17 juni 2010

Het Pixelart Kampioenschap is begonnen!

Vandaag is de strijd begonnen wereldwijd begonnen tussen alle Habbo landen om de 's werelds beste pixelartists en YouTube-goeroes te vinden!

Habbo Nederland tegen Habbo Noorwegen
Onze eerste pixelart wedstrijd is tegen Habbo Noorwegen. Maak een pixelart, screenshot of Youtube filmpje waarin Habbo Nederland een briljant en spectaculair doelpunt maakt tegen Habbo Noorwegen! Hier nog een aantal tips van onze hotel staff:

1. Onze doelpunten worden beoordeeld door Habbo's die geen Nederlands kunnen. Zorg dus dat een beeld voor zich spreekt!

2. In Habbo Hotel tarten we de zwaartekracht, waardoor omhalen, kopballen en effectballen natuurlijk een stuk spectaculairder worden.

3. Een extra sausje bij het doelpunt? Geef commentaar bij jouw actie en schreeuw het uit bij het doelpunt!

Stuur hem op voor dinsdag 22 juni om kans te maken op een plek in de selectie van Habbo Nederland. Habbo zal dan beslissen welke 5 doelpunten door worden gestuurd voor hun land door naar een neutraal land die de 10 inzendingen zal beoordelen op originaliteit en schoonheid. Het team met uiteindelijk de meeste stemmen zal de wedstrijd winnen!

Wat kan ik winnen?
Als jouw doelpunt is gekozen en jij in de selectie van je land beland ontvang je sowieso een Klassieke Voetbal. Word je doorgestuurd en win je tegen Habbo Noorwegen? Dan ontvang je als één van de allereerste Habbo's de Wereldbeker Meubi! Dit is op zich niet zo speciaal, want een tijdje later komt deze meubel ook in de catalogus te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010