12 januari 2009

Habbo versie 29!

Hoi Habbo's.
Het is weer is zover, Habbo.co.uk is weer een versie veder! Nu is het namelijk de beurt aan versie 29! Er zijn veel dingen veranderd, laten we het maar is gaan bekijken.

Startpagina
Habbo heeft een nieuw begin plaatje op de homepage waar je je moet inloggen.Laadscherm
Ook hebben ze nu een nieuw plaatje in het laadscherm! Als je dus naar een kamer gaat verschijnt die vanzelf in het beeld. Het plaatje is van de Krankzinnige Pixelweken.
Catalogus
Ook de catalogus is iets veranderd. Je krijgt nu een ander startscherm te zien en her categorie: Collectibles heeft inplaats van een witte kleur een oranje kleur gekregen.
Effecten
Ik had het al eerder laten zien op het forum, en nu is het er eindelijk. Namelijk de raket als effect! Ook zijn er nog 5 andere effecten bij gekomen. Niet geheel nieuwe, maar gewoon leuk een ander kleurtje. Dit zijn de nieuwe of vernieuwde effecten:
Ze zijn te koop van 89 pixels tot 139 pixels.

Karmabadges
Er zijn geen nieuwe doelen bij gekomen om karmabadges te halen, maar wel hogere badges. Zo kon je bijvoorbeeld bij de badge 'Meer dan 100 gespeelde games' niet meer een hogere badge halen. Nu kan dat wel, en nog bij meer badges. Dit is een overzichtje:
De nieuwe Karmabadges met het hotel erop is voor het spenderen van uren in Habbo. Je krijgt de eerste badge als je 1 uur in Habbo bent.

Deurblokkeerders
Je kent het wel, Habbo's die expres voor de deur gaan staan zodat jij er niet door kunt. Vanaf vandaag is dat verleden tijd! Je kan namelijk de vakjes rondom de deur door andere Habbo's heenlopen. Is dat niet een goede verandering?

Ecotron
Er is ook een nieuwe meubels van de Ecotron, namelijk de Gouden Pinguin voor maar 15 meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010