25 juni 2010

Date of je leven!

We hadden al eerder de badges en de groep gevonden, maar vandaag is het toch eindelijk begonnen: Date of je leven! De quiz-master SafetyGoeroe gaat ons de komende tijd begeleiden bij het vinden van de ware Habbo en tips geven bij online dating.

Liefdesstatus en het Date of je leven huis
Vanaf nu kan je je opgeven voor een Safety Campagne met je liefdesstatus. Zo geef je makkelijk aan of je een relatie hebt, een relatie wilt of een vriendschappelijke relatie hebt. Geef dit aan via deze pagina en je zult in de loop van de week de juiste badge ontvangen.


Single-, Setje- of Vriendschap Badge

Naast dit gaat Habbo ook verschillende tests, wedstrijden en Infobus-sessie houden de komende tijd. Maar dat is nog niet alles, want Habbo organiseert zijn eigen variant van Big Brother! Op dezelfde pagina als hierboven kun je vertellen waarom jij in het Big Brother huis thuis hoort. Veertig speciaal geselecteerde Habbo's zullen een speciale Date of je Leven Huis Bewoners badge krijgen die hun toegang geeft tot het Date of Je Leven Huis.


Date of je Leven Huis Bewoner

Vanaf vrijdag 2 juli zal het huis het hele weekend geopend zijn voor de 40 gekozen Habbo's en zal iedereen toe kunnen kijken hoe relaties, vriendschappen of misschien wel erge ruzies ontstaan. Maar er zit een addertje onder het gras. Tussen alle Habbo's zal een undercover Staff-lid verstopt zitten die probeert gevaarlijke vragen en voorstellen te doen om Habbo's uit hun tent te lokken. Het is aan de rest van Habbo's om deze undercover Staff te ontmaskeren.


Date of je Leven Winnaars Badge

Alle goede inzendingen winnen een Date Of Je Leven badge en daarnaast deelt Habbo willekeurig tien Holo-meisjes uit onder de goede inzendingen.

2 opmerkingen:

  1. ik kon die kamer in, als enigste :)
    totdat ik gekickt werd door mod-plakband

    nja, heb wel 300 respects gekregen. lol.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. xD Ik hoop dat ik 2 Juli word uitgekozen
    Lijkt me wel eens leuk ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010