30 april 2010

1GOAL education for all groep gevonden

Naast de achtergrond heeft Habbo vandaag een nieuwe 1GOAL education for all groep aangemaakt. Hiermij gaan ze in elk land een campagne houden waarmee ze de kracht van voetbal gaan gebruiken om de boodschap van Education for all ook impact heeft op het WK van dit jaar. Wereld wijd zijn er namelijk nog steeds jongeren die niet naar school gaan.

Klik hier om naar de groep te gaan.

29 april 2010

1 Goal, Fashion en plakbriefjes achtergronden gevonden!

Habbo Italië heeft een nieuwe achtergrond geüpload. Dit keer een 1 Goal Education For All achtergrond.

Habbo Noorwegen heeft vier nieuwe achtergrond geüpload. Waarvan twee iets met fashion te maken hebben en de andere twee waarschijnlijk voor tekst bedoelt zijn.

Donderdag Deal 15!

Het is weer donderdag! En dat betekend dat er weer een nieuwe donderdag deal te koop is! Deze week de Donderdag Rommelmarkt Deal! Hij kost slechts 39 credits inclusief 33% korting. Hij is alleen vandaag verkrijgbaar en bij deze deal krijg je een speciale Oranje Tompouce Badge!


Inhoud
Zes Straatmuren
Drie Stoeptegels
Glazentoren
Oranje Zitbubbel
Bijzettafel
Lege blikjes
Kleine bal
Vloerkleed
Nederlandse vlag
Vier Verkeerspionnen

28 april 2010

Nieuwe bericht van Miley Cyrus!

We hadden al een filmpje gezien van Miley Cyrus over Habbo Runway, vandaag is er nog één geüpload! Ze bedankt ons in het filmpje voor ons mooie ontwerpen.

Nieuwe Kellogg's groep!

We hadden al eerder de Kellogg's achtergrond en badge gezien, vandaag heeft Habbo ook de speciale Ontdek de Wereld - Kellogg's groep aangemaakt.

Klik hier om naar de groep te gaan.

Poll: 4 en 5 mei

Wederom heeft Habbo Nederland een poll online gezet. Deze keer gaat het over 4 en 5 mei.
Zoals je denk ik al weet, herdenken we op 4 mei alle Nederlandse oorlogsslachtoffers die sinds de Tweede Wereldoorlog zijn gevallen in vredesmissies en oorlogssituaties. En op 5 mei vieren we dat we 65 jaar geleden bevrijd zijn en dat we nog steeds in vrijheid leven.
Ze willen hierover graag jou mening weten, en vandaar deze poll. Zoals altijd worden de antwoorden anoniem verwerkt. Dus ik zeg, invullen die poll!

Klik hier om naar de poll te gaan.

Koninginnedag in Habbo!

Vrijdag is het alweer Koninginnedag en dan kan Habbo natuurlijk niet achterblijven. Habbo Nederland organiseert dit jaar een paar events rondom Koninginnedag.

Kopen en verkopen op de rommelmarkt(plaats)
Als je op vrijdag 30 april (Koninginnedag) een meubel koopt of verkoopt bij Marktplaats, dan ontvang je een prachtige Koninginnedag Badge. Deze badge word op 3 mei, rond 16:00 uur uitgedeeld.

Wat ga jij doen?
Naast de Rommelmarkt(plaats) zijn er natuurlijk ook nog andere events, één daarvan is dat jij een speciaal Koninginnedag event moet organiseren! Het is de bedoeling een echt Hollandse activiteit te organiseren op Koninginnedag. De tien beste events worden uitgekozen en worden beloond met een Zeldzame Oranje Droomijsmachine! Daarnaast worden de winnende events morgenochtend aangekondigd om de homepage!


Plaats jouw Koninginnedag kamer op Facebook
Bij de laatste competitie kan jij een leuke Koninginnedag kamer maken en deze plaatsen op Facebook. Zorg er wel voor dat je Habbo-naam erbij vermeld is, dat je een Facebook account hebt en fan bent van Habbo. De vijf leukste worden beloond met een Zeldzame Oranje Droomijsmachine!

27 april 2010

Versie 50

Het is alweer de beurt aan versie 50.

Kleding
Er is vrij weinig veranderd, er zijn alleen een paar nieuwe kledingstukken bij gekomen. Nieuwe schoenen, broeken, oorbellen en riemen.


Habbo Club meubels
De nieuwe Habbo Club meubels die Habbo laatst had geüpload, kan je vanaf nu ook kiezen als Club cadeau! Bij de 10e maand kan je de VIP Stereo kiezen en bij 11 maanden de VIP vaas.

Nieuw in Habbo: Kellogg's ontbijt!

Een tijdje terug vond Marco al een Kellogg's achtergrond, kwam er een nieuwe poll over ontbijt en toen Crowley vanochtend wilde beginnen met zijn ochtendritueel (caffeïne met een slice peperoni) kreeg hij inplaats daarvan opeens een kom cerials met melk (Kellogg's). Ik ging gelijk naar Chef Albert Marie en kreeg zelf ook een kom Kelloggs. Daarbij geeft hij ook iets aan over een speciale code die op de verpakking staat. Waar hij het precies over heeft is nog niet duidelijk.

(Klik voor vergroting)

Ook het nieuwe ontbijt uittesten? Je kunt ze in de volgende openbare ruimtes bestellen:
Habburger's, De Hotel Keuken, Ice Café, De Old Skool Disco, Gusto's Pizza Paleis, Sunset Café, De Dusty Lounge, In den Ierschen Eend en de Daktuin.

De Politie in Habbo!

Habbo heeft een nieuw account genaamd Internet-Politie aangemaakt en een groep genaamd Internet-Politie. Hiermee gaan ze nieuwe Infobus sessies geven waarmee ze jou gaan helpen met veiligheid op internet. Waarschijnlijk gaan ze iedereen ook vragen hoe ze cybercriminaliteit en andere zaken kunnen oplossen. Dit account heeft ook al een speciale Politie badge die we hier al eerder zagen. Binnenkort dus de Politie in Habbo!

Internet Politie - Infobus Expert Politie

Update: Internet-Politie komt langs samen met VIP-DigitaleRecherche die sessies gaan geven in de Infobus. De tijden kan je op de infobuspagina vinden.

Nieuwe Plasma scherm achtergrond!

Habbo Australië heeft een nieuwe plasma scherm achtergrond geüpload. Waar deze precies voor gebruikt wordt is ons nog niet duidelijk.

26 april 2010

Nieuwe Runway competitie en meubels!

Vanaf vandaag staan er weer 6 nieuwe Runway meubels te koop in de catalogus.

Zwarte kappersstoel  - 4 Credits
Roze kappersstoel - 4 Credits
Badkamerkastje - 3 Credits
Make-uptafel - 3 Credits
Cosmetica Muurkastje - 3 Credits
Pashoofd - 2 Credits
Deze meubels zijn verkrijgbaar tot en met 17 mei (10 uur).
 
Competitie: De meest stijlvolle Hairstudios
Maak een kapsalon met de nieuwe Runway meubels en stuur voor 3 mei een screenshot van jouw kamer naar dit mailadres. De tien beste kamers beloond Habbo met een Zeldzame Holo-Habbo en een Stylist Badge.

25 april 2010

Nieuwsstrip week 16

Van outfits ontwerpen weet onze Marco.11 veel, maar of ze ook zo mooi zijn?

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

Deze strip is gebaseerd op Habbo Runway.

Wie zijn er aangenomen?

Deze 2 weken op Habbospot stonden eigenlijk een beetje in het teken van de nieuwe Proef nieuwsreporters. Xypthon, Yukizu en Diesel-ham werden aangenomen en Xypthon en Yukizu kwamen als enige opdagen. Ze hebben zich erg ingezet en mooie artikelen gepost (kijk maar naar de artikelen door wie ze gepost zijn). Daarom zijn Xypthon en Yukizu vanaf vandaag aangenomen als nieuwsreporters! Welkom in het Habbospot team.

24 april 2010

Habbo moet 2 keer laden!

Als je in Habbo Nederland of in een ander land inlogt zie je normaal een laad balk als je het hotel binnengaat, maar sinds gisteren zijn dat er 2! Waarschijnlijk is dit een bug en wordt het snel verholpen.


Bron: c.rainbow

Poll: Habbo's en hun ontbijt

Habbo heeft vandaag weer een poll online gezet. Alleen gaat deze poll dit keer over het ontbijt van de Habbo's. Ze willen graag alles weten over het ontbijt en merken ontbijtgranen. De poll duurt ongeveer 5 minuten lang en alle antwoorden worden zoals gewoonlijk anoniem verwerkt. Zal het te maken hebben met de nieuwe Kellogs achtergrond en badge?

Klik hier om naar de poll te gaan.

Tekening: VIP

Vorige week dinsdag introduceerde Habbo het nieuwe VIP. Dat vond ik wel beter want op die oude kleding was ik een beetje uitgekeken. Dus vandaar dat deze keer mijn tekening in het teken staat van vip, hier is hij dan! *tromgeroffel*


Bekijk hier alle tekeningen van .:Room-saver:.

23 april 2010

Up-to-badge week 15&16

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week zijn er veel nieuwe badges bijgekomen, mede door Habbo Runway. Deze post ik hier niet omdat die al gepost zijn door Marco.11. Maar er zijn natuurlijk ook veel andere badges bijgekomen. Laat ik maar meteen beginnen!

Ik begin zoals gewoonlijk met ons eigen hotel. Dit keer weer de Donderdag-Deal, Kellog's badge en een Internet Politie badge.


En we gaan door met Habbo Frankrijk. Deze heeft 9 Nouvelle Star badges, Iron Man Badge en een Tony Spark badge geüpload.

We gaan door met Habbo Denemarken. Die hebben 7 badges die te maken hebben met de dieren talentenshow geüpload.

En we gaan verder met Habbo Brazilië. Dit keer hebben ze een Beijo 2010 badge en een reiskoffer-badge geüpload.

Habbo Duitsland heeft dit keer 3 badges waarvan het onbekend is waarom ze zijn geüpload en een Nieuws uit de gemeente Helfer badge.


Nu is Habbo Finland aan de beurt. Dit keer hebben ze 2 nieuwe badges geüpload, namelijk de Woudlopers en Marine Periscoop/Inhalator badge.


En dan komt Habbo Singapore. Ze hebben 6 kersen-badges geüpload.


En niet te vergeten Habbo Italië. Die hebben 2 strijkers-badge geüpload.


En dan als een na laatste Habbo Spanje. Zij hebben een Kompas-badge en een Blue Mountain State badge geüpload.


En als laatste heeft Habbo 3 Merge Badges geüpload: Habbo Engeland, Australië en Singapore.


Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan via de contact pagina.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010