28 mei 2010

Maak een videopromo voor Habbo Hotel

Iedereen op z'n plaats? Check! Licht? Check! Geluid? Check! En... ACTIE!

Habbo heeft een competitie gestart waarin Habbo's een video kunnen insturen waarin zij zelf laten zien dat ze Habbo helemaal te gek vinden en nog belangrijker, waarom? Deze video's gaan gepresenteerd worden aan relaties en partners waarmee zij bijvoorbeeld geïnteresseerd kunnen worden in een campagne binnen Habbo Hotel.

Wat kun je hiermee winnen? De Habbo's met de leukste video's worden beloond met een mooi Meubi-verrassingspakket. Wat daar in zit is nog even geheim, anders is het natuurlijk geen verrassing meer.

Er zijn een paar regels:

  • Je moet 18 jaar of ouder zijn of toestemming hebben van je ouders/verzorgers.
  • In de video vertel je je voornaam, je habbonaam, je leeftijd, hoe vaak je Habbo speelt en natuurlijk wat je er zo leuk aan vind.
  • Je inzending moet uiterlijk 14 juni verstuurd zijn.
Je video kun je per e-mail als bijlage versturen naar competition.nl@sulake.com of, als het een wat groter bestand is, per e-mail naar hetzelfde e-mail adres maar met een link naar een server waar je de video hebt geüpload (Youtube of een andere grote openbare video site is niet toegestaan). Een derde mogelijkheid is om je video te branden op CD of DVD en deze te versturen naar:

TTG Sulake bv
's-Gravenhekje 1-a
1011 TG Amsterdam

1 opmerking:

  1. Over wat ging die competitie nou ook al weer?
    Owja, CAMWIJS.

    Zometeen krijg je bijvoorbeeld alleen 2 stoeltjes.
    En dan heb jij dus jouw persoonlijke infomatie aan Habbo gegeven!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010