01 juni 2010

Het Habbo Prom met competities!

De examens zitten er alweer voor sommige (bijna) op en dan wordt het tijd voor een examenbal! Speciaal hiervoor staan de nieuwe Prom meubels in de catalogus en lopen er een aantal competities.

Maak een balzaal
Op maandag 7 juni vanaf 16:00 uur start officieel het Habbo prom starten. Dit gaat gebeuren in de tien beste balzalen. Het is nu aan jou de taak om er één te maken! Hiervoor staan speciaal de nieuwe Prom meubels in de catalogus waarmee jij een mooie balzaal kan maken. Maak een screenshot van jouw kamer en stuur deze voor vrijdag op. De tien beste kamers winnen de Prom Party Badge en een Zeldzame Shuffle-Sofa!

Klik hier om een screenshot te sturen naar competition.nl@sulake.com >>

Nodig jouw droomdate uit
Nog nooit de liefde van je leven durven meevragen? Stuur dan een Valentijns-eend naar diegene! Alle Habbo's die voor 7 juni een Valentijns-eend als cadeau krijgen winnen een Prom Badge. De Badge wordt op 7 juni rond 15.00 uur uitgedeeld.

Prom Pics-competitie
Natuurlijk is een gala niks zonder alle ouders die trots foto's willen maken van hun zoon of dochter. Aan jou de taak om het plaatje hieronder te bewerken zodat jij en je droomdate op een originele manier op de foto staan. Stuur jouw inzending voor 7 juni op en wie-weet win jij één van de tien Shuffle-sofa's en Prom Pics Badges! Maar let op: stuur geen Valentijns-eenden naar je andere accounts, die krijgen helaas geen badge.

Klik hier om je Prom Pics te sturen naar competition.nl@sulake.com >>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010