20 april 2009

De Habbo Music Video Awards

Haii Habbo's,
De Habbo Music Video Awards staan weer voor de deur en dat betekent dat de komende weken in het thema staan van ongekend talent en boordevol spektakel! Ook jij kunt mee doen en dat gaat als volgt: je maakt een Habbo videoclip bij een bekend liedje die op deze pagina vermeld staan en plaatst deze vervolgens op Youtube. Op deze pagina is tevens ook het deelnameformulier. Uit alle inzendingen worden de 10 beste gekozen die alle worden beloond met een dubbele draaitafel, een discobol en traxmachine. Daarnaast wordt de nummer 1, bepaald door een stemming onder de Habbo's, nog eens beloond met een Habbo Award (:o is dat niet die ene waar ze 1000 HC op bieden, ja dat is hem!), 25 credits en die ongelofelijk te gekke Trofee Badge. Veel succes allemaal!!

Ohja, weet je niet (meer) hoe je een filmpje op Youtube zet? Lees dan nog even de Instructiepagina door! Hier lees je ook hoe je een filmpje moet opnemen en kunt bewerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010