06 juli 2008

Habbo X'en gaan weg

Je hebt de nieuwe badge misschien al gezien, maar waar is die voor? Deze badge zullen alle HabboX'en krijgen. Je zult wel denken, waarom krijgen die HabboX'en die badge's? Dat komt omdat Habbo drastisch gaat veranderen. Ze willen dat elke Habbo een badge kan verdienen via het helpen van nieuwe Habbo's. Aanstaande woensdag 9juli gaat V24 in in bijna elk land en vanaf 31 juli kan iedereen gebruik maken van het nieuwe systeem genaamd "Welkom partij". Als je dan nieuwe Habbo's helpt, ben jij dus hun gids! En dit zijn de badge's die je kan krijgen als je ze helpt:

Waarschijnlijk hoe meer Habbo's je helpt, hoe hoger je badge word. Hierboven staan ze van laag naar hoog. De X is dus het hoogste, en dat staat voor 10 en voor eXpert. Volgende week wordt er ook een evenement georganiseerd met een speciaal X-progamma en met bijzondere momenten. Ook met een verrassing!

3 opmerkingen:

  1. Jammer :( Maarja ik krijg wel een mooie Ex X badge :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het ook jammer :( Maarja, ik zou ook blij zijn met die badge!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010