29 september 2009

Zondag alweer Dierendag!

Aanstaande zondag 4 oktober is het alweer Dierendag. Tijd om dus jouw huisdier in het echt en in Habbo te verwennen! Vanaf vandaag tot en met 5 oktober 10:00 uur zijn de huisdieren in prijs verlaagd. Zo zijn alle dieren (kroko's, honden en katten) 15 credits per stuk inplaats van 20 credits. Ook staan er net zoals vorig jaar allemaal verschillende dieren in de catalogus.

Je vrienden in het zonnetje!

Kun jij je een Habbo hotel zonder vrienden voorstellen? Natuurlijk niet. Daarom gaat Habbo Nederland van start met een speciale actie, om je vrienden eens een keertje te belonen. Daarvoor zijn er speciale trofeeën in de catalogus gekomen. De vriendschap trofeeën. Ze hebben alle 3 een prijsje. Brons kost 5 credits, zilver 7 credits en goud 9 credits. Ook speciaal voor deze actie zijn er een heleboel tweezitters in de catalogus geplaatst, onder het kopje 'Tweezitters'.
Maar er is nog meer. Wanneer je je e-mail adres bevestigd en een beetje actief bent in Habbo, krijg je binnenkort een leuke verassing! Wat het is, weten we niet. Anders is het natuurlijk geen verassing meer. Activeren kan via deze link.

Update van Marco.11: Ik heb vandaag een schommel van Habbo gekregen!


Onbekende opslagruimte

De Nederlandse Moderators heeft een opslag vol cadeaus gevonden! Ze weten niet wat het inhoud, maar wij weten meer. Er staan namelijk een paar draken tussen al die cadeaus die nog niet in Habbo te koop zijn geweest. Ook hangt er een plakbriefje met de tekst:

Het Mysterie begint... zondag 30 augustus om 15.00 uur. Houd de homepage in de gaten!
Ook staat er op de homepage staat een plaatje met een klein gedeelte van de Hemelsblauwe vuurdraak erop.
Update: Het is vandaag bekend gemaakt dat als je een Wallie-card van 10 of 20 euro koopt dat je daar een gratis rare bij krijgt. Dat kan één van de draken hierboven zijn, een dino, een ketel of een laserpoort. Deze actie duurt tot 14 september.

Update: Vandaag is de laatste dag om de codes in te vullen op de creditpagina.

28 september 2009

Up-to-badge week 39!

Het is weer weekend geweest :$ en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de aller nieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Laat ik beginnen met een nieuwe badge die ook gebruikt zal worden voor Habbo Nederland / België, namelijk voor degene die een kamerknaller hebben verzonnen en wiens idee ook daadwerkelijk verkocht zal worden. Meer info over de kamerknallers vind je hier.

Habbo Spanje heeft een verjaardagsbadge geüpload voor haar 6e verjaardag.
Ook nieuw deze week, een 'bye bye big hand'-badge. Je kon er hier al meer over lezen, maar hier is ie nog een keer. Deze badge gaat binnenkort internationaal gebruikt worden.
Verder met Habbo Italië. Zij hebben een hele reeks badges geüpload. Ze lijken voor een campagne te zijn.
Ook onbekend en nieuw deze week, één voor Habbo Denemarken.
Dan nog even dit. Wil jij nog wat leuke badges verdienen, volg dan onderstaande instructies:
Wat moet je doen? Log in in het Australische / Nieuw-Zeelandse hotel. Ga naar deze groep en word lid. Je ontvangt de badge aanstaande donderdag.
Wat moet je doen? Log in in het Australische / Nieuw-Zeelandse hotel. Ga naar deze groep en word lid. Je ontvangt de badge aanstaande donderdag.
Wat moet je doen? Log in in het Nederlandse / Belgische hotel. Ga naar deze groep en word lid. Je ontvangt de badge aanstaande maandag rond 16:00.
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

Infobus niet bereikbaar.

De bekende infobus is helaas tijdelijk buiten werking. Dit komt door een technische storing in Habbo. Helaas gaan de feestjes de komende tijd niet door. Maar wees niet verdrietig, Habbo doet haar best de infobus weer zo snel mogelijk in het hotel te krijgen en te openen.


Update: Toen Triti16 melde bij de reacties dat de infobus al weer open is, ben ik er gelijk op af gegaan. Wat me meteen opviel, is dat er plotseling hekken zijn geplaatst, waarschijnlijk tegen het irritante voorkruipen. Waarschijnlijk zullen ze dit ook bij de duikplank van het zwembad gaan zetten. Hier onder een plaatje van de situatie.

Jouw eigen BOT?

Habbo heeft nieuwe BOTS plaatjes geüpload. Zoals de catalogus header:



En het catalogus icoon:


Zou dit betekenen dat we binnenkort nieuwe BOTS krijgen om ons te dienen in het hotel? Of weet jij misschien waar ze voor dienen? Laat het weten in een reactie!

Update: Nieuwe artikel plaatjes gevonden.

(bron: Puhekupla)

Maak je eigen kamerknaller!

Afgelopen donderdag kwam Habbo met de Kamerknallers, zoals je kon lezen in dit bericht. Nu is het aan jou om je eigen Kamerknaller te maken! Heb jij bijvoorbeeld een hele leuke Diner kamer of bijvoorbeeld een Tiki kamer, dan kan je deze opsturen naar Habbo. Maar let wel op, je moet wel aan een paar regels voldoen:

- Alleen kleine kamers kunnen een Kamerknaller worden.
- In je kamer mogen geen Zeldzaams, Super Zeldzaams, HC Meubi of Collectibles staan.

De winnaars winnen een permanente Kamerknaller Badge en een Witte Rookmachine. Win je deze week niet? Niet getreurd! Volgende week kan je opnieuw meedoen aan deze competitie.

26 september 2009

Nieuwsstrip week 39

Toen ik plotseling te horen kreeg dat triti16 bomvol zat met huiswerk, heb ik zijn strip rubriek even overgenomen.


(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

Deze strip is gebaseerd op het evenement So you think you can Hab-hop.

Zin in een verkleedspel?

Heb jij zin om een leuk verkleedspelletje te spelen en een leuke prijs daarmee te winnen? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Morgenmiddag, zondag 27 september, om 1 uur 's middags organiseer ik (WII.master) namelijk een leuk verkleedspel!
Waar? In het Diner Café van mij natuurlijk.
Prijzen: de eerste prijs wint een fantastische ecotron fruitmand, de tweede plaatst wint een mooi Perzisch tapijt en de persoon die derde wordt, verdient een mooie rode strandstoel.
Dus zorg dat je er morgen bij bent en misschien win jij wel een fantastische prijs!

Update: De winnaars zijn bekend! Na een half uur bittere strijd hebben deze personen gewonnen:
michi-NATOR werd 3de, won een rode zonnestoel en een baan als Chef-kok!
DraTri werd 2de, won een perzisch tapijt en een baan als Chef-barmedewerker!
en de grote winnaar: claudiaaa14!!!!! zij won de ecotron fruitschaal en een baan als Cafémanager!
Gefeliciteerd allemaal!!!

Romu's Test category

Er is een nieuwe openbare ruimte categorie gevonden in het oude hotel en in het vernieuwde hotel! Namelijk Romu's Test category. Alleen het rare is, er staat niks in. Sommige denken dat het met een nieuw spel in Habbo te maken heeft.


(bron: triti16)

Update: Deze etage is inmiddels verwijderd. De officiële fansite etage is daarvoor terug gekomen.

Update: Nu is er een speciale Markus etage die je alleen in het oude hotel ziet. Er staat deze keer wel een kamer in die etage. Het is een beginners kamer van markusxyz. Misschien wordt dit wel een etage met de 20 laatst aangemaakte nieuwe Habbo beginners kamers.

25 september 2009

SpangaS op survival

Zoals je al eerder in dit bericht kon zien, was aangekondigd dat er iets met de film SpangaS op survival in Habbo zou komen. Nu is het zover!
Habbo houdt een actie: koop vanaf 30 september een bioscoopkaartje in een Pathé bioscoop en maak kans op een SpangaS op survival-slaapzak! Bij de aankoop van een bioscoopkaartje in een Pathé bioscoop, vanaf 30 september, krijg je een speciale Habbo voucher, waarop een code staat. Deze code kan je invullen bij het kopje 'Credits kopen'.
Let op! niet bij iedere code krijg je een SpangaS slaapzak, je moet dus geluk hebben. Ook geld er: op=op! Het bordje waarop staat 'SpangaS op survival' verdwijnt op 31 januari. De slaapzak blijft gewoon.
Ook is er een speciale openbare ruimte voor de film: SpangaS op survival Zonneterras.
Neem ook eens een kijkje op de speciale SpangaS op survival-groep (hier kan je ook een paar leuke foto's van de film zien)!

Crisis onderzoek

Weet je nog die poll over de economische crisis (dat artikel die weg is gehaald)? Alle resultaten zijn bij elkaar opgeteld en er is uitgekomen dat meer dan 61.000 tieners tussen de 12-17 jaar uit 30 landen hebben meegedaan aan dit onderzoek. Uit dit blijkt dat de Nederlanders (12%) zich het minst zorgen maken over de recessie. De hoogste percentages zijn te vinden in Singapore (49%), Brazilië, Portugal (45%) en Spanje (41%). Wat ook opvallend was is dat de Nederlanders (45%) het minst zorgen maken over een baan voor later. De Spanjaarden (80%) en de Portugezen (78%) maken zich het meest druk over een baan. Wij maken ons dus nog totaal niet druk!

(bron: Sulake)

24 september 2009

So you think you can Hab-hop competitie overzicht

We weten natuurlijk dat iedereen de Hab-hop kan, maar Habbo is opzoek naar de 5 beste dansgroepen van heel Habbo! Opgeven kan via dit inschrijfformulier.

Competitie 1: Dans Videoclip
Natuurlijk wil Habbo weten hoe het zit met de dans-moves van alle Dansgroepen. Laat daarom zien hoe goed jouw groep kan dansen met een Dans-video clip! De bedoeling is dat je met een filmpje, screenshot of YouTube-video laat zien hoe goed jouw groep kan dansen. Niet iedereen weet hoe je een YouTube-filmpje maakt, dus legt Habbo het op deze groep uit. Er worden 5 filmpjes uitgekozen en alle leden van de winnende groep winnen 4 taxi-banken. Er wordt ook nog eens het beste filmpje uitgekozen, die groep krijgt een plaats in de finale en alle leden krijgen een Nominatie-badge. Je kan nog meedoen tot 28 september.

Competitie 2: Maak een Groep voor je dancecrew
De beste teams laten zien hoe goed ze zijn met een unieke stijl of thema. Dit moet jij laten zien om een groep te maken voor je danscrew! Je moet het webadres van je groep insturen op het formuliertje, dat je helemaal onderaan het nieuwsbericht kan vinden. Alle leden van de 5 winnende dansgroepen winnen 4 taxi-banken. De beste groep krijgt ook een plek in de finale en alle leden ervan een Nominatie-badge.

Competitie 3: Maak een logo voor je Dancecrew
Je had je al eerder op kunnen geven, samen met 4 vrienden, als dansgroep. Voor deze competitie moet je een logo ontwerpen voor jouw dansgroep! De 5 beste logo's worden uitgekozen en alle leden van de groep worden beloond met 4 taxi-banken. Daarnaast worden van de 5 logo's nog eens de allerbeste uitgekozen en dat team gaat naar de Dance-off op 5 oktober en alle leden winnen een Nominatie-badge. Je laatste kans om hieraan mee te doen is op 29 september.

Competitie 4: Dans met je eigen crew in je kamer
Volgende week dinsdag tussen 16.00 en 17.00 wandelt The Fresh Cow from Hab-air (Crowley) op de chill-etage rond om te kijken welke dansgroep de beste performance geeft. De bedoeling is dat je de kamer op slot zet, zodat alleen Crowley de performance kan zien (ze willen natuurlijk niet dat jouw unieke danspasjes worden gestolen). Crowley kiest de 5 beste performance uit en beloont alle leden van de 5 groepen met 4 taxi-banken. Daarnaast wordt de allerbeste performance uitgekozen en die groep mag naar de Dance-Off. Alle leden krijgen natuurlijk ook een Nominatie-badge.

Competitie 5: Maak een Habbo Look voor je crew
Wat is een danscrew zonder unieke look? Je hebt je eigen unieke stijl, waardoor je opvalt. En die moet jij, samen met je groep, laten zien aan Habbo. De bedoeling is dat je een look voor jou en je teamgenoten maakt en daarvan een screenshot neemt. De teamleden van de 5 beste inzendingen krijgen 4 taxi-banken. Het allerbeste team krijgt natuurlijk een plek in de finale en alle leden een Nominatie-badge. Je laatste kans om hieraan mee te doen is 30 september.

Het Habbospot-team doet natuurlijk ook mee! Wij staan ingeschreven met de naam: Habbospot-hopperz?! Je kan ons helpen door lid te worden van onze groep!

Habbo op jouw site!

Weet je nog dat ik gisteren vertelde over Habbo Embed? Vanaf vandaag heb je in Habbo Engeland een speciale Embed (html) code bij de instellingen van jouw kamer waarmee je jouw kamer kan laten zien op een site (zoals op Habbospot)! Nou hieronder staat mijn Embed code!



Het scherm past er helaas niet helemaal op.

Kamerknallerssssssss

Ben je toe aan een nieuwe stijl kamer? Dan is dit je kans! Je kan namelijk vanaf morgen t/m 2 oktober mega-koopjes kopen met 34% korting! De koopjes bestaan uit Executive, Neon of Gothic waarvan de Executive en de Neon ook nog is een zeldzaam bevatten! Dit zijn de koopjes:

Kamerknaller Executive - 150 Credits (normaal 226 Credits - 34% korting)

Bekijk de meubels:

8 keer Kantoorkleed, 2 Kantoorplanten, 4 Kantoorlampen, een Blauwe Chocokluis, Ontbijt op bed, Blauwe pianostoel, Dienblad deluxe, Pura luisterstoel, 3 Vingerplanten, Witte Geurkaarsen, Blauwe Grand Piano, Kantoorbank, Directeursbureau, Kantoortafel, Witte Pura module 1, Glazen aquariumvloer, 3 Zwarte Pura Modules 3, 4 Stenen vloertegels, 2 Witte Pura modules, Zwarte Pura module 2, Directeursstoel, 4 Executive barren, 2 Kubuslichten, Design lamp, Vergaderdrankjes, Wereldkaart, 3 Knuffelmuren, 2 Watervallen aan de muur.

Zeldzaam: De Wereldbol

Kamerknaller Gothic - 175 Credits (normaal 266 Credits - 34% korting)
Bekijk de meubels:

12 Kasseien, 2 Rode Goth tronen, Goth poort, 2 Goth kandelaars, 3 keer Rode Goth bank, 3 keer Goth hekwerk, 3 keer Goth tafels, 2 keer Rode Goth stoel, 4 keer Stenen vloertegel, 2 Goth fakkels, 4 keer Rif.

Zeldzaam: 2 Gothische Bronnen (nooit eerder in de Catalogus geweest!)

Kamerknaller Neon - 100 Credits (normaal 151 Credits - 34% korting)
Bekijk de meubels:

3 Hartlichten, Flessenplank, Neon flamingo, Neon pijlen rechtsaf, 3 Tafels Neon, Dienblad Neon, 4 Stoelen Neon, 2 Microfoon, 12 Dansvloeren, Dubbele Draaitafel, 2 Krukken Neon, Discobol, 5 Barren Neon, 2 keer Klein podium, 3 keer Groot Podium, 2 keer Enkele spot.

En of dit nog niet genoeg is kan je vanaf maandag meedoen aan competities waarbij jij je eigen kamerknaller kan samenstellen!

Habbo versie 38

Zoals de vorigaande keren, is Habbo Engeland weer is de 1e met de nieuwste versie. Namelijk versie 38. Er is niet veel veranderd maar toch een aantal dingetjes.

Info scherm
Het info schermpje is vernieuwd (dat is het scherm dat als je onderin op je Habbo hoofd klikt krijgt). In plaats van jouw badges staat er nu Join HC!.
Kleren aanpassen
Vanaf nu kan je je kleren aanpassen in Habbo! Normaal kon je dat alleen doen op de homepage van Habbo maar nu dus ook in Habbo zelf. De HC kleren staan ook niet meer bij de non-hc kleren maar bij een speciaal Habbo Club hokje.

Maximum Habbo's

In het vernieuwde Habbo kon je niet meer instellen hoeveel Habbo's er tegelijk in je kamer konden. Vanaf vandaag kan dat weer onder je Basic room settings. Je kan kiezen tussen maximaal 10, 15, 20 en 25 Habbo's in je kamer.
Geluidjes
Normaal hoorde je altijd een geluidje als je pixel ontving of bij andere dingen, maar dat was in het vernieuwde Habbo tijdelijk weg gehaald. Maar nu is het weer terug. Als je namelijk weer inlogt of pixels krijgt hoor je weer zo'n vrolijk geluidje!

Wolkjes
De wolkjes zijn ook weer terug! Ze waren tijdelijk niet zichtbaar in je raam maar nu kan je weer normaal naar buiten kijken.

Respect
Je kent het wel, je krijgt respect en dan gelijk 3 te gelijk. De VIP-visits hebben last van die respect wolkjes. Daarom is er vanaf nu maar 1 respect wolkje, ook als je 3 respect geeft.

Ecotron
De ecotron is weer terug! In het vernieuwde Habbo was die niet werkend en is die weg gehaald. Na lang wachten is die dus eindelijk weer terug.
Habbo Club
Normaal kon je altijd via de homepage HC kopen maar nu kan dat ook via de catalogus!

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010