11 juni 2010

Het Habbo Wereldkampioenschap!

De voetbal gekte is vandaag losgebarsten want het (Habbo) Werledkampioenschap voetbal is begonnen! Er komen heel veel competities aan en jij kan je aansluiten bij 1 van de 4 teams!

De permanente voetbalmeubels!
We hadden ze al eerder gespot, maar nu zijn er dan een paar... De WK voetbal meubels! Vanaf vandaag staat een deel van de Voetbal meubels in de catalogus en zal daarna voor altijd in de catalogus blijven staan! Niet alle Voetbal meubels staan in de catalogus, het is nog niet bekend wanneer de andere helft van de WK Voetbal meubels in de catalogus komen en of ze ook permanent zullen blijven.

Meld je aan voor het Habbo WK
Vier teams gaan de strijd aan in verschillende competities om een plek in de finale te behalen op 9 juli. Alle leden van het winnende team zal de felbegeerde Wereldbeker badge winnen en daarnaast zal Habbo onder alle teamleden 20 Gouden Vuurdraken (ja die is Super Zeldzaam!) verloten! Zorg dus dat jij je voor 24 juni hebt aangesloten bij één van deze teams:

De Vedettes
"Snel, gewiekst en soms randje buitenspel. Imuun voor hamstring-blessures!"
De Voetbalvrouwen
"Buitenspel? Is dat als je Credit-limiet op is?"
De Analisten
"Reporters, sportpaparazzi en experts met ieder zijn voor- en nadelen. Maar da's logisch."
De Habboranjes
"De feestende kampioenen van twee jaar geleden!"

De komende weken zullen er veel competities plaatsvinden waarmee jou team punten kan behalen. De 2 teams met de meeste punten zullen op 9 juli een voetbalwedstrijd tegen elkaar spelen om de kampioenen te bepalen.

Klik hier om je bij een groep aan te melden

Habbo Sportreporters maken verslag
Habbo Report doet ook mee met het WK en roept iedereen op om verslag te leggen van het WK in Habbo! Dit kun je doen door middel van een Youtube filmpje te maken en de link daarvan op te sturen voor 5 juli. De winnaars komen om de HabboWK groep te staan met hun filmpje en ontvangen een Klassieke Voetbal, een Voetbaltrofee en 3 prachtpunten voor hun team. Vergeet niet je Habbo- en teamnaam mee te sturen! Maar let op: als je deze competitie wint zal je geen Habbo Report badge ontvangen.

Klik hier om je Habbo Sportreport te sturen naar competition.nl@sulake.com

Heel Habbo kleurt oranje!
Habbo wilt graag zien wat jullie allemaal doen tijdens het Habbo WK en of jullie al oranjekoorts hebben! Stuur een pixelart, filmpje of screenshot op met de afmeting van maximaal 460 bij 285 pixels. Elke dag kiest Habbo één of meerdere inzendingen en deze worden geplaatst op de Habbo WK groep. Stuur voor 5 juli jouw inzending op en wie-weet win jij een Klassieke Voetbal, een Voetbaltrofee en 3 prachtpunten voor je team! Vergeet niet je Habbo- en teamnaam mee te sturen!

Klik hier om je kamer op te sturen naar competition.nl@sulake.com

Internationale Pixelart Kampioenschap!
De Habbo WK groep meld dat binnenkort verschillenden landen de strijd met elkaar zullen aan gaan door middel van een Pixelart competitie! De eerste wedstrijd voor ons is op 17 juni en dat is tegen Habbo Noorwegen! Binnenkort horen we hier meer over...

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010