21 oktober 2008

Habbo versie 27

Hoi Habbo's
Habbo versie 27 is geland in Habbo Engeland! Het is een versie met nieuwe karma badge's, badge's en nog eens badge's.

Vrienden uitnodigen
Zo kan je bijvoorbeeld een vriend uitnodigen met jouw klik link. Voor elke vriend die je uitnodigt krijg je één badge, hoe meer je er uitnodigt hoe hogere rang badge je krijgt. Hij of zij moet wel zijn email adres activeren anders geldt het punt niet.

Tags
Je kan ook een speciale tag badge krijgen. Die kun je verdienen door 5 tags aan jouw tags toe te voegen en dan krijg je hem gelijk.

Respect
Je kan ook mensen respect geven. Als je iemand respect geeft, verschijnt er een wolkje met erin: Marco.11 gaf jou respect. Als je 1 of meer respect punten hebt krijg je een badge. Hoe meer respect punten hoe hoger je badge rang. Pas op: Je kan maar 3 x respect geven per dag. Ik klikte per ongeluk 3x respect op iemand en dat was niet slim.

Bericht
Als je een nieuwe badge ontvangt krijg je automatisch een bericht rechtsboven in je scherm. Daar staat dan in hoeveel respect punten je al hebt gekregen en/of dat je een nieuwe badge hebt ontvangen.

Catalogus lader
Ook de catalogus lader is sneller en beter geworden! Zo hoef je niet meer zo lang te wachten als je op een pagina klikt. Nu laden de meubels één voor één en hoef je nooit meer zo lang te wachten als je op de verkeerde pagina hebt geklikt.

1 opmerking:

  1. Habbospot goes UK! Goed dat je ook over internationale Habbo sites schrijft!!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010