliens thema.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010