06 juni 2010

Geen up-to-badge meer!

Hoe begon het allemaal?
Het begon allemaal toen Vogelpoep een enorme badge-freak begon te worden en hij een rubriek startte Habbospot. Hij heeft toen Up-to-badge bedacht en daar elk weekend alle nieuwtjes over badges bij gehouden!


Hoe ging het verder?
Toen Vogelpoep Habbospot verliet is het tijdelijk overgenomen geweest door WII.master en daarna is het door mijzelf overgenomen. Het kostte allemaal veel moeite en tijd en wij allemaal vonden het een beetje saai worden. En daarom zijn we ook nu tot een conclusie gekomen.

Wat nu?
We hebben besloten om voortaan geen Up-to-badge artikelen meer te plaatsen. Badges zijn een belangrijk onderdeel van Habbo en Habbospot en daarom posten we vanaf nu alleen nog maar nieuwtjes over nieuwe Nederlandse badges. Maar geen nood! In Habbospot 2.0 zullen we de badges in de spotlights zetten.

Klik hier voor een up-to-badge overzicht.
Klik hier voor het eerste Up-to-badge artikel.
Klik hier voor het laatste Up-to-badge artikel.

5 opmerkingen:

  1. Badges boeien mij ook niet zo :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Habbospot gaat echt met stappen achteruit... eerst was het nog wat maar het wordt allemaal steeds minder met het spotten en er komt zo'n beetje alleen maar Habbonieuws. Dat officiele nieuws dat op de Homepage staat. Nouja, ik ga wel naar Habbies.nl. Toedeloe!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We kunnen niet alles blijven onderhouden en als je bijna alles qua nieuws met z'n 2e moet doen houd je dat niet vol. Ik zat ook in mijn eindexamen jaar dus ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer, maar jullie hebben het goed gedaan

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010