09 maart 2009

Versie 31

Hoi Habbo's.
In Habbo Engeland hebben ze alweer versie 31! Ze hebben een paar dingen veranderd, en dat zijn deze punten.

Ecotron
Ze hebben de ecotron totaal veranderd! Het ziet er nu stukken beter uit, ze hebben leukere meubels en het is goedkoper geworden! Je hoeft nu namelijk maar 5 meubels in te ruilen inplaats van 15 of meer. Als je nu 5 meubels recyceld, dan krijg je een recycle box in je hand. Deze kan je net zoals een cadeau openen, en dan krijg je een willekeurige meubel. Ook kan je een zeldzame ecotron meubel krijgen, namelijk een Pear Tree of een iets minder zeldzame Orange tree. Hier heb je 1 op de 2000 kans om hem te krijgen. Je kan totaal 26 nieuwe meubels krijgen. Klik hier voor een overzicht van de meubels.
Iets nieuws in Habbo kan natuurlijk niet zonder bugs(fouten), en dat was hier ook het geval. Namelijk als je danst en je pakt een sinasappel uit de Orange tree, dan vliegt de sinasappel door de lucht heen.

Automobiles
Ook hebben ze nieuwe effecten, namelijk rijdende auto's! Je kan een auto effect kopen voor maar 139 pixels en 1 credit. Ook kan je nog meer leuke auto meubels kopen voor pixels en credits. Bijvoorbeeld een stoplicht voor maar 89 pixels en 2 credits. Alle meubels zie je in het plaatje hiernaast.

Rechten
Ook zijn de rechten veranderd van Habbo's. Je kan namelijk als je geen rechten hebt niet meer een lamp aan of uit doen, of een raam open of dicht. Dat kan alleen nog als je rechten hebt. Ik vind het zelf een goede verbetering, want daar irriteer ik me altijd aan.

Homepage
Ook op de homepage is er iets veranderd, de achtergrond en de nieuwsflits. Je ziet namelijk als je op de nieuwe header hangt met je muis een zwart balkje met een volgende en terug. Ook is er een nieuwe Bensalem achtergrond, deze achtergrond zal waarschijnlijk elk hotel krijgen.
Ook een nieuwe categorie op de homepage, namelijk staff picks. Daar kunnen Habbo staffs groepen en kamer toevoegen die zij leuk vinden.

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010