04 juni 2009

Up-to-badge week 23!

Hoi Habbo's,
Het is weer donderdag en dat betekend, na een kleine miscommunicatie, alweer de tweede Up-to-badge, vanaf nu verzorgd door Vogelpoep! Dit is een nieuw soort rubriek die elke donderdag terug zal komen waarin de aller nieuwste badges worden getoond met de daarbij behorende informatie.

Laten we beginnen met de badges die horen bij het 'nieuwe Habbo'. Elke beta-testers, uit alle Habbo Hotels wereldwijd, zal onderstaande badge ontvangen, helpen zij ook nog eens fanatiek mee door bugs te melden en eventueel nieuwe ideeën in te brengen, dan zal deze badge worden 'ingekleurd'. Hoogstwaarschijnlijk mogen de proefkonijnen deze badge permanent houden.

We gaan reizen snel door naar Finland. Daar is Red Band gestrand met een campagne die jou zomaar een badge kan opleveren. Het is en blijft Finland dus daar heet dit snoepmerk Malaco. Wat moet je hiervoor doen om deze badge te bemachtigen? Heel simpel: word lid van de Malaco groep ;-)
Ten derde alweer zijn we aangekomen bij Engeland. Daar zijn vandaag twee badges geüpload die te maken hebben met een reclamecampagne van Charlie Chic. Hoe, wanneer en voor hoelang ze te winnen zijn is nog onbekend.

Ten slot nog even dit. Een aantal weken geleden was het HondenHotel volop actief in Habbo waarmee je 2 badges kon winnen. Daarbij werd gezegd dat de badges op 26 mei weer zouden worden verwijderd. Inmiddels is het al juni dus waarschijnlijk zijn ze het totaal vergeten en is het dus nog even afwachten hoe lang jij nog van je hondjes kan genieten :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010