01 juli 2010

Het Pixelart Kampioenschap ronde 3

Precies twee weken geleden is het Pixelart Kampioenschap begonnen in alle Habbo Hotel's! We hebben al tegen Habbo Noorwegen en Zweden gevoetbald, deze week is het de beurt aan Habbo Duitsland!

Habbo Nederland tegen Habbo Duitsland
Maak een pixelart, screenshot of Youtube filmpje waarin Habbo Nederland een briljant en spectaculair doelpunt maakt tegen Habbo Duitsland! Duitsland staat bekend om hun braadworsten, bier en dus hun bierbuiken. Hier nog een aantal tips van onze hotel staff:

1. Onze doelpunten worden beoordeeld door Habbo's die geen Nederlands kunnen. Zorg dus dat een beeld voor zich spreekt!

2. In Habbo Hotel tarten we de zwaartekracht, waardoor omhalen, kopballen en effectballen natuurlijk een stuk spectaculairder worden.

3. Een extra sausje bij het doelpunt? Geef commentaar bij jouw actie en schreeuw het uit bij het doelpunt!

4. Je mag ook 'echte' beelden gebruiken voor je video's, zolang je onherkenbaar in beeld bent.

Stuur hem op voor dinsdag 6 juli om kans te maken op een plek in de selectie van Habbo Nederland. Habbo zal dan beslissen welke 5 doelpunten door worden gestuurd voor hun land door naar een neutraal land die de 10 inzendingen zal beoordelen op originaliteit en schoonheid. Het team met uiteindelijk de meeste stemmen zal de wedstrijd winnen!

Stemronde: Frankrijk tegen Zwitserland
Ook is het mogelijk om te stemmen op de filmpjes en/of pixelarts van Frankrijk of Zwitserland op deze pagina. Hiermee beslis jij welk land we doorsturen in het Kampioenschap!

Stemronde: Nederland tegen Zweden
Onze laatste wedstrijd was tegen Habbo Zweden, in Habbo Italië kan je op ons stemmen! Vul op deze pagina in welke pixelart jij het mooist vind en wie-weet stuur jij ons wel door naar het Kampioenschap!

1 opmerking:

  1. Je kunt ook voor Nederland tegen Zweden stemmen in Zwitserland.

    http://www.habbo.ch/articles/1021-schweden-gegen-niederlande

    :: Jexep

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010