01 mei 2010

Up-to-badge week 17

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week weer een hoop nieuwe badges waaronder ook een paar voor Nederland. Hier zullen we maar eerst mee beginnen.

Iedereen is nog na aan het genieten van Koninginnedag, blijf dat nog even vasthouden. Want als je gister iets gekocht of verkoopt had op Marktplaats dan krijg je maandag 3 mei om 16:00 uur de Koninginnedag Badge! Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de Donderdag-deal badge, deze is ook gebaseerd op Koninginnedag en dit keer is het een tompouce!



Habbo Frankrijk heeft deze week 1 nieuwe badge geüpload, een Rijbewijs badge. Deze is ontworpen door Gag-11 voor een verkeerscompetitie.

Er is nog 1 badge geüpload, dit keer voor de 1GOAL campagne. Deze is wereldwijd geüpload en zal ook wereldwijd gebruikt gaan worden. In Habbo Amerika en Italië krijg je deze badge als je lid wordt van hun 1GOAL groep.

Habbo Spanje heeft 2 nieuwe letters badges geüpload, een K en een G. Waar ze voor dienen is nog niet bekend.

Habbo Amerika is altijd een van de meeste met nieuw geüploade badges, maar dit keer niet! Ze hebben 2 nieuwe badges geüpload voor een nieuwe campagne rond Lies.

Habbo Singapore heeft 4 nieuwe Thumbs Up badges geüpload. Deze zijn voor rondom de competities van Thumbs Up waaraan ook jij kan meedoen.

Habbo Brazilië heeft 7 nieuwe badges geüpload, alleen nog niet met de goede URL's. De team badges zijn ontworpen door loko1234- en de bekers door warrior-of-god voor de competitie van Formula H1 2010.

Nu als laatste Habbo Noorwegen met voor hun een record aan nieuw geüploade badges, namelijk 9 nieuwe badges! De eerste 4 hebben een dikkere witte rand dan de laatste 4 hoeden. Daarnaast hebben ze nog een ouderwets potje inkt met met papier badge geüpload. Waar ze allemaal voor dienen is nog niet bekend.

Dit was het dan alweer voor deze week. Er waren veel badges en ook nog is veel onbekende badges. Hopelijk weten we de volgende keer meer.

Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan via de contact pagina.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010