07 juli 2010

Nog meer cadeaus?

Gisteren meldde Crowley al na de winst van het Nederlandse elftal dat we zondag bij het winnen van de wereldtitel een cadeau kunnen verwachten. Vandaag maakte hij in de Habborazzi ook nog eens bekend dat we in de zomervakantie ook cadeaus kunnen verwachten. Het enige wat je daarvoor moet doen is je e-mailadres te bevestigen. Dit is exact wat hij erover vertelde:

Ook iets om niet te vergeten als nieuwe Habbo is het bevestigen van je mailadres (mooi bruggetje niewaar? ;)). Zeker nu de zomer er aan komt en we een fijne dosis aan verassingen in petto hebben, is het een absolute must om je mail te bevestigen. Anders mis je een hoop mooie, gratis dingen die jouw zomer onvergetelijk maken.

Hoe dat te doen? Klik op de onderstaande link en volg de stappen die je daar vind. Zorg er ook voor dat je de bevestigingsmail leest en op de link klikt om de verificatie compleet te maken. Fijne wedstrijd zondag!
Ook meldde Crowley dat de Habborazzi voortaan dezelfde groep blijft. Dat heeft als voordeel dat je de Habborazzi altijd kan vinden op www.habbo.nl/groups/dehabborazzi maar als nadeel dat winnende inzendingen de week erop weer worden verwijderd.

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010