22 mei 2009

Marktonderzoek in Habbo

Hoi Habbo's.
Qrius (een marktonderzoeksbureau) en Habbo gaan samenwerken. Ze gaan zich bezighouden met wat wij allemaal doen in Habbo en wat zij er leuker aan kunnen maken. Want het blijkt dat mensen van onze leeftijd meer dan 8 uur per week vrijetijd besteden aan internet. Ook geven ze nog een primeurtje weg:

Met het lanceren van kwalitatief onderzoek binnen een virtuele wereld zeggen Habbo & Qrius een primeur in handen te hebben. Binnen Habbo is een speciale onderzoeksruimte ingericht waar, onder begeleiding van een Qrius medewerker als moderator, onderzoek uitgevoerd kan worden onder een kleine groep Habbo’s. Ook kunnen jongeren zich aanmelden op een speciale onderzoekgroep.

Er komt dus waarschijnlijk een nieuwe openbareruimte waar Qrius als moderator een klein groepje Habbo's gaat onderzoeken. Ook komt er een leuke nieuwe onderzoeksgroep waar je je kan aanmelden.

Bron: Qrius

Update: Er zijn meerdere screenshots gevonden:
En het is te zien dat de tijdelijke moderator VikVonKrankenHabbo is geworden. Ook zitten ze in een speciale openbareruimte genaamd 'Laboratorium'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010