08 mei 2010

Up-to-badge week 18!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week weer een hoop nieuwe badges, alleen voor weinig landen.

We beginnen met ons eigen landje. Dit keer weer een hoop oude maar ook nieuwe badges. De Koninginnedag badge, Peace badge, 1GOAL badge, De Designer Badge - Level 1 en 2, Donderdag-deal badge, Stylist badge en als laatste de StreetDance 3D Badge. De StreetDance badge is waarschijnlijk voor een promoting voor de nieuwe 3D bioscoopfilm. Voor de andere badges kan je op deze pagina kijken hoe je hun had kunnen krijgen.


Habbo Brazilië heeft de Formula H1 2010 van vorige week opnieuw geüpload, alleen dan nu goed. Het enige verschil is is dat de bekers zijn veranderd in auto's. Op deze pagina kan je één van de laatste vier badges krijgen, dan moet je kiezen uit: Equipe Águias do Deserto (roofvogel badge), Equipe Bambi alok (bambi badge), , Equipe Corcel Negro (paarden badge) of Equipe Guepardo (cheetah badge).Als jou team de meeste punten behaald zul jij die badge ontvangen (de roofvogels staan voor!).


Habbo Zweden heeft een nieuwe PH badge geüpload, speciaal voor de officiële fansite Habbos.se die waarschijnlijk een competitie voor rondom dit gaat maken. Daarnaast hebben ze ook een Bloemen badge geüpload (gemaakt door PinguPingu).

Habbo Italië heeft 3 nieuwe badges geüpload. Waarvoor ze zijn is nog niet bekend.

Als laatste heeft Habbo Frankrijk de Rijbewijs badge van vorige week nog een keer geüpload.Waarom? Zou het niet weten...

Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan via de contact pagina.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010