16 maart 2009

Het avontuur gaat verder...

Hi Habbo's
Vandaag weer een gloed nieuwe update in Bensalem: 'de virtuele gezonken stad'. Om het niet al te saai te maken volgt hier onder een eenvoudig overzicht:

Nieuwe meubels
Ze waren eerder hier al aangekondigd maar pas vanaf vandaag zijn ze ook te koop in ons eigen hotel. Daarbij zijn ook nog, om welke reden dan ook, de Habbolympische meubels in de catalogus gezet. Al deze meubels zijn tot 23 maart te koop.

Nieuwe competitie
Na de vondst van de Leviathan, het vreemde eiland van de Iku-Turso en de octopoort naar Bensalemen is het aan ons de beurt hier een stripverhaal of filmpje van te maken waarin al deze verhalen één worden. Vergeten hoe het ook al weer zat met al die collectibles? Lees het hier nog even na! Winnaars winnen een krab badge en een octopoort.

Nieuwe activiteiten
> Buis-o-Rama: dinsdag 17 maart: 16:00 - 17:00
> Zeeslag: woensdag 18 maart: 16:00 - 17:00
Je vindt bijbehorende kamers in de 'Evenementen Etage'.
Verder vind je ook nog het Bensalem Centum in de navigator. Neem daar gerust eens een kijkje als je wilt zien hoe het er daar aan te gaat!

Uitslag winnaars
Vorige week kon je aan verschillende Bensalem competities deelnemen. Een overzicht van de winnaars die hebben gewonnen met de 'Monsters in Bensalem'-competitie en de 'Bezienswaardigheden in Bensalem'-competitie vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010