19 november 2008

Habbo versie 28

Hoi Habbo's!
In Habbo Engeland is er nu alweer versie 28! Gaat snel he? Er zijn veel dingen veranderd, kijk je mee?

Catalogus
De catalogus is vernieuwd! Hij is namelijk opgevrolijkt, hij heeft leuke kleurtjes gekregen. Hij heeft nu speciale categorieën waar je op kan klikken. Als je op zon categorie klikt opent een rij met allemaal meubel pagina's waar je op kan klikken. Zo heeft elke categorie ook een eigen kleur!

Pixels
Er zijn Pixels bijgekomen, dat is een nieuwe betaal middel voor meubels en special effect. Je krijgt namelijk elke dag als je inlogt, elke 15 minuten, als je nieuwe karma badges haalt, spelletjes speelt en lid word van Habbo Club (HC) een aantal gratis pixels! Deze krijg je automatisch onderaan je portemonnee bijgeschreven. Effects
De nieuwe Pixels kan je besteden aan de zogenaamde 'effecten'. Je kan deze effecten aan zetten in het menu onderin met de tekst 'Effects inventory' erop. Maar let op, je kan hem maar een uur gebruiken en als je opnieuw inlogt is dat effect ook weg! Behalve de effecten die je nog niet hebt gebruikt, die houd je wel. Ook kan je speciale effecten kopen voor in je kamer, deze houd je ook maar tijdelijk.


1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010