14 mei 2009

Technische problemen

Hi Habbo's,
Vorige week hadden alle hotels problemen met technische problemen wat leidde tot een noodgedwongen situatie waarbij alles wat bij Sulake behoort (dus ook alle HabboHotels) offline van het wereld wijde web moesten gaan. Dit allemaal is natuurlijk allemaal oud nieuws voor jullie want Marco heeft hier vorige week uitgebreid verslag van uitgebracht. Tot vandaag leek alles weer op rolletjes te gaan totdat we rond 3 uur weer te maken kregen met de welbekende error.500.oh_no op de homepage. Naar het hotel gaan lukte nog wel maar alles bij elkaar veroorzaakde wel laggs en geïrriteerde antwoorden van MOD's. (Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Habbo wilde waarschijnlijk niet dat vandaag hetzelfde zou gebeuren en verzon daarom een nood-oplossing. Om drukte op de homepage te voorkomen werd er ná het inloggen een pagina verschenen waarin werd aangeraden direct naar het hotel te gaan.

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Wat er verder gaat gebeuren is even afwachten. We houden jullie op de hoogte!

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010