15 mei 2010

Up-to-badge week 19!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Dit keer een vrij klein up-to-badge artikel, want er zijn maar weinig nieuwe badges bijgekomen.

Habbo Nederland heeft zoals gewoonlijk weer de Donderdag-deal badge, een speciale rare badge, de Habbo Runway Fashion Week badge en de Canada badge. Die laatste is nog geen beschrijving voor aangemaakt.



Habbo Amerika heeft een nieuw project gestart, 8BitTrip! Daarin gaan ze zoveel mogelijk van de competities in het 3D proberen. Kijk hier voor meer informatie. Voor dit event hebben ze 2 badges geüpload.

Habbo Finland heeft 2 nieuwe badges geüpload, de eerste Suklaa Manna (Chocolade iets) en daarnaast een helm badge. Waarvoor ze zijn is nog niet bekend.

Habbo Spanje heeft een hoop nieuwe badges geüpload. Een nieuwe OVI badge, Smiley badge, FOQ Cabrand, FOQ Ruth en FOQ Ruth en Cabrand badge. Waarvoor ze zijn is nog niet bekend.

Habbo Noorwegen heeft nieuwe varianten badges geüpload als de vorige keer, dit keer zonder wit randje.

Dit was het dan alweer. Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badges gespot maar staan ze hier niet bij? Laat dit dan weten via de contact pagina.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010