17 juni 2008

Restaurant meubels

Je hebt vast wel een keer een restaurant proberen te maken, maar dat bleek heel moeilijk te zijn omdat we geen meubels ervoor hadden. Nu is de tijd aangebroken waarbij die meubels zijn ontdekt!
De meubels lijken een beetje op van die wegrestaurant meubels. Dit is de eetbank, die je los per stoel kan krijgen. Hiernaast zie je nog een restaurant vloer. Deze meubels en nog alle anderen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
De volgende meubel is voor de iets kleineren Habbo's, want het is namelijk een kauwgombal automaat!
Habbo heeft ook kassa's ontworpen met Sulake, maar daar zit misschien nog iets achter. Want met een kassa betaal je met contant geld, en laat Habbo dat nou net niet hebben. Ik denk dat Sulake nog aan het overleggen is met Habbo over wat ze daarmee gaan doen. Ik denk zelf dat ze iets met Wisselkoers gaan doen en dat je dat in de kassa kan stoppen om het veilig te kunnen bewaren.
Om het echt af te maken moet je natuurlijk eten en drinken hebben in je restaurant. Daarom heeft Habbo allerlei soorten eten bedacht en een bewegende milkshake maker. Het kan zijn dat je de milkshake los kan halen, maar dat lijkt me niet.

Elk lang heeft zijn eigen herinnering, zoals Nederland zijn klompen, kaas, molens en nog veel meer. Daarom heeft Habbo waarschijnlijk home stickers (of meubels) gemaakt voor een paar landen. Ik vind ze zelf heel goed bedacht en gemaakt. Hopelijk komen er nog meer landen! Nou hier komen ze:






Duitsland






Nederland









Italië










Australië











Groot Brittanië

3 opmerkingen:

  1. Dat vind ik dus ook! Als ze er zijn, koop ik ze meteen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ontvoerde-WII.master28 oktober 2009 om 08:59

    er zitten wel een paar spelfouten in hoor marco :P zoals lang (??) = land

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010