30 juli 2010

Nieuwe Neon meubi in de catalogus

Ruim 2 maanden geleden vonden we al de nieuwe Neon meubi en die staan sinds vandaag, samen met de oude Neon meubi, tot 2 augustus in de catalogus.

Prijzen:
Neon DJ-set:
8 credits
Blauwe, groene, roze of gele Neon Kubus:
3 credits
Blauwe, groene, roze of gele Neon Balk:
5 credits
Pakket: 4 roze en 4 gele Neon Kubussen:
16 credits (33% korting)
Pakket: 4 blauwe en 4 groene Neon Kubussen:
16 credits (33% korting)
Pakket: 2 roze, 2 gele, 2 blauwe en 2 groene Neon Kubussen:
16 credits (33% korting)
Ook is er een Neon competitie. Vanaf maandag worden er iedere dag nieuwe meubi in de catalogus geplaatst die het thema van jouw club moeten vormen. Iedere dag zullen de eigenaars van de 2 mooiste clubs beloond worden met een zeldzame Holo-Boy. Maandag hoor je hier meer over.

Update 26/7: het eerste thema is een Bubbling of Schuimparty Club en daarom staan de Bensalem meubi vanaf vandaag tot en met 28 juli in de catalogus. Je kunt een screenshot of Youtube video van jouw club opsturen naar competition.nl@sulake.com.

Update 28/7: het tweede thema is een Jungle Party en daarom staat tot 30 juli de Tribal collectie in de catalogus. Je kunt een screenshot of Youtube video van jouw club opsturen naar competition.nl@sulake.com.

Update 30/7: het derde, en tevens laatste thema, is een Space Disco en daarom staan tot 2 augustus de sci-fi collectie en de marsperkjes in de catalogus. Je kunt een screenshot of Youtube video van jouw club opsturen naar competition.nl@sulake.com.

4 opmerkingen:

  1. waarom komen er enkel nieuwe meubels en geen nieuwe stickers?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @michi-nator,

    Omdat stickers niet zo vaak worden gebruikt, meubels worden ook het meeste gekocht en stickers niet omdat die voor er voor altijd zijn. En meubels niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. omg.. schuimpartys klınkt mega raar

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010