25 juni 2009

Up-to-badge week 26!

Het is weer donderdag en dat betekend dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! Dit is een nieuw soort rubriek die elke donderdag terug zal komen waarin de aller nieuwste badges worden getoond met de daarbij behorende informatie.

We beginnen met een actuele badge, de Agro Badge. Deze kun je momenteel winnen door deel te nemen aan één van deze competities.

(Je kunt hem óók nog eens hier bewonderen ^^)
We gaan verder met Engeland die onderstaande badges heeft geüpload, waarschijnlijk voor een reclamecampagne van Lord of the Rings.
Dan door naar Spanje die momenteel druk bezig zijn met een campagne van Veet. Daarmee kan je nu één van onderstaande badges ontvangen door deel te nemen aan een poll in de "Veet" (openbare ruimte). Let wel op dat je bij de eerste vraag als je een jongen bent ''chico'' aankruist en als je een meisje bent ''chica'' aankruist, anders loop jij straks met bijvoorbeeld een ''Veet for men'' badge rond terwijl je een meisje bent. De rest van de antwoorden die je geeft maakt niet uit.
De volgende is voor Frankrijk. Weet je nog dat je in april naar een vriend een boom zou sturen dat jij dan een badge zou ontvangen? De zogenaamde ''Plant een eik actie''? Zo'n actie is er nu ook in Frankrijk maar geldt het door een vriend een witte roos cadeau te doen. Je vind deze roos in de catalogus onder het kopje ''Plaisir d'offrir'' en kost 4 credits. (Psst Marco, log eens in in Frankrijk en kijk daar eens op je hand)
Ten slotte nog een badge die Spanje deze week heeft geüpload. Het betreft een badge van Billabong; een spaans zwem- en surfkleding merk.

3 opmerkingen:

  1. Zozo, dat was nog is een hint! Bedankt voor de witte roos Vogelpoep :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig joh, dat Habbies..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe kom je eraan vogelpoep want, ik heb ook zo´n competitie gewonnen en heb hem nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010