30 mei 2010

Up-to-badge week 21

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week een kort en niet krachtig up-to-badge. Dit komt omdat er weinig nieuwe badges zijn geüpload en er van vele nog niks bekend is. Laten we verder gaan.

Habbo Nederland heeft deze week de Habbo Examen badges, Donderdag-deal badge, de Scholieren.tv badge (die je door lid te worden van deze groep ontvangt) die twee keer is geüpload en de Because I'm a Girl badge. 


Habbo Brazilië heeft een nieuwe Nintendo controller badge geüpload. Deze is geüpload als nummer 72 die in de vorige Up-to-badge ontbrak. Daarnaast hebben ze voor de strijd van de jongens tegen de meisjes 3 nieuwe badges geüpload, deze zijn gemaakt door LigiaFamosa. En als laatste nog een voetbal shirt van Brazilië, waarvoor die is is nog niet bekend.

Habbo Spanje heeft een nieuwe Cheetos (chips merk) badge geüpload. Waarschijnlijk gaat deze gebruikt worden rond een campagne van Cheetos.

Habbo Denemarken heeft een nieuwe Stop Mobning (stop pesten) badge geüpload. Deze is badge is tegen pesten en zal waarschijnlijk worden weggeven tijdens een competitie. Welke is nog niet bekend.

Dit was het dan alweer. Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badges gespot maar staan ze hier niet bij? Laat dit dan weten via de contact pagina.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht, het Up-to-badge archief en het Hippe Unieke Badge groep.

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010