31 maart 2010

Nieuwe advertentie meubels!

Er zijn weer een hoop nieuwe meubels geüpload, dit keer een paar advertentie meubel:



En nog een onbekende merger_chest meubel:

30 maart 2010

Win een Twilight sage: New Moon meubel!

In Habbo Amerika hebben ze een promotie actie van de nieuwe Twlight saga: New moon dvd. Daarnaast kan je meedoen aan een vragencompetitie. Beantwoord deze vragen goed (voor 2 april) en je zult een Target badge verdienen. Daarnaast zullen 1000 willekeurige Habbo's een Twilight at Target wall winnen! Deze meubel is nog in geen enkel land uitgegeven en is dus een echt hebbedingetje!

Klik hier om een badge en Twilight at Target wall te winnen.



Bekijk het antwoord:
Which actor plays Bella Swan?
Kristen Stewart
What town does Edward and his family abandon? Forks, WA What tribe is Jacob a member?
Quileute
Which of the following Twilight products does Target sell?
All of the above
How many discs come in The Twilight Saga: New Moon Deluxe edition DVD available at Target?
3

Nieuwe LTU en safety achtergrond

Habbo Australië heeft een nieuwe LTU achtergrond geüpload:


En nog een nieuwe Contact us safety achtergrond:

Flora Facebook en Youtube competitie

Omdat Habbo de laatste tijd vrij actief is op Facebook en Youtube, kunnen ze natuurlijk geen competitie achterwegen laten! Daarom organiseert Habbo wegens de Flora meubels twee tuinders competities!

Facebook foto competitie
Heb jij een mooie tuin? Laat deze dan zien! Print dit Habbo logo uit en plaats hem tussen je planten. Maak er dan een foto van en plaats hem op het Flora event pagina. De 5 beste inzendingen zullen op 6 april bekend worden gemaakt. De winnaars winneneen speciale Tuin Flora Badge en een zeldzame tuinkabouter!

Youtube film competitie
Kamers bouwen met de nieuwe meubels kunnen jullie waarschijnlijk wel. Alleen kan je ook tuinieren? Sommige kunnen dit niet en daarom vraagt Habbo jullie om een voorlichtingsfilmpje te maken. Zet hem op Youtube en stuur de link op naar info.nl@sulake.com. De 10 beste tuinier filmpjes ontvangen een speciale Flora Badge en een monsterplant!

Nieuwe kleding icoontjes

We hoorden Norman in dit artikel al over de toekomst van Habbo. Hij had het over BOT's, Battleball, Snowstorm en kleding! Uit dat laatste blijkt dat hij daar niet over loog, er zijn namelijk nieuwe kleding icoontjes gevonden! Daarnaast ook nog een interessante afbeelding van eventuele nieuwe kleding.


Misschien krijgen we een competitie waarbij wij kleding mogen ontwerpen!

Update: Er is ook een nieuwe catalogus icoon gevonden van de nieuwe kleding. Of het is een meubelserie of je kunt vanaf dan kleren kopen in de catalogus!

Daarnaast is er ook nog door Habbo een foto geüpload op Facebook van nieuwe, getekende, kleding:
Bron: Puhekupla.com

Update: Habbo heeft weer een nieuw plaatje geüpload via Facebook, dit keer pixel outfits!

29 maart 2010

Habbospot Hindernisbaan!

Na twee succesvolle weggeefshows is het tijd voor een nieuw evenement. Met trots presenteren Vogelpoep en ik jullie de Habbospot Hindernisbaan!

Aanstaande maandag om 20:00 zijn jullie van harte welkom in de kamer van Vogelpoep. Hier kunnen jullie de strijd met elkaar aangaan en kans maken op mooie prijzen! Met het onderstaande wachtwoord krijg jij, als trouwe Habbospot bezoeker, toegang tot de kamer. Ready? Steady? Go!

Laat mij het wachtwoord zien van de Hindernisbaan kamer:
teleport


Klik hier om naar de kamer te gaan.

Kan jij er aanstaande maandag niet bij zijn? Dan kan je 24 april alsnog laten zien wat jij in je mars hebt. Hopelijk tot dan!

(Klik op de screenshot om hem te vergroten)

It's flower power time!

Nadat we de nieuwe Flora meubels hadden ontdekt en vanaf vrijdag al een preview in de catalogus stond, wisten we het zeker. De flora meubels staan vanaf vandaag tot en met 6 april in de catalogus! Naast dit heb je als je e-mailadres bevestigd is en je ingelogd bent je vandaag een zaadje gekregen. Het schijnt dat als je er tegen praat er iets gebeurd, maar daar horen we later meer over!

Hier een overzicht van de nieuwe meubels:

Kattenstaart (verkrijgbaar in 4 kleuren) - 2 Credits
Sneeuwklokjeslamp - 5 Credits
Vleesetende Teleport - 8 Credits
Reuzenlelie - 4 Credits
Waterlelie - 2 Credits
Mutantstruik - 4 Credits
Vulkanische Lotus - 10 Credits
Jungle Flora - 3 Credits
Klimop - 4 Credits
Wolfskruid (verkrijgbaar in 5 kleuren) - 2 Credits
Madeliefjes (verkrijgbaar in 3 kleuren) - 1 Credit
Codewoord, zweer je het?
Natuurlijk is er ook weer een competitie waar je aan mee kan doen, dit keer draait alles om een codewoord. Deze week zullen er verschillende speciale kamers geopend worden onder de naam van FP-MoederAarde. In die kamers zullen Bots rondlopen die jij aanwijzingen zullen geven. Op 4 april zullen alle kamers geopend zijn en kun je het codewoord invullen op een speciale pagina. Alle goede inzendingen ontvangen een Paas-badge. Daarnaast winnen 5 willekeurige Habbo's een zeldzame Monsterplant en een Tuinkabouter.

28 maart 2010

Nieuwe kamervorm!

In Habbo Amerika hebben ze de nieuwe Flora meubels geïntroduceerd, maar ook iets compleet nieuws. Namelijk een nieuwe kamervorm! Dit kun je zien in showroom 2 (die je kunt vinden op deze pagina) van de nieuwe Flora meubels.


Ik verwacht dat we binnenkort een nieuwe versie krijgen met nieuwe kleding, kamervormen en andere spectaculaire dingen.

Bron: Vogelpoep

Verplicht taalexamen

De examens komen steeds dichterbij (onder andere voor mij) dus Habbo wil ons nog eens extra testen. Wegens de slechte schrijfvaardigheid van jongeren gaat Habbo ons testen. Schrijf hiervoor een opstel van tussen de 100 en 200 woorden met zo min mogelijk spelfouten. De Habbo's die tien of minder spelfouten hebben, zullen een vrijstelling krijgen en zullen een jaar niet worden getest. Zit je daarboven? Dan wordt je maandelijks getest op spelfouten. Stuur je opstel op via deze pagina voor donderdag 1 april. Mijn tip is: Neem dit niet te serieus want het is duidelijk een 1 april grap.

27 maart 2010

Up-to-badge week 12

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week weer een hoop badges, dus laten we maar snel verder gaan!

Voor ons hotel niet veel nieuws, alleen de Donderdag-deal badge.



Habbo Amerika heeft een nieuwe Bullseye en Director 2010 badge geüpload. Dit is een Target badge voor de promotie rond de Twilight DVD en voor de Oscars van 2010.

Habbo Engeland heeft een nieuwe Alvin and the Chipmunks badge en nieuwe Habwrecked 2010 badges geüpload. De Alvin and the Chipmunks badge kun je verdienen door mee te doen aan deze competitie. Daarnaast zijn de Habwrecked badges te verdienen bij de competities en de laatste badge als jou video heeft gewonnen en op deze groep heeft gestaan.
Habbo Spanje heeft een nieuwe Nanny McPhee badge en een nieuwe 50.000 badge geüpload. De 50.000 badge kan je winnen door als 50.000e fans aan te melden bij de Habbo Facebook van Spanje.


Habbo Duitsland kan niet onder zijn Braadworsten verslaving afkomen, daarom hebben ze een nieuwe worst badge geüpload (alleen is die niet helemaal scherp)!


Habbo Singapore heeft een nieuwe Koffer badge geüpload, waarvoor die is is nog niet bekend.


Habbo Frankrijk heeft een nieuwe 7 wereldwonderen en Vu ala TV badge geüpload. De eerste kon je winnen met deze competitie en de laatste wordt nog niet gebruikt.



Habbo Italië heeft twee nieuwe vrolijke badges geüpload, een vlinder en rups badge! Waar ze voor gaan gebruikt worden is nog onbekend.


En als laatste heeft Habbo Noorwegen een hoop nieuwe Wipe Out badges geüpload.

Dat was de up-to-badge dan al weer van deze week! Heb je er van genoten? Of denk je dat je dit veel beter kan? Solliciteer dan op deze pagina voor up-to-badge reporter. Vergeet er niet bij te zetten jouw up-to-badge artikel, ervaring en je Habbo naam.

Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan via de contact pagina.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief

Nieuwsstrip week 12

Eindelijk weer lente! Werd tijd... Alles begint weer een beetje te groeien, ook de Flora collectie. Het enige wat er nog ontbreekt is de Nieuwsstrip.

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

Deze strip is gebaseerd op de Flora preview.

26 maart 2010

Flora furni incoming!

We hadden de nieuwe Flora meubels al gespot in dit artikel, maar nu komen ze wel erg dichtbij! Dit weekend staat namelijk een preview van deze meubelserie in de Habbo Club shop, de Vulkanische Lotus! Hij is te koop voor 10 credits en binnenkort (ik denk maandag) staat dit ook voor niet HC-leden in de catalogus.

Update: In de Habbo email nieuwsbrief en op de homepage staat dat we maandag 29 maart een cadeau van Habbo krijgen! Waarschijnlijk is dit het meubel hieronder omdat dat 3 keer in de nieuwsbrief staat. Log dus maandag in voor een cadeau!

25 maart 2010

Donderdag Deal 10!

Deze donderdag alweer de tiende Donderdag-deal, de Cat Crib Donderdag-deal! De naam zegt het eigenlijk al, een speciale kattendeal. De deal kost 44 credits en daarbij krijg je 33% korting. Hij is alleen vandaag verkrijgbaar en zoals gewoonlijk krijg je bij deze deal een badge. Dit keer een Kitten badge!

6 keer Duister behang
1 keer Duistere hoek
Vingerplant
Luxe Rood zitkussen
Open haard 'Agro'
Zacht Wollen kleed
Klassieke kroonluchter
Chocolade muis
Toekan van Tikitoa
Zalm
Kleine Bal
Grunge stoel
Blauwe Waterbak

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010