26 mei 2010

Nieuwe Habbo spellen!

Vele Habbo's missen Battleball, Wiebel-giebel en Snowstorm die zijn weggegaan in het vernieuwde Habbo. Geen nood Habbo's! Habbo heeft speciaal voor het Wereldkampioenschap een nieuwe spel ontwikkeld: voetballen! Dit kan je spelen met de nieuwe WK meubels die in Finland al te koop zijn. Het gaat eigenlijk hetzelfde als voetballen in het echt, maar net iets anders.


Als je door het poortje loopt krijg je automatisch sport-kleding aan, het scorebord houdt de score automatisch bij en als je scoort zwaai je automatisch!

Bron: Habbies.nl

5 opmerkingen:

  1. Lol, maar volgens mij levert het nog wel wat bugs op :P Want ik zag net dat je in de bal stond. Kan niet wechten tot het bij ons is!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de meubels zijn nog niet te koopxD
    je kan het alleen nog uitproberen(en het is echt lol)

    grtjes megapiloot

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lol, maar volgens mij levert het nog wel wat bugs op :P Want ik zag net dat je in de bal stond. Kan niet wechten tot het bij ons is!!!!!!
    Bij mij wel de bal tussen je beenen -.-

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lol, maar volgens mij levert het nog wel wat bugs op :P Want ik zag net dat je in de bal stond. Kan niet wechten tot het bij ons is!!!!!!
    Bij mij wel de bal tussen je beenen -.-


    Lol, maar niet alleen die bugs maar ook andere bugs bijvoorbeeld: door meubels heen lopen (wat nooit zal gebeuren) bloot kunnen lopen via hotel enzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Handig, je maakte een eigen doelpunt maar toch krijg je punten?

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010