30 juni 2009

Nieuwe SciFi meubels!

Al eerder in dit bericht waren er nieuw ruimte badges gevonden, maar nu zijn er ook meubels en andere plaatjes gevonden! Het gaat om de nieuwe SciFi meubel serie. Dit is een sciencefiction/ruimte serie. Dit zijn de meubels:



En dit zijn de topstories en verschillende plaatjes:

Habbo op vakantie!

Waarschijnlijk ga jij dit jaar op vakantie, maar waar ga je eigenlijk naartoe? Ga je misschien mountainbiken, zwemmen of lekker bakken aan ze zee? Habbo wil graag weten wat je gaat doen deze vakantie en start daarom een hele leuke competitie. Je mag namelijk jouw vakantiefoto opsturen naar Habbo! Maar natuurlijk niet zomaar een foto, want je moet namelijk jouw Habbo en dit plaatje op de foto hebben staan. Je kan meedoen tot 1 september en de beste foto's worden in de vakantiefoto groep gezet en winnen een Gouden BBQ. Ook maakt iedereen kans om uitgekozen te worden tot beste vakantiefoto en die winnaar wint dan een gesigneerde Gouden Habbo trofee!

Geopend voor iedereen!

In Engeland is het nieuwe Habbo sinds vandaag geopend voor iedereen. BETA is voor Engeland nu dus niet meer de juiste term want vanaf nu is dit geen proefversie meer. Mocht je toch nog heimwee krijgen dan kan je (nog) het oude Habbo in!

29 juni 2009

Paar beta verbeteringen

De beta in Engeland is bij een paar puntjes veranderd! Zo kan je namelijk weer in de openbareruimtes. De openbareruimtes hebben net zoals de gewone kamers een plaatje gekregen.

Ook kan je in nu bij kamers klikken op een wit hartje, zo krijg je die kamer bij je favorieten.

En de helptool doet het eindelijk!
Nu is er ook een knop in de zijbalk bij gekomen, als je daar op klikt ga je automatisch naar je 'Home' kamer. Ook is het tekstwolkje doorzichtig geworden, het is moeilijk te zien maar het is er toch!

En de groepsbadge linkt eindelijk weer!


Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de Beta.

Update: Er is een nieuwe beta groep gevonden! Op deze groep staat wat er allemaal nieuw is en dat de beta nu voor iedereen toegankelijk is! Er gaan geruchten dat de beta op 1 juli open gaat. Nog 2 nachtjes slapen dus!

28 juni 2009

:1 tekst bug!

Ik zat in het Officiële fansite centrum tot iemand opeens een flood methode ontdekte! Als je namelijk :1 typt in de beta dan krijg schrijf je opeens 10 zinnen en het woord :1. Het is heel raar en is waarschijnlijk een bug.

27 juni 2009

Michael Jackson sticker!

Voor de vele Michael Jackson fans was en is deze week een zwarte week in hun leven. Dit komt allemaal door het overlijden van de King of Pop, Michael Jackson. Uit eerbetoon heeft Habbo Amerika een speciale Michael Jackson-sticker gemaakt waarin hij in zijn Thriller outfit staat. Deze sticker is te vinden onder de categorie ''Habbo's'' voor 0 credits. Dus plaats deze sticker op je home voor een eerbetoon aan Michael Jackson.

26 juni 2009

Habbo's a la Playa

Na een week door te hebben gebracht op het platteland vind Habbo het wel tijd om naar wat anders toe te gaan.

De komende twee weken gaat Habbo naar het zonovergoten ''Habbo a la Playa''. In deze twee weken gaat Habbo opzoek naar de zomerste strandtenten, en de hipste zomerdisco's.Om deze strandtenten en de zomerse disco's te maken zijn er voor deze twee weken de Zomer Meubi in de catalogus gezet, want wat is een zomerse strandtent of je hippe zomer disco zonder zomerse meubels?!
Wanneer je je strandtent of hippe zomerdisco af hebt kun je er een screenshot van maken en hem opsturen naar Habbo en misschien win jij dan wel een hippe gouden BBQ.

Nodig 6 vrienden uit in de beta!

Vandaag een treurige dag voor de Michael Jackson fans, maar voor de beta fans toch een leuke dag! Alle beta testers mogen namelijk 6 vrienden uitnodigen naar de beta! Als je al beta tester bent heb je een knop gekregen op je persoonlijke pagina gekregen waar je 6 codes kan aanmaken. Zo ziet die knop eruit:
Update: De competitie gaat helaas niet door omdat we deze codes niet mogen verloten.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010