28 februari 2010

De rare's komen terug!

In Habbo Brazilië is de aftrap van de rare's dan eindelijk begonnen! Nadat we een tijd geleden de meubels zelf gespot hadden, en deze week de badges ervan vonden, staan ze dan eindelijk in de catalogus. Ze zijn, net als vroeger, te koop voor 25 credits en voor de mensen die de rare's nog niet kenden: Ze zijn te vergelijken met de collectibles. Binnenkort zal dit speciale meubelstuk dus ook in Habbo Nederland / België verschijnen. Ook zal er om de 3 dagen aan een van de kopers een badge uitgedeeld worden van dit meubel. We houden je op de hoogte!

Bron: Kinkie!

27 februari 2010

Up-to-badge week 8

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuwe Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Na een rustige week van 5 badges, volgt weer een rustige week. Deze week zijn er namelijk (maar) 36 badges gespot. Laten we daarom maar een beetje tempo maken!

We beginnen weer met de Donderdag-deal badge van ons hotel. Dit keer was het de Cobra badge voor de Alhambra deal:





Verder met een aantal badges die veel mensen aan zullen spreken. De rare's, die laatst gespot werden, hebben nu ook badges! Waarschijnlijk krijg je deze badge bij aankoop van de rare. Dit zijn ze:








Daarnaast heeft Habbo Spanje weer een boel reclame badge (zoals ze bijna altijd hebben). Het zijn vooral badges voor de Prit-campagne. Dit zijn ze:








Habbo Engeland heeft (tot grote verbazing) deze week niet de meeste badges! Zij sluiten deze week af met 3 badges voor de Click Clever campagne. Dit zijn ze:




Verder met Habbo Frankrijk. Zij hebben deze week ook 3 badges gemaakt. Dit zijn de badges:




En dan gaan we weer naar een ander deel van de wereld: Habbo Brazilië. Zij maakten deze week 4 badges, dit zijn ze:




Weer terug naar Europa: Habbo Italië. Zij maakte 3 badges die lijken op de ufo's die je als special effect kan dragen. Dit zijn de badges:




Habbo Australië maakte deze week een golf-badge. Dit is de badge:




Ook Habbo Finland heeft deze week weer een badge gemaakt. Het is voor de campagne van O'boy. Dit is hem:




En als laatste hebben we nog een Internationale badge. Hij lijkt op een aantal dieren badges die we een tijd geleden al gezien hebben. Dit is hem:




Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week! Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat hij hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie! Dit kan per e-mail: WII.master@habbospot.nl.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

Nieuwsstrip week 8

De Habbolympische spelen zitten er alweer bijna op. Dus iedereen zet zich nog meer in om te winnen! Ik adviseer je om goed op te letten, anders overkomt er dit met je...

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)


Deze strip is gebaseerd op de Habbolympische winterspelen.

26 februari 2010

Nieuwe Click clever achtergrond

Habbo Engeland heeft een nieuwe Click clever, click safe achtergrond geüpload voor de groep:

25 februari 2010

Habbolympische spelen wordt verlengd!

Toen onze Vogelpoep meedeed aan het Schansspring event, kon hij niet snel genoeg op het screenshot knopje drukken. Crowley vertelde daar aan de Habbo's dat de Habbolympische spelen eind van de week worden verlengd! Bekijk dit screenshot maar eens:



Binnenkort dus Habbocurling 2.0 en 4000 meter schaatsen!

Bron: Vogelpoep en MisterBlackMagic

Update: Vandaag is er een artikel gepost waarin Crowley verteld dat ze de Habbolympische spelen hebben verlengd. Klik hier voor de events.

Nieuwe Nanny McPhee 2, Habbo Report en Prik en bescherm achtergrond

Habbo Nederland heeft een nieuwe Nanny McPhee 2 achtergrond geüpload en een tweede Habboreport achtergrond:


Waarschijnlijk vond Habbo de vorige Habbo Report achtergrond niet mooi genoeg en hebben ze een nieuwe laten maken. Daarnaast kunnen we binnenkort een nieuwe campagne over de film Nanny McPhee 2 verwachten.

Update: Habbo Nederland heeft weer een nieuwe achtergrond geüpload, nu een achtergrond tegen baarmoederhalskanker:

Donderdag Deal 6!

Alweer de 6e donderdag-deal is begonnen en Habbo's stormen de catalogus in! Deze keer is het de beurt aan de Alhambra meubelserie. Deze deal kost 61 Credits en heeft een korting van 33%. Bij deze ultieme-korting krijg je een gratis Cobra badge cadeau. Deze meubels zitten er in het pakket:


9 Alhambra Tegels
6 Alhambra muren
2 Kussens Alhambra
2 Bankjes Alhambra
2 paar Arabische Scimitars
2 Cobra's
2 Bijzettafels Alhambra
Dienblad met zoetigheid
Dienblad met fruit

23 februari 2010

Alle Habbo badge winnaars op een rij!

Toen Habbofever laatst stopte, kreeg Habbospot een mooi aanbod. Habbospot kreeg Habbofever's badge pagina met een aantal winnaars van de badges opgestuurd. Naast dit kreeg Habbospot van Vogelpoep de winnaars opgestuurd die hij nog had. Nadat we hier alle andere winnaars er nog bij hebben gezocht, hebben we nu de complete pagina klaar! Vanaf nu kan je op de vernieuwde Habbo badge pagina alle badge dragers zien! Handig of niet?

Klik hier om naar de vernieuwde badge pagina te gaan.

22 februari 2010

Nieuwe Manga, Panda en Sprite achtergrond

Habbo Finland heeft een nieuwe Panda en Manga achtergrond geüpload:


Habbo Brazilië heeft een nieuwe Sprite Zero achtergrond geüpload:

Versie 46 met vriendenverzoeken

Vandaag ging Habbo Engeland even offline voor een onderhoudsbeurt. Zoals gewoonlijk hebben ze weer als eerste de nieuwste versie, dit keer versie 46! Dit brengt ook weer net zoals de vorige versies een kleine update met zich mee, dit keer voor de vriendenverzoeken!

Vriendenverzoeken
Als iemand je een vriendenverzoek stuurt die in de kamer waar jij ook bent, staat dat vanaf nu niet alleen meer in je console! Er verschijnt een wolkje boven de Habbo die je een vriendenverzoek stuurt en twee Accept en Decline buttons. Dit is voor het weigeren of het accepteren van het vriendenverzoek.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010