08 april 2009

Love the Earth!

Hoi Habbo's.
Vandaag is Love the Earth begonnen! Dat betekent bomen, meubels, competities en nog veel meer!

Milieu meubels
Vanaf vandaag staan er nieuwe Milieu meubels in de catalogus. Ook staan er een aantal meubels van verschillende collecties zoals Shalimar, tiki en Alahambra in de catalogus. Deze meubels kan je kopen tot en met 20 april 10.00 uur.

Gratis bomen
Je kan vanaf vandaag tot en met 10 april elke dag een gratis boom ophalen! Je krijgt ze automatisch als je inlogt. Wat wel jammer is dat je ze niet kan ruilen.

Nature Quest
Ook kan je elke dag meedoen aan de Nature quest. Met deze quest moet je allemaal kamers langs. Aan het einde van deze kamers is een kamer met een geheime zin. Als je deze zin goed invult op deze pagina verdien je 9 april je eerste nature badge! En als je de volgende dag nog een keer wint, krijg je een nog betere badge. Zo kan je elke dag weer een rang hoger komen. Dit zijn de badges in volgorde waarin je ze wint:


Plant een boom
En als je nu een Eike boom cadeau doet aan je beste Habbo vriend(in) verdien je daarmee een boomplanters badge! Deze badge zul je altijd houden!

Let op: je verdiend de badge alleen als je de Grote eik aan een Habbo vriend(in) stuurt in een cadeau.

1 opmerking:

  1. Dus je krijgt elek dag een boom? en als je dan de grote eik hebt kun j hem gefen en dan krijg je een badge?

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010