02 januari 2009

Virutele Elfstedentocht!

Hoi Habbo's.
Op 16 januari organiseert Habbo haar eerste virtuele Elfstedentocht! Het startsignaal zal klinken op 16 januari om 16:00 uur in de start kamer. Je moet door de 200 kamers heen zien te komen en de 11 stempelposten te vinden. In deze 11 stempelpost-kamers kan je woorden vinden, als je alle 11 de woorden hebt kan je die opsturen via het competitieformulier op de homepage. Je kan dit opsturen tot en met 18 januari. En als jij de eerste bent die dit opstuurt win jij eeuwige roem, 50 credits en een signeerde Gouden Habbo Trofee! Alle goede inzendingen winnen ook nog is een Gouden medaille badge(zie hiernaast)! Habbo trekt uit die vele inzendingen ook nog eens 10 Habbo's en die belonen ze met een gratis maand Habbo Club! Ook staan sinds vanmiddag 15:00 de Elfstedentocht meubels in de catalogus! En daarbij staat de nieuwe meubel: Ketel met snert. Deze staat te koop voor maar 20 credits.

1 opmerking:

  1. De 16de is op een vrijdag , en dan gaat dat ding open, dan heb ik weer geen kans :S En dat om 16 uur, misschien wel :P

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010