23 juni 2010

Binnenkort in Habbo: speciale memorial actie rond Michael Jackson!

In de Habborazzi van vandaag kondigde Crowley alvast aan dat we binnenkort een speciale memorial actie kunnen verwachten rond Michael Jackson. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat hij aanstaande zaterdag 26 juni precies 1 jaar geleden is overleden. Dit is wat er precies stond:

Evert weet het nog goed: 26 juni, 2009. De dag waarop het grootste popicoon ooit en Everts persoonlijke held overleed. Ku-bus wist een fantastisch eerbetoon te maken over de king of pop. Check binnenkort de homepage voor een speciale memorial actie rond Michael Jackson!
Wat denk jij? Gratis sticker(s) voor op je home? Twee minuten stilte? Of totaal iets anders. Laat het weten in een reactie.

Update 1: Crowley is er al helemaal klaar voor. Inmiddels heeft hij z'n Michael Jackson outfit al aangetrokken.

Update 2: Geen herdenking, 2 minuten stilte of gratis stickers maar 2 competities waarmee je mooie prijzen kan winnen.

Competitie 1:
Maak een Habbo versie van jouw favoriete Michael Jackson hit. Neem hem op, plaats hem op Youtube en stuur de link naar competition.nl@sulake.com met als onderwerp Michael Jackson-video van [Habbonaam]. Volgende week zullen de allerbeste geplaatst worden in de Habborazzi en krijgen zij een gouden beker en een maanperkje. Je kunt tot 30 juni mee doen aan deze competitie.

Competitie 2.
Ontwerp een Michael Jackson sticker en stuur deze op naar competition.nl@sulake.com met als onderwerp Michael Jackson Sticker van [Habbonaam]. De ontwerper van de allermooiste sticker krijgt een gouden beker en een maanperkje. Bovendien zal zijn sticker binnenkort gratis af te halen zijn in de web catalogus.
- De afbeelding mag niet groter zijn dan 146 bij 146 pixels.
- Het bestand moet opgeslagen zijn als 8-bit png bestand of als (animated) gif.
- Het bestand mag niet zwaarder zijn dan 30 Kb.
- De afbeelding moet een witte achtergrond en een scherpe pixelrand rond de afbeelding hebben.
Je kunt tot 30 juni mee doen aan deze competitie.

3 opmerkingen:

  1. Geweldig! Ik ben echt blij dat ze hier op terug kijken samen met ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Omg, faal, Michael Jackson overleed op 25 juni! (zie wikipedia)

    Ku-bus ging in de fout, vervolgens Crowley, vervolgens Habbospot xD

    Ik wist die precieze dag omdat ik de dag daarna naar een concert van Krezip ging, op 26 juni, en toen gingen ze Billie Jean spelen (A) Dus ik dacht ff wth ik ging op 26 juni naar dat concert en hij overleed de dag ervoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010