26 juni 2008

Versie 23

In een paar landen bijvoorbeeld in Habbo Finland hadden ze al versie 23, maar nu is deze versie eindelijk ook aangekomen in Habbo NL! Nou, wat is er nieuw?

Laadscherm
Er is vanaf nu een Habbo laadscherm bijgekomen. Als je Habbo opstart, dan krijg je dit laadscherm automatisch te zien. Het is niet echt handig, maar het is toch iets anders dan als naar een zwart scherm te moeten kijken.Nieuwe accessoires
Er zijn nieuwe accessoires bij gekomen, die te maken hebben met de nieuwe Tiki meubels. Deze weken zullen veel met die meubels te maken hebben. Er is nou al een nieuws bericht gekomen over een gevonden schatkaart. De nieuwe accessoires zijn een tiki masker en een roze tiki ketting.

Ramen
Je kan vanaf nu alle ramen die je in je kamers had hangen opakken en op een andere plaats ophangen. Je kan ook andere ramen kopen in de Catalogus van prijzen van 2 tot 5 credits. Elke lege kamer die je had zijn weg gehaald omdat iedereen extra kamers had aangemaakt zodat ze meer ramen kregen. Dat is wel slim bedacht van de Habbo staffs.

Nieuwe koopjes
Er zijn nieuwe starters koopjes bij gekomen. Het is het setje meubels die je bij een starters kamer krijgt, alleen dan allemaal bij elkaar voor 5 credtis. Nu kan je zelf bepalen welke kleur meubels je wilt bijvoorbeeld: donker blauw, bruin, licht blauw, roze of geel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010