30 mei 2009

Habbo Singapore 24/7 open!

Hoi Habbo's.
Net zoals Habbo Australië zal Habbo Singapore vanaf 29 mei tot en met 29 juni 24 uur per dag open zijn! Dit omdat de zomervakantie er weer aankomt en de Habbo's langer op Habbo zitten. Alles in Habbo zal verder normaal zijn, alleen Habbo zal dan dus de hele dag online zijn.

29 mei 2009

Nieuwe pixel collectible!

Hoi Habbo's.
In Habbo Canada en in Duitsland hebben ze hem al, de nieuwe Pixel collecitible! Hij is net zoals de vorige Pixel collectible te koop voor maar 2000 pixels en 1 credit en hij blijft nog wel een tijdje in de catalogus 'hangen'. Het is namelijk weer een planeet, namelijk Saturnus! Wat zal de volgende zijn? Mars, jupiter?

Update: Spanje, Zwitserland en Nederland hebben hem ook!

Nog meer Agromeubels!

Hoi Habbo's.
Een tijdje geleden werden er Agro meubels in de catalogus gezet. Dit waren ze niet allemaal, maar dat vandaag zijn er nog een paar bijgekomen! Habbo heeft namelijk vandaag de Roestende tractor, Vogelverschrikker en Akker in de catalogus erbij gezet. Wanneer de andere meubels erbij komen is nog niet bekend, we houden je op de hoogte!

Klik hier voor de hele Agro meubel collectie!

28 mei 2009

Nog meer Lost Tribe!

Hoi Habbo's.
Er zijn nog meer Lost Tribe, oftwel Lost Tribal in het Nederlands, plaatjes gevonden! Hiermee kan je namelijk al zien hoe de catalogus header van elk land eruit komt te zien. Dit zijn ze:

Habbo Nederland

Habbo Noorwegen

Habbo Portugal


Habbo Spanje

Habbo Italië

Habbo Engeland

Habbo Duitsland

27 mei 2009

'Ogen' van Bensalem doen het!

Hoi Habbo's.
Je las het misschien al in de titel, de 'Ogen' van de nieuwe Collectible de Ogen van Bensalem doen het weer! De afgelopen tijd kleurden de ogen niet omdat er een bug(fout) was in Habbo Nederland. Maar dit is gelukkig opgelost en ze doen het weer volop! Dus schrik niet als je gloeiende ogen op je af ziet komen!

Mexicaanse griep in Habbo?

Hoi Habbo's.
Jullie kennen het zeker wel, de Mexicaansegriep oftewel de varkensgriep. Habbo Singapore neemt dit serieus en neemt daarom maatregelen! Zo adviseren ze alle Habbo's een mondkapje voor hun mond te doen en na elke kamer goed je handen te wassen. Ook hebben ze speciale virus meubels in de catalogus gezet, zo kan je altijd nog jezelf behandelen als het fout gaat.

Lisa Hordijk in Habbo!

Hoi Habbo's.
X Factor winnares Lisa komt naar Habbo! Aanstaande woensdag 27 mei komt ze een bezoekje brengen aan Habbo om te vieren dat ze x Factor gewonnen heeft. Ze komt om 17:00 in de Star Lounge en blijft daar tot 18:00 uur. Je kunt haar dus een uurtje alles vragen!

26 mei 2009

Habbospot badge update!

Hoi Habbo's.
Ik heb er de hele middag aan gewerkt, namelijk aan de vernieuwde badge pagina! Ik heb hem zo aangepast dat er bij sommige badges nu ook achter staat hoe vaak een badge is weggegeven in Habbo Nederland. Ook heb ik alle badges in de echte Habbo badges URL veranderd! Toch een top update?

Neem een kijkje in het badge overzicht.

Achtergrond weer terug!

Hoi Habbo's.
Alweer meer dan een maand geleden dat er een nieuwe achtergrond op de homepage was gezet. Het was ter ere van de Milieu meubels die toen in de catalogus stonden. Deze achtergrond is er vandaag afgehaald en de oude achtergrond is er voor terug gezet!

Share Habbo!

Hoi Habbo's.
In Habbo Amerika kan je de artikelen (berichten) 'Sharen', oftewel delen! Er staat namelijk een klein blokje met 'Share' bovenaan elk artikel. Daarmee kan je dat bericht delen bijvoorbeeld via Twitter, MySpace, Google, mail en natuurlijk nog veel meer. Handig toch?

25 mei 2009

Denk vooruit!

Hoi Habbo's.
Zou jij weten wat je moet doen als er sirenes afgaan of als er brand is? Nou de meeste mensen weten dat niet! Daarom gaan Habbo en Denk Vooruit jou helpen met evacueren! Op donderdag 28 mei van 16:00 t/m 17:00 uur kan je samen met Crowley oefenen in de speciaal ingerichte Rampoefenings Bibliotheek. Ook kan je meedoen aan een Rampoefeningsquest waarmee je een leuk overlevingspakket kan winnen! Het antwoord op deze quest kan je vinden in de laatste kamer, maar daarvoor moet je wel eerst een paar kamers langs. Vul deze hier in en wie weet win jij wel.

Klik hier voor de Denk Vooruit groep.

Lekker beroemd week

Hoi Habbo's.
Van 25 t/m 31 mei is het 'Lekker Beroemd'-week in heel Nederland! Er is dan op de tv, radio en internet veel informatie over beroemd worden op internet en in het echt. Vandaag is de lancering van deze 'Lekker beroemd' week en dat vieren ze op de Mediawijzer site. Hier kan je allerlei informatie en filmpjes vinden over beroemd zijn en worden. Ook kan je van Gerard Joling, Sascha Visser en Yolanthe Cabau van Kasbergen horen hoe het is op bekend te zijn! Maar het is niet zo makkelijk om aan je ouders te vertellen dat jij bekend bent op Habbo. En daarom houd Habbo een competitie door op jouw orgineelste manier te vertellen hoe jij Habboroem hebt bereikt! De 10 winnaars winnen een oefenpakket om je ouders wijs te maken. Dit bestaat uit 1 maand Habbo Club, 10 Habbo credits, 1 badeend en 1 set voordeur teleports.

Klik hier om mee te doen aan de competitie.

23 mei 2009

Tijd voor een feestje!

Beste examenkanidaten,
Het grote Habbo examen zit er bijna op en dat betekent dat het tijd is voor een party! Deze zal plaats zal vinden op vrijdag 29 mei om 16:00 in de Balzaal van Crowley! Dit belooft een groots event te worden want naast een te gekke DJ, knipperende dansvloeren en een lekker hapje en drankje zijn er ook de Romantique meubels in de catalogus geplaatst! Er is ook een prom Queen en prom King verkiezing! Wat moet je daarvoor doen:

  • Om prom Queen te worden naar competition.nl@sulake.com een e-mail te sturen met daarbij een pixelart van jouw galajurk.
  • Om prom King te worden op dit formulier in te vullen wat jou een echte prom King maakt.
Van beide categorieën worden de 10 beste genomineerd. Zij ontvangen alle een zeldzame staande klok en 2 maken er kans om prom King en Queen te worden. Deze zullen op het feest bekend gemaakt worden en zij zullen ook nog eens een permanente badge ontvangen.
Ook staan er gloed nieuwe meubels in de catalogus. Dit zijn ze:

De prijzen hiervan varieren van 3 tot 5 credits en blijven in de catalogus tot 1 juni 10:00.

22 mei 2009

Nog een scam mail!

Hoi Habbo's.
Er is weer een scam mail in de omloop! Het zou gaan over dat er verschillende IP-adressen op jouw Habbo zouden zijn ingelogd. Als je niet op de link zou klikken zouden ze je een safety ban krijgen waardoor je ongeveer een maand niet op je account kon. Dit is niet van Habbo afkomstig en zal daarom dit ook nooit sturen. Trap hier dus niet in! Dit is de mail:

Het allerlaatste examen is gestart

Hi Habbo's
Vandaag is het laatste examen van start gegaan en wordt er getest wat jij van scheikunde weet. Mocht je niet zo goed in scheikunde zijn, dan kan een kijkje in het scheikunde lokaal niet veel kwaad. Je vind deze kamer in de navigator onder de categorie Habbo Academie. Heb jij alle vragen vóór 25 mei 10:00 goed beantwoord, dan ontvang je maandag 25 mei rond 16:00 een scheikunde badge (zie hiernaast). Succes!

Kies je favoriete sticker!

Hi Habbo's,
In Habbo Noorwegen is kort geleden een competitie gestart waarbij een sticker moesten ontwerpen in het thema van Noorwegen waarbij de winnende in de homecatalogus zou komen! Inmiddels zijn de 5 genomineerde bekend:

Het is nu aan jou om te kiezen welke van deze 5 in de homecatalogus zal belanden.
>> Klik hier om te stemmen op jouw favoriet.

Winnende CD hoes Kelly Clarkson bekend!

Ha Habbo's,
Manson92 zou eergister van Crowley hebben gehoord dat hij de winnaar is van de Kelly Clarkson competitie en dat zijn CD hoes voor haar nieuwe single 'I do not hook up' in de winkel zou komen te liggen. Eerder deze maand konden habbo's stemmen op 1 van de 10 CD hoesjes die zij de mooiste vonden. De 5 met de meeste stemmen werden opgestuurd naar de manager en producer van Kelly Clarkson die in overleg met Kelly zelf de winnende zou uikiezen. Daaruit is Manson92 dus de gelukkige geworden. Namens het hele Habbospot team, Gefeliciteerd!Bron: Habbopagina

'Agro' meubels in de catalogus

Hi Habbo's,
Je zult nu vast denken, 'Agro', wat is dat?! Het is simpel, het gaat hier om de Country Meubels die al eerder geplaatst waren op Habbospot. Helaas staat nog niet de volledige collectie in de catalogus. Daarentegen is een meevallertje dat de Agro meubels permanent in de catalogus blijven (met uitzondering van de boomstam en de waterput). Wanneer het tweede (en hoogstwaarschijnlijk het laatste deel) van deze collecties in de catalogus komt is nog onbekend. Prijzen variëren van 2 tot 8 credits, maar er zijn ook voordeelpakketten waarbij je enorme kortingen krijgt tot bijna 40%!

>> Klik hier om nog eens de volledige collectie Country Meubels te bekijken.

Marktonderzoek in Habbo

Hoi Habbo's.
Qrius (een marktonderzoeksbureau) en Habbo gaan samenwerken. Ze gaan zich bezighouden met wat wij allemaal doen in Habbo en wat zij er leuker aan kunnen maken. Want het blijkt dat mensen van onze leeftijd meer dan 8 uur per week vrijetijd besteden aan internet. Ook geven ze nog een primeurtje weg:

Met het lanceren van kwalitatief onderzoek binnen een virtuele wereld zeggen Habbo & Qrius een primeur in handen te hebben. Binnen Habbo is een speciale onderzoeksruimte ingericht waar, onder begeleiding van een Qrius medewerker als moderator, onderzoek uitgevoerd kan worden onder een kleine groep Habbo’s. Ook kunnen jongeren zich aanmelden op een speciale onderzoekgroep.

Er komt dus waarschijnlijk een nieuwe openbareruimte waar Qrius als moderator een klein groepje Habbo's gaat onderzoeken. Ook komt er een leuke nieuwe onderzoeksgroep waar je je kan aanmelden.

Bron: Qrius

Update: Er zijn meerdere screenshots gevonden:
En het is te zien dat de tijdelijke moderator VikVonKrankenHabbo is geworden. Ook zitten ze in een speciale openbareruimte genaamd 'Laboratorium'.

21 mei 2009

Up-to-badge week 21!

Hoi Habbo's.
Het is weer donderdag, en dat betekend weer een nieuwe Up-to-badge!
Ik heb weer eens goed rond gesnuffeld en ben nog wat badges tegen gekomen.

We beginnen met het Engelse hotel.
http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/Z61.gif
Deze badge is uitgegeven in het hotel van UK, en is ter promotie van Sunny Delight drank.

Dan de volgende 2 badges.
http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/NOA.gifhttp://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/NOB.gif
Deze Badges zijn er omdat de Noorse vlag in de catalogus komt.

Dan nog de volgende badges die ik vorige week vergat.
http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/AC7.gif http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/AC8.gif http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/AC9.gif http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/ACA.gif http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/ACB.gif http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/ACC.gif
Deze zijn voor de Totem van mei. Deze kun je waarschijnlijk krijgen met een competitie.

En dan de volgende
http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/CO4.gif http://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/CO5.gifhttp://images.habbohotel.nl/c_images/album1584/CO6.gif
Deze zijn van de Boerderij meubels. Hier horen dus ook badges bij.

En tot slot deze 2 badges

Deze 2 badges zijn voor de Beta tester, als Habbo V34 eraan komt. Er zijn 50 Habbo's genomineerd om de nieuwste Habbo versie te testen. En dan krijgen ze waarschijnlijk deze badges.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010