30 juni 2010

Ge kunt de groeten uit Brabant krijgen, Habbo!

Eerst waren het de New Kids die een rage begonnen in Brabant en nu begint Habbo ook al! Habbo zoekt namelijk Brabantse Habbo's uit de brugklas voor een promotievideo.

Keigave Brabantse Habbo-fans gezocht!

Zit jij in de brugklas en heb je maandag 12 juli nog niks in de planning? Zet Habbo Hotel dan maar in je agenda. Wij zoeken namelijk Habbo-fans uit de provincie Brabant die willen meewerken aan een promovideo voor Habbo Hotel. Deze promovideo maken we voor alle relaties en partners van Habbo Hotel.

Vraag toestemming aan je ouders en schrijf je vóór 10 juli in door te mailen naar: competition.nl@sulake.com. Vermeld je Habbonaam, leeftijd, je woonplaats en waarom jij de grootste Habbo-fan uit Brabant bent. Kiezen we jou uit? Dan krijg je van ons een berichtje terug met het adres waar je 12 juli moet zijn. Dus, kom op Brabantse Habbo's vertel ons waarom jij de grootste Habbo-fan bent!

(Oh, en natuurlijk zijn je vrienden en vriendinnen ook van harte welkom voor de shoot)

Houdoe,
Curly! - Assistent Hotel Manager

Grijp deze kans en doe mee! Ik baal er zelf van dat ik niet uit Brabant kom... Houdoe!

3 opmerkingen:

  1. haha ik ben geen brugklasser meer :p

    gr.

    habbo-jongen=jessy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. shit... wat is ook alweer een brugklasser?? zijn dat niet 1e en 2e jaars?? ik weet t egt niet meer... :O en jippie leuk dat ik t zoo laat te weten kom woon namelijk ook in brabant:).

    xxxxx
    Steppha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. moet je eerder kijken want het staat er al meer dan een maand op xD

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010