04 augustus 2008

Habbo versie 24!

In Habbo Nederland is het zover! Versie 24 is in Habbo geland. Net zoals ik al had voorspeld in dit bericht.

Ontvangstcomité
Het ontvangstcomité is flink vernieuwd! Als je lid word krijg je een button (hieronder zie je de button) linksboven in je Habbo scherm te zien. Als je deze button nog niet ziet, log dan even opnieuw in. Als je op het button klikt krijg je deze vraag te zien: Wil je uitnodigingen van nieuwe Habbo's ontvangen? Als je op "ja" klikt gaat Habbo zoeken naar een uitnodiging van een nieuwe Habbo. Als hij er één heeft gevonden kan je op "ja" klikken en dan ga je naar die Habbo toe. Als je daar bent, zit die Habbo al automatisch in je vriendenlijst. Je moet de Habbo dan welkom heten en er een gesprek mee starten. Als de Habbo iets niet snapt moet jij zijn of haar vragen beantwoorden. Na zoveel tijd verdien jij een Ontvangstcomité badge! Je kan in totaal 11 badge's verdienen. De eerste badge die je verdiend is de Haas badge.

Games
Battlebal, snowstorm en wiebel giebel zijn nu allemaal GRATIS! Je kan het zo vaak als je wilt spelen, zonder dat je er iets voor hoeft te geven. Vanaf nu telt Habbo in ervaringpunten ofterwijl XP (XP, afgekort van Experience points). Dat zijn de gezamenlijke punten van BB, SS en WG. De top 25 van alle games krijgen een Hall of fame badge. Deze zullen ze voor altijd houden. Om een game te starten klik je op een game console icoontje onderin je balk. Als je nu een game start komt er automatisch een wolkje boven je te staan. Dat wolkje kunnen andere mensen op klikken en zo komen meer mensen in je game.

Game wolkje
Toen ik binnen kwam zag ik ze meteen al, de game wolkjes. Als je een game start, dan verschijnt er een wolkje boven je en dan kan iedereen mee doen. Als je op zo'n wolkje klikt, dan verschijnt er een schermpje waarop je kan antwoorden of je wel of niet meedoet met de game. Je kan overal een game starten, dus ook in jou eigen kamer! Als je dus een game start in jouw kamer, verschijnt er ook een wolkje boven je!

Portemonnee
Misschien had je het al gezien, de portemonnee is weg! De portemonnee is verplaatst naar de Catalogus. Als je op de catalogus klikt zie je hem op de begin pagina onderaan staan. Hiernaast zie je er een plaatje van.

Habbo home widget
Er is een nieuwe Habbo home widget! De "Mijn Game-ervaring". Met deze widget kan iedereen zien hoeveel XP punten je hebt. Deze widget heeft iedereen gratis gekregen en daar hoef je geen HC voor te zijn.

Haar
Zoals ik al eerder in een bericht aankondigde is er nieuw haar in Habbo gearriveerd. Je kan ze in alle kleuren krijgen. Voor al het nieuwe haar hoef je geen HC te zijn! Dit zijn de nieuwe Haar soorten:

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010