15 september 2008

Habbo versie 26!

Een tijdje geleden kwam versie 25 naar Habbo toe, en nu is versie 26 alweer in Habbo geland! Nou hier even een overzichtje van de nieuwe dingen:

Badges
Er zijn allemaal nieuwe badges bij gekomen! Zoals je 3 nieuwe HC badges die ik in dit bericht al eerder aankondigde. Het info schermpje is verkleind en verdikt daardoor kan je nu in plaats van 2 badges 6 badges dragen! Leuk toch? Nu zal je wel denken, zoveel badges heb ik niet.. Geen nood, je kan namelijk zogenaamde "taken'' doen voor Habbo(klik hier voor een takenoverzicht) en daarmee kan je leuke nieuwe badges verdienen! Hier kan je ook het nieuwe Badges systeem bekijken.

Uiterlijk
Er zijn ook wat veranderingen in de accessoires. Zo kan je bijvoorbeeld nu een gekke bril met neus opdoen of een mondkapje. Ook een HC kapsel kan je nu zonder dat je HC lid bent gebruiken. Het is maar een kleine verbetering, maar toch een verbetering!

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010