31 juli 2010

Nieuwsstrip week 30

Dacht ik even met rust gelaten te worden door de 'Witte Haai Sticker', komt er een krokodil...
(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

Deze strip is gebaseerd op het laatste Big Wave cadeau.

Laatste Big Wave cadeau!

Vandaag kan je alweer het laatste cadeau ontvangen van de Big Wave! De Big Wave heeft vele Habbo's cadeaus gegeven waarvan je ze alle 6 kon bemachtigen door in te loggen. Log vandaag in in Habbo Nederland, bevestig je e-mailadres en je zult een Opblaaskrokodil (zal dit de comeback van Ome Henk betekenen?) ontvangen! Let op: deze kun je niet ruilen.


Cadeau 31/07/2010:


>> Bekijk hier alle andere Big Wave Cadeaus.

30 juli 2010

Nieuwe Neon meubi in de catalogus

Ruim 2 maanden geleden vonden we al de nieuwe Neon meubi en die staan sinds vandaag, samen met de oude Neon meubi, tot 2 augustus in de catalogus.

Prijzen:
Neon DJ-set:
8 credits
Blauwe, groene, roze of gele Neon Kubus:
3 credits
Blauwe, groene, roze of gele Neon Balk:
5 credits
Pakket: 4 roze en 4 gele Neon Kubussen:
16 credits (33% korting)
Pakket: 4 blauwe en 4 groene Neon Kubussen:
16 credits (33% korting)
Pakket: 2 roze, 2 gele, 2 blauwe en 2 groene Neon Kubussen:
16 credits (33% korting)
Ook is er een Neon competitie. Vanaf maandag worden er iedere dag nieuwe meubi in de catalogus geplaatst die het thema van jouw club moeten vormen. Iedere dag zullen de eigenaars van de 2 mooiste clubs beloond worden met een zeldzame Holo-Boy. Maandag hoor je hier meer over.

Update 26/7: het eerste thema is een Bubbling of Schuimparty Club en daarom staan de Bensalem meubi vanaf vandaag tot en met 28 juli in de catalogus. Je kunt een screenshot of Youtube video van jouw club opsturen naar competition.nl@sulake.com.

Update 28/7: het tweede thema is een Jungle Party en daarom staat tot 30 juli de Tribal collectie in de catalogus. Je kunt een screenshot of Youtube video van jouw club opsturen naar competition.nl@sulake.com.

Update 30/7: het derde, en tevens laatste thema, is een Space Disco en daarom staan tot 2 augustus de sci-fi collectie en de marsperkjes in de catalogus. Je kunt een screenshot of Youtube video van jouw club opsturen naar competition.nl@sulake.com.

Nieuwe My Camp Rock groep!

Vanochtend heeft Habbo een nieuwe My Camp Rock groep aangemaakt! We hadden voor My Camp Rock al eerder een nieuwe achtergrond gevonden. Het ziet er naar uit dat Habbo My Camp Rock 2 gaat promoten!

Klik hier om naar de My Camp Rock groep te gaan.

29 juli 2010

Nieuwe 7X achtergrond

Habbo Zweden heeft een nieuwe 7X achtergrond geüpload.

Zesde Big Wave cadeau

Ook vandaag krijg weer een cadeau als je inlogt én je e-mail adres bevestigd is. Dit keer is het de zonnebrand badge factor 3.


Cadeau 29/07/2010:

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

Donderdag Deal 28!

Traditiegetrouw ook deze donderdag een Donderdag Deal, dit keer de Draak van een Donderdag Deal. Extra speciaal is dat hierin een Hemelsblauwe Vuurdraak zit, die je in september 2009 werd weggegeven bij willekeurige WallieCards. Deze deal kost 48 credits en is alleen vandaag te koop.

Inhoud
Zeldzame Hemelsblauwe Vuurdraak
3 Vasen met bloemen
4 keer Kantoorkleden
4 Afscheidingen 'Showbiz'
2 kleine podiums
Hoewel er in februari al een Draak badge was geüpload, maakt Crowley geen uitzondering en krijg je ook vandaag geen badge meer bij aankoop van de Donderdag Deal.

Turkse poll

Eergisteren was er een poll voor 'Nederlandse Habbo's, vandaag is er een poll voor Turkse Habbo's. Speciaal voor hen is de poll al vertaald dus ik kan jullie helaas niet vertellen wat er gevraagd wordt. Wat ik jullie wel kan vertellen, is dat de antwoorden, net als alle andere polls, anoniem verwerkt worden.

>> Klik hier om naar de poll te gaan.

28 juli 2010

Laatste kans op Habbo Report badge

In de Habborazzi van vandaag laat Crowley weten dat je in de maand augustus voor het laatst een Habbo Report badge kan winnen. Habbo's die na deze maand met hun video winnen krijgen daarvoor een andere beloning. Wat dit is, blijft voor nu nog even een geheim.

Nieuwe Last Airbender achtergrond

Habbo Amerika heeft een nieuwe The Last Airbender achtergrond geüpload.

(Klik op de achtergrond om te vergroten)

Gevangenis meubi prijzen bekend

Habbo Spanje is de eerste die de nieuwe gevangenis meubi in de catalogus heeft gezet. Hier vind je een overzicht van de verkoopprijzen. Nu kun je precies uitrekenen hoeveel credits je moet gaan sparen.



Versie 55

Vandaag is versie 55 gelanceerd in Habbo Amerika. Dit keer is het beheren van je Habbo ID nieuw (dat wij in Habbo Nederland (nog) niet hebben) en heeft de log-in pagina een zomerse update gekregen.

Habbo ID
Het inloggen met Habbo ID is niet meer nieuw maar sinds vandaag kan je via Accounts Settings klikken op profile.tab.identity_settings en vanaf daar dit Habbo ID beheren.
In het scherm dat zich opent verschijnen 3 buttons.

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)
1) Manage email addresses: hier kun je een tweede e-mail adres opgeven om mee in te loggen. Handig bijvoorbeeld als je van de eerste je wachtwoord kwijt bent.
2) Manage signing in options: hier kun je je Habbo ID koppelen aan Twitter, Google, Hyves, Facebook, Windows Live ID, MySpace of Yahoo zodat je ook daarmee kunt inloggen.
3) Change: hier kun je je Habbo ID wachtwoord wijzigen.

Zomerse log-in pagina
Het is zomer, ook in HabboHotel. Daarom heeft de log-in pagina even een update gekregen.
(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)
Niet alleen de log-in pagina is aangepast, ook de homepage die verschijnt na het inloggen heeft een zomerse achtergrond gekregen.

Nieuwe achtergrond voor Habbo Nederland

Habbo Nederland heeft vandaag een nieuwe achtergrond geüpload. Weet jij waarvoor deze (mogelijk) gebruikt gaat worden? Laat het weten in een reactie.
(Klik op de achtergrond om te vergroten)
Update: deze achtergrond gaat gebruikt worden voor een campagne van My Camp Rock 2. Dit is een programma van Disney XD. Zij zijn momenteel bezig met een campagne rondom Zeke en Luther. Met dank aan de Habbo's die een reactie hebben achtergelaten.

27 juli 2010

'Wie-ben-jij' poll

Habbo wil graag weten wat voor personen achter al die accounts zitten. Daarom kun je hier een poll invullen over onder andere je leeftijd, geboorteland en afkomst van je ouders. Net als alle andere polls worden de antwoorden anoniem verwerkt.

>> Klik hier om naar de poll te gaan.

Vijfde Big Wave cadeau

Als je vandaag inlogt en je e-mail adres is bevestigd, dan ontvang je gratis kokosnoten in je inventaris. Deze zijn niet te ruil.

25 juli 2010

Nieuwe gevangenis badge

Een tijdje geleden vonden we de nieuwe gevangenis meubi die binnenkort naar Habbo toe zullen komen. Sulake heeft daarbij een gevangenis badge geüpload.

Nieuwsstrip week 29

Het vierde cadeau is aangespoeld. Dit keer is het 'De Witte Haai Sticker'. Al ziet hij er ongevaarlijk uit (*kuch*kuch*) moet je er toch voor opletten!

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

Deze strip is gebaseerd op het vierde Big Wave cadeau.

Vierde Big Wave cadeau

Vandaag alweer het vierde Big Wave cadeau. Dit keer is het is het een haaiensticker voor op je homepage. Het enige wat je hoeft te doen om deze te krijgen is ervoor te zorgen dat je e-mail adres bevestigd is en dat je vandaag inlogt.

Cadeau 25/07/2010:

23 juli 2010

Derde Big Wave cadeau in Habbo

Na de zonnebrand badge factor 1 en de haaienvinnensticker, krijg je vandaag (mits je e-mail adres bevestigd is) de zonnebrand badge factor 2. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even in te loggen.


Cadeau 23/07/2010:
(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

22 juli 2010

Donderdag Deal 27!

Een nieuwe donderdag dus een nieuwe Donderdag Deal: het Donderdag BBQ pakket. Deze deal is alleen vandaag te koop en kost 23 credits.

Inhoud
Rode BBQ
Zes Witte Madeliefjes
Rode Zonnestoel
Vier Biervatstoelen
Lodge Eettafel
Ketchup en mayo
Hamburger en friet
Regenboog
Net als vorige week, zit hier geen badge bij maar Crowley is aan het twijfelen of hij ze weer terug laat komen.

Nieuwe muziek achtergrond

Habbo Spanje heeft een Premios Habboritos de la Musica achtergrond geüpload.

21 juli 2010

Zeke en Luther Zomer Challange!

Vogelpoep zag het al aankomen, een Zeke en Luther campagne van Disney XD! Hiervoor werd al een groep gemaakt en een badge geüpload.

Zeke and Luther Zomer Challenge
Zeke en Luther bedenken altijd de gekste weddenschappen en voeren ze dan ook uit. Maar wat is eigenlijk jouw coolste, raarste of meest hilarische weddenschap? Vul deze in op de Zeke en Luther groep en wie-weet sta jij binnenkort op de groepspagina. Als je in de top 5 leukste weddenschappen beland, dan wordt jouw stunt gefilmd door een professioneel camerateam en uitgezonden op Disney XD! Daarnaast kun je ook nog andere te gekke prijzen winnen.

Klik hier om naar de Zeke and Luther groep te gaan.

Zeke and Luther Quiz
Weet jij alles over Zeke en Luther? Doe dan mee aan de quiz in de Disney XD Room! Beantwoord in de kamer alle vragen goed en je zult een Disney XD badge winnen!

Klik hier om naar de Disney XD Room te gaan.

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

Update: De badge is inmiddels uitgedeeld aan alle Habbo's die de quiz foutloos hebben ingevuld.

Nieuwe Kat en Hond achtergrond

Habbo Finland heeft een nieuwe Kat en Hond achtergrond geüpload.

Tekening: Hippiebusje

Daar ben ik weer en het is inmiddels alweer zomer! Habbo dacht: bij de zomer horen nieuwe meubels, dus ik dacht: bij de nieuwe meubels hoort een nieuwe tekening! Dus vandaar, hoe raad je het ook, heb ik het busje nagetekend met mijn Habbo poppetje erbij (*bloos*)Update: Nu win ik er ook nog eens een Habbo Hottest badge mee want ik sta in de Habborazzi!

Nieuwe Disney XD badge

Habbo Nederland heeft zonet een Disney XD Badge en de beschrijving geüpload. Deze kan je winnen als je de Zeke & Luther quiz goed hebt ingevuld.

Disney XD badge - Kick-flippende, megavette Zeke and Luther fan

Belgische Feestdag in Habbo!


Vandaag ontdekten we al eerder de Belgische badge, maar nu ook weer iets anders. Er staat namelijk een nieuwe categorie in de catalogus genaamd Belgische Feestdag. Hier kan je verschillende toepasselijke Belgische meubels kopen:


Meubels te koop:
Doos Bonbons - 2 credits
Belgische vlag - 3 credits
Belgisch Pakketje - 7 credits


Speciale competitie voor de Belgen!
Als je uit België komt kun je een speciaal artikel zien bij het Habbo nieuws. Dit gaat door middel van een IP-adres (en voor de Nederlanders klik hier). In dit artikel kan je meedoen aan een speciale Belgiëguiz! Het is de bedoeling om 4 vragen over de Nationale Feestdag in België goed te beantwoorden.  Heb je deze goed beantwoord? Dan maak jij kans op 1 van de 20 Belgische badges!

Big Wave spoelt opnieuw aan!

Vandaag is opnieuw de Big Wave aangespoeld. Zoals gewoonlijk brengt deze golf een gratis item mee, vandaag is dat de Haaienvinnensticker! Log in en je zult hem automatisch in je Home inventaris vinden.

Cadeau 21/07/2010:

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

20 juli 2010

Nieuwe Belgische badge!

Tijdje geleden heeft Habbo Nederland een nieuwe Belgische vlag badge geüpload. We wisten tot lange tijd niet waarvoor hij diende, maar nu hebben we iets meer duidelijkheid. De badge heeft namelijk een beschrijving en titel gekregen. Waarschijnlijk gaat deze badge gebruikt worden bij een speciale feestdag in België.

Belgische Badge - Een toffe Badge!

Neem Habbo mee op vakantie!

Net zoals vorig jaar (waarbij hieuwke nog een Gouden BBQ won) kun je dit jaar Habbo weer meenemen op vakantie! De bedoeling is dat je dit plaatje uitprint en meeneemt op vakantie. Maak daar een leuke foto van een plaatselijke bewoner met het Habbo plaatje in zijn of haar handen. Zorg er wel voor dat jij niet of onherkenbaar (door middel van je Habbo hoofd op jouw hoofd te plakken) in beeld bent. Plaats deze foto voor 1 september op de speciale Facebook pagina. De 10 foto's met de meeste stemmen winnen een Gouden BBQ. Daarnaast zal de aller mooiste foto ook nog eens een gouden Habbo Trofee winnen!

PS: voorbeeld nodig? Check de foto hierbeneden.

Swimming With Sharks

In Habbo Amerika zit het hotel vol met haaien! Het is aan jou om de bot Mitch te vinden en hem in te lichten over dit grote probleem. Om de zoektocht te beginnen zoek je "Big.Wave" en ga je naar de "Swimming With Sharks - Start" kamer. Daar zul je door vele teleporters moeten gaan om uiteindelijk in "Mitch's Place" uit te komen. Vul het goede antwoord in op deze pagina en je zult een Jaws badge ontvangen.

Klik hier voor de competitie.

Bekijk het antwoord:
When is Mitch’s next shift?: Monday

19 juli 2010

The Habbo Wipeout zone!

Je kent het misschien wel van televisie, Wipeout. Een programma waar deelnemers zo snel mogelijk over een hindernisbaan moeten. Habbo organiseert precies hetzelfde, alleen dan in Habbo! Er zijn drie kamers vol met obstakels die je zo snel mogelijk (zonder te vallen) moet passeren. Elke Habbo die de finish eerder haalt dan de andere Habbo's wint een Zwembrigadepost! Je kan slechts één keer met dit event winnen maar je mag wel bij verlies het later nog eens proberen.

Data:
Dinsdag 20 juli: 16.00 - 17.00 uur
Donderdag 22 juli: 16.00 - 17.00 uur
Dinsdag 27 juli: 16.00 - 17.00 uur
Donderdag 29 juli: 16.00 - 17.00 uur

Naar de Startkamer (is alleen open op bovenstaande tijden)

Competitie: pijnlijkste momenten op de hindernisbaan
De hindernisbaan is niet zo makkelijk als je denkt, daarom vallen er ook veel pijnlijke momenten op de Wipeout zone! Deze wil Habbo graag zien in vorm van een YouTube-video, pixelart, animatie of screenshot en stuur deze op voor 26 juli. De tien gênantste, pijnlijkste of origineelste blunders krijgen een eigen plekje op de Habbo's a la playa Groep en winnen een Zeldzame Habbinsons Hangmat.

Let op: Het is nog niet bekend waar je de inzendingen naar toe moet sturen.

Nog meer Big Wave meubels!

Vorige week verscheen al een groot deel Big Wave meubels, maar vanaf vandaag staan ze allemaal in de catalogus! Hier een klein overzicht van de meubels die erbij zijn gekomen:

Lichtroze en blauwe Zwembadrand - 2 Credits
Lichtroze en blauwe Zwembadhoek - 2 Credits
Lichtroze en blauw Zwembadtrappetje - 3 Credits


Deze meubels blijven samen met de Waterperkjes permanent in de catalogus staan.

Big Wave heeft HabboHotel bereikt

Vandaag is het eerste Big Wave cadeau aangespoeld. Het enige wat je hoeft te doen is, zoals als werd aangekondigd, even in te loggen.

Cadeau 19/07/2010:

(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010