13 mei 2009

Habbo op iPhone en iPod touch!

Hoi Habbo's.
Albsoft beweert dat je binnenkort een iPhone-app kan kopen in de App Store waarmee je op je iPhone(mobiel) Habbo kan spelen! Ze zijn nu nog bezig met de Bèta versie, maar waarschijnlijk komt deze iPhone-app tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe iPhone OS 3.0 in de App Store te liggen. Er zullen geen beperkingen zijn op je mobiel, je kan alles doen wat je op je computer ook kan!

PS: Er gaan geruchten dat de nieuwe iPhone over een aantal weken in de winkel ligt.

8 opmerkingen:

  1. Ik wil niet vervelend doen, maar dit gaat over Bobba en niet over Habbo. De website waar je dit hebt gevonden heeft verkeerde informatie geplaatst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klopt niet want Bobba is al op de iPhone en deze informatie is pas net geplaatst. En waarom zal Habbo niet op de iPhone willen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. koen3456wallie11 mei 2009 om 17:29

    Gaat dit niet over mini friday? Een soort habbo in het klein van sulake? Dit is er al voor de nokia.

    Bobba is trouwens nog niet voor de ipod touch/ Iphone ga maar eens kijken op bobba.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. er komt echt habbo, want als ik nu wil inloggen op habbo met mn ipod, staat er als je de beta versie wil testen moet je adobe hebben, maar sommige mensen mogen de beta versie testen en die hebben een speciaal programma gekregen van habbo ( niet adobe maar een soort van ) en als die getest is kan binnenkort IEDEREEN op habbo!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mensen.
    Kan iemand de site vertellen hoe je habbo op ipod speelt ?

    'touch'

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben nu op de iPad en heb gezogd op habbo maar er zijn nog geen AppStore niet voor de iPod touch/iPhone en ook niet op de iPad dus het duurt wel heel land want zelfs de iPhone 4 is al uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik denk ook dat het vooral moeilijk is ; Omdat je bv met een iphone , je halve scherm al is ingepakt met het toetsebord. En mss gaan de meubeltjes te klein zijn voor je vingers..

    Nouja is mijn gedacht

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010