31 oktober 2008

Fansite nieuws

Hoi Habbo's!
Je denkt misschien nu, Habbospot is officieel? Nee dat niet, er zijn een paar dingen veranderd. Habbo heeft de site Habborelax.nl verwijderd van de Officiële Habbo fansites. Het is nog niet bekend waarom, maar HabboRelax vermeld het volgende:
Beste HabboRelax Bezoeker,

Omg? Ja OMG! HabboRelax.nl is (tijdelijk) op Non-Actief gezet door Habbo.nl dit betekend dat ook (tijdelijk) de Officiële Fansite Status is ingetrokken. Dit heeft allemaal te maken met een stel \"handige\" habbo\'s die HabboRelax.nl aankaarten als een Hackersite zodat de Eigenaar word verbannen van het Hotel terwijl dit helemaal niet klopt. Habbo.nl onderzoekt de kwestie momenteel.

Er is ook een nieuwe regel bij gekomen voor fansites. Als je als fansite een Inlogsysteem op je fansite hebt, dat je bij het registreren vermeld dat de Habbo die zich wilt registreren niet zijn Habbo.nl wachtwoord moet gebruiken maar een andere.

1 opmerking:

  1. Ik werk op Habborelax. De eigenaar zegt dat de website misschien opnieuw officieel word. (is dat met een t XD)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010