20 maart 2009

Don't worry, be Habbo

Hi Habbo's
Na een spannend avontuur in de gezonken stad Bensalem, is het nu tijd voor wat anders. Vandaag is het lente geworden en dat wordt gevierd met free hugs. Jullie kennen dit thema vast nog wel van vorig jaar maar dit jaar wordt het nog spectaculairder!

Virtueel knuffelrecord
Woensdag 25 maart a.s. wordt er een poging gedaan het virtuele knuffelrecord te vestigen. In verschillende openbare ruimtes zullen tussen 16:00 en 17:00 staff leden aanwezig zijn die bij zullen houden hoevaak het woord *knuffel* getikt wordt. Welke openbare ruimtes dat zijn krijgen we woensdag te horen.

Aanpassing bobba-filter en knuffels ipv respect
Vanaf vandaag wordt het geven van respect veranderd in het geven van knuffels. In plaatst van dat er komt te staan 'Respect voor *naam habbo*' bij het geven van respect aan iemand komt er 'Knuffel voor *naam habbo*' te staan. Dit belooft één groot knuffelfeest te worden :). Ook wordt de bobba filter aangepast. Bij een scheldwoord komt normaal bobba te staan, vanaf maandag wordt dat (tijdelijk) veranderd in 'knuffel'.



Knuffelbadge:

Op het competititeformulier op deze pagina kan je de naam van een habbo invullen die het volgens jou echt verdiend om in het zonnetje gezet te worden. De 5 met de beste reden plus degene die is opgegeven worden beloond met een hippe hugbadge!

Lente meubels:
Onder de naam Lente meubi zijn de zwembadjes (6 cr), bbq's (6 cr), de standstoelen (6 cr) en de vlinders van Tikitoa (5 cr) in de catalogus geplaatst.
Hierbij maken de zwarte, groene en marine blauwe standstoel hun primeur. Leuk om bij je verzameling toe te voegen!

Wil je ook nog weten wat de Habbo staffs de komende week organiseren? Kijk dan hier voor het weekoverzicht.

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010